LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23
i_cakmak

i_cakmak

Üye
bende de lg p970 var android 4 sürümü. görüntülü arama yapmak istediğimde görüntülü arama desteklenmiyor diye bi mesaj çıkıyor ama bildiğim kadarıyla görünütülü aramayı destekleyen bi model bu. Yardımcı olabilirsen sevinirim

enver_techno

enver_techno

Üye
bende de lg p970 var android 4 sürümü. görüntülü arama yapmak istediğimde görüntülü arama desteklenmiyor diye bi mesaj çıkıyor ama bildiğim kadarıyla görünütülü aramayı destekleyen bi model bu. Yardımcı olabilirsen sevinirim
2G aktif olabilir ayarlarda veya hattın 3G'ye açık olmayabilir.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Senin için mi desteklenmiyor? Yoksa karşı taraf için mi?

death291

Üye
avea wap ayarlarını nasıl yapabilirim ?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: death291
58zara

58zara

Üye
Arkadaşlar merhaba, ben Lg optimus black almak istiyorumda şuan vatan da teknosada stokta yokmuş nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

enver_techno

enver_techno

Üye
Arkadaşlar merhaba, ben Lg optimus black almak istiyorumda şuan vatan da teknosada stokta yokmuş nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

bimeks'e bak. o da olmazsa çarşıya bak :oke:

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
eğer istanbulda oturuyor isen lg mecidiyeköy deki merkeze bak kesin bulursun ;)

justblood

justblood

Üye

Eğer İstanbulda oturuyorsan Sirkeci/Doğubank a bakmanı oneririm vatandan teknosadan daha ucuzunu bulursun birazda pazarlık et tamamdır .

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Doğubank'ta bulursun ama yurt dışından gelmiş cihaz olmasın, yani garantisi falan yoktur.. Alıyor isen garantili alman en mantıklısı.

ilkeronuruz

Üye
Benim Sorunlarım Şöyle;
1- ICS yükledikten sonra özellikle kamera sıkıntılı çalışmaya başladı, bazen kilitleniyor 5-10 saniye, dahası fotoğraf çektikten sonra görmek için galeri tuşuna basınca çok geç yüklüyor çektiği fotoyu.

2-Task Managerla çalışan uygulamaları temizlediğimde bile maximum 200 mb ram gösteriyor, bildiğim bunun ramı 512 mb bir kısmını çalışan uygulamalar kullansa 300-350 kadar kalması gerekmiyor mu? (önceki versiyonlarda da aynıydı)

3- Oyunlarda kasıyor, takılma yapıyor.(önceki versiyonlarda da aynıydı).

Şimdiden Teşekkürler...

enver_techno

enver_techno

Üye
Benim Sorunlarım Şöyle;
1- ICS yükledikten sonra özellikle kamera sıkıntılı çalışmaya başladı, bazen kilitleniyor 5-10 saniye, dahası fotoğraf çektikten sonra görmek için galeri tuşuna basınca çok geç yüklüyor çektiği fotoyu.

2-Task Managerla çalışan uygulamaları temizlediğimde bile maximum 200 mb ram gösteriyor, bildiğim bunun ramı 512 mb bir kısmını çalışan uygulamalar kullansa 300-350 kadar kalması gerekmiyor mu? (önceki versiyonlarda da aynıydı)

3- Oyunlarda kasıyor, takılma yapıyor.(önceki versiyonlarda da aynıydı).

Şimdiden Teşekkürler...
V20D V30A'ya göre biraz daha stabildir. İstersen custom rom kur ya da V20D'ye geri dön. :oke:

aBouT

aBouT

Üye
internnette gezinirken felan cok kasıyor ne yapmam lazım yardım edecek varmi

enver_techno

enver_techno

Üye
Ram Booster kullan arada bir rami temizle altta açılan programlar bazen etkiliyor. Söylediğim programın ekranın üstünde küçük bir işareti oluyor ona dokunman yeterli. Oyun oynarken bile o işaret oradadır. Tavsiye ederim. Bende kullanıyorum :oke:

alaStar

alaStar

Üye

Kardeş opera mobile kullan telefonu kastıran flash sitelerdir operayla istediğinde kapatabilirsin flash ları

serhat7376

Üye
Merhaba arkadaşlar Lg p970 telefonum var alalı yaklaşık 5-6 ay oldu fakat telefonumda bir sorunla karşılaştım telefonum şarja takılıyken bi sorun yok fakat şarjdan cıkardıgımda telefon kapanıyor başlangıcta cıkan lg yazısı yanıp sönüyor sürekli sapıtıyor gibi bişey açılmıyor telefon ama şarja taktıgımda düzeliyor telefonun bataryasında bir sorun varmış sanırım öyle gördüm bataryada ne gibi bir sorun olabilir orjinal batarya bulamadım çünki yan sanayiler 1 saat anca dayanıyor kurcalarsam teli.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadaşlar size birşey diyeyim, cyanogenmod kullanıyorum.. yok böyle bir güzellik, ayrıca bu vector oyununda falan kasmada olmadan oynuyorum rahat bir şekilde.. tek sorunum wifi ye bağlanamıyor evde internetim olmadığı için evde deniyemiyorum.. Şirket modeminide kurcalamak istemiyorum :D

arvistar

Üye
Merhabalar Lg optimus black siparisi verdim elime gecer aksama dogru tahminen öncelikle telefonu kontrol edecegim arastıracagım özeliklerini tanımak icin ilk basta yapmam gereken birsey var mı program yada baska birsey yüklemeli miyim bastan sona kadar herkesin sorununu okudum cokta yardımcı olmussunuz acaba bendede cıkarmı diye tırsma oldu rom yada rot felan yükleme konusunda bilgim yok bunlar gereklimi kısaca söylemek istedigim telefonum geldigi taktirde en iyi derecede verim alabilmem icin yapmam gereken uygulamar kurallar neler dir yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar Lg optimus black siparisi verdim elime gecer aksama dogru tahminen öncelikle telefonu kontrol edecegim arastıracagım özeliklerini tanımak icin ilk basta yapmam gereken birsey var mı program yada baska birsey yüklemeli miyim bastan sona kadar herkesin sorununu okudum cokta yardımcı olmussunuz acaba bendede cıkarmı diye tırsma oldu rom yada rot felan yükleme konusunda bilgim yok bunlar gereklimi kısaca söylemek istedigim telefonum geldigi taktirde en iyi derecede verim alabilmem icin yapmam gereken uygulamar kurallar neler dir yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım

Öncelikle hayırlı olsun;

daha sonrasında önceden android telefon kullandı isen zaten herşeyi biliyorsundur, ama kullanmadıysan birşeyleri öğrenmen gerecek .. Bunun için doğru yerdesin ama öncelikle telefonun bir gelsin, azıcık kurcala telefonuna hakim olduğunu göster sonrasında elimizden gereken paylaşımları sunarız sana..

Telefonunu ilk aldığında açık bir şekilde şarj et, sonra telefonunu kapatıp tekrar şarj etmeye devam et, doldu deyince çıkartıp tekrar tak.. dolunca işlem tamamdır...

Daha sonrasında ilk bir hafta ortalama şarjın 12 saat falan gidebilir, eğerki çok kurcalarsan :) kurcalamassanda 14 saat gibi bir zaman gidebilir bunu düşünme, telefon bir hafta sonra tam kendine geliyor..

İçerisinde zaten dünya kadar uygulama olacaktır. Geldiğinde hangi versiyonda olduğunu falan söylersen yardımcı oluruz ;)

Üst Alt