LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
acaba bana on screen programının linkini bulabilecek kimse varmı?

On screen uygulamasının direk olarak linki yok, pc suite programının içinde uygulama..

xcolakx

Üye
Su anda zeus rom kullaniyorum avrupa rom a nasil gcerim ?

turkuaz12

Üye
teşekkurler

yedicin

Üye
telefonumun telefon kilidini ne olduğunu unuttum acaba yardım edermsiniz :)

yedicin

Üye
telefonumun telefon kilidini unuttum acaba telefon kilidi nasıl kırılır yardım edermsinizizz

yedicin

Üye
tuş kilidi şifremi unuttum acaba yardım edermsinizzzz çok acill

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
tuş kilidi şifremi unuttum acaba yardım edermsinizzzz çok acill

lg için tuş kilidi kırıcı çıktımı bilmiyorum :S lakin çok birşey yoksa telefonunuzda kdz ile rom yüklemenizi tavsiye ederim.

xcolakx

Üye
sorun rom dan falan değil sebebini bilmiyorum ama telefon ilk açıldığında 250-240 ram oluyor sonra kullandıkça 150-160 falan filan

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ekstra telefonunda olan uygulamalar var ise ondan kaynaklıdır....

xcolakx

Üye
Lg optimus black kullanicisiyim telefonumu kullanmasam bile sarjim bitiyor hemde cok fazla az buz degil ayriyetten ise telefonum asiri isinma yapiyor on kameranin oldugu kisim servise mi yollasam ozellikle hattin internetini kullaninca cok isiniyo

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus black kullanicisiyim telefonumu kullanmasam bile sarjim bitiyor hemde cok fazla az buz degil ayriyetten ise telefonum asiri isinma yapiyor on kameranin oldugu kisim servise mi yollasam ozellikle hattin internetini kullaninca cok isiniyo

Şu havalardan kaynaklı olabilir.. acayip derecede sıcak var :( mantık olarak düşündümde :))

birde açık uygulama falan bırakıyorsanız şarjınız çabucak bitebilir kapattığınıza emin olun yada bir uygulama kullanın...
hala sorunlarınız devam eder ise teknik servisten yardım almayı deneyebilirsiniz :)

by_kuss

Üye
V20c yi nasıl root ederim?
konusu vardı silinmiş galiba bulamadım?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
o degilde ics den haber yokmu

h19071907

Üye
Kardes google playden oyun indiriyom indiriyo sonra yuklemeye geciyo yuklemiyo ve sd karta veya usb bellegine yuklenmidi diyo yardiiiimmmmmm 2.2.2 kullaniyorum orjinal rom

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Kardes google playden oyun indiriyom indiriyo sonra yuklemeye geciyo yuklemiyo ve sd karta veya usb bellegine yuklenmidi diyo yardiiiimmmmmm 2.2.2 kullaniyorum orjinal rom

Sd kartında herhangi bir problem yok dimi ?

giray061

Üye
V20B KDZ formatında dosya indiriyor peki daha ne yapmalıyım?

dahmet55

Üye
arkadaşlar benim telefonun ışığı sürekli yanıp sönüyor. 5 er saniye aralıklarla telefonun ışığı yanıyor. doğal olarak şarjın da anasını ağlatıyor. ne yapmam gerekir. sizce neden ışık yanıp sönüyor sürekli. yardımcı olursanız sevinirim.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim telefonun ışığı sürekli yanıp sönüyor. 5 er saniye aralıklarla telefonun ışığı yanıyor. doğal olarak şarjın da anasını ağlatıyor. ne yapmam gerekir. sizce neden ışık yanıp sönüyor sürekli. yardımcı olursanız sevinirim.

optimus black' teki versiyonun nedir ?

Üst Alt