2G aktif olabilir ayarlarda veya hattın 3G'ye açık olmayabilir.bende de lg p970 var android 4 sürümü. görüntülü arama yapmak istediğimde görüntülü arama desteklenmiyor diye bi mesaj çıkıyor ama bildiğim kadarıyla görünütülü aramayı destekleyen bi model bu. Yardımcı olabilirsen sevinirim
avea wap ayarlarını nasıl yapabilirim ?
Merhaba;
Google Play sitesine girip APN Turkey uygulamasını indirip işleminizi tüm operatörler için ayarlayabilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba, ben Lg optimus black almak istiyorumda şuan vatan da teknosada stokta yokmuş nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, ben Lg optimus black almak istiyorumda şuan vatan da teknosada stokta yokmuş nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
V20D V30A'ya göre biraz daha stabildir. İstersen custom rom kur ya da V20D'ye geri dön.Benim Sorunlarım Şöyle;
1- ICS yükledikten sonra özellikle kamera sıkıntılı çalışmaya başladı, bazen kilitleniyor 5-10 saniye, dahası fotoğraf çektikten sonra görmek için galeri tuşuna basınca çok geç yüklüyor çektiği fotoyu.
2-Task Managerla çalışan uygulamaları temizlediğimde bile maximum 200 mb ram gösteriyor, bildiğim bunun ramı 512 mb bir kısmını çalışan uygulamalar kullansa 300-350 kadar kalması gerekmiyor mu? (önceki versiyonlarda da aynıydı)
3- Oyunlarda kasıyor, takılma yapıyor.(önceki versiyonlarda da aynıydı).
Şimdiden Teşekkürler...

Ram Booster kullan arada bir rami temizle altta açılan programlar bazen etkiliyor. Söylediğim programın ekranın üstünde küçük bir işareti oluyor ona dokunman yeterli. Oyun oynarken bile o işaret oradadır. Tavsiye ederim. Bende kullanıyoruminternnette gezinirken felan cok kasıyor ne yapmam lazım yardım edecek varmi

internnette gezinirken felan cok kasıyor ne yapmam lazım yardım edecek varmi

Merhabalar Lg optimus black siparisi verdim elime gecer aksama dogru tahminen öncelikle telefonu kontrol edecegim arastıracagım özeliklerini tanımak icin ilk basta yapmam gereken birsey var mı program yada baska birsey yüklemeli miyim bastan sona kadar herkesin sorununu okudum cokta yardımcı olmussunuz acaba bendede cıkarmı diye tırsma oldu rom yada rot felan yükleme konusunda bilgim yok bunlar gereklimi kısaca söylemek istedigim telefonum geldigi taktirde en iyi derecede verim alabilmem icin yapmam gereken uygulamar kurallar neler dir yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım
kurcalamassanda 14 saat gibi bir zaman gidebilir bunu düşünme, telefon bir hafta sonra tam kendine geliyor..