Lg optimus black sarj yaparken isinma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus black sarj yaparken isinma
Arkadaslar telefonu alali yaklasik 7 ay oldu ve yaklasik 1 aydir sarja takinca tekefonun ön caminin ust tarafi daha cok olmak uzere isinma oluyor neden olabilir acaba ?

seymen16

seymen16

Üye
Telefon sarjdayken benim arka taraf ısınıyor ama bu normal birşey de senin sorun neden oluyor bilmiyorum.

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Telefon sarjdayken benim arka taraf ısınıyor ama bu normal birşey de senin sorun neden oluyor bilmiyorum.
saej ederken tabi isinacakta ilk aldigim zamanlarda isinmiyordu diye hatirliyorum

ofpistan

ofpistan

Üye
orjinal şarj aleti dışında kullandığımda ısınma oluyor bende. Hatta bazen dokunmatik panel saçmalıyor alakasız yerlere tıklıyor :)

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
orjinal şarj aleti dışında kullandığımda ısınma oluyor bende. Hatta bazen dokunmatik panel saçmalıyor alakasız yerlere tıklıyor :)
Orjinal kullaniyorum ben telefon sicakken taktigimda 1 saat sonra alim sarjdan ayni sicaklikta

technoshark

technoshark

Üye
şarj yeri yukarıda olduğu için ısınma olabilir dert etme ;)

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
tmm dert etmiyorum ama bataryamın ömrünün azaldıgını düsünüyorum bataryalar ne kadar optimus black için birde kılıf falan bulamilirmiyim

seymen16

seymen16

Üye
Benim de şarj ederken deli gibi ısınıyor. Hem telefon ısınıyor hem de şarj aleti çok ısınıyor. Acaba anormal bi durum mu var?

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Benim de şarj ederken deli gibi ısınıyor. Hem telefon ısınıyor hem de şarj aleti çok ısınıyor. Acaba anormal bi durum mu var?
Bence var , hattin interneti 5dk kullanim telefonum soba gibi sicak oluyor bi sorun var

seymen16

seymen16

Üye
Nasıl bi sorun var ve o sorunu nasıl çözebiliriz ki?

Avunyali

Üye
Normaldir Arkadaşlar LG'nin P Serileri Öyle Üst Tarafta Olduğu İçin Birde o üsten Aşağıya İndiği Zaman kamera Tarafında 1 Tane daha Cihaz Var ... bataryaya fazla Yüklenmesin diye Yoksa Patlardı ... Oyun Oynarken Çok Isnır Birde

Yılmaz Kuş

Üye
technoshark

technoshark

Üye
Aynen bazen bende de oluyor saçmalıyor acaba nedeni ne olabilir bilmiyorum... ama sürekli yada her zaman olan birşey değil

william75

william75

Üye
şarjda iken kurcalıyorsam çok ısınıyor black.. onun dışında pek problem yok... yalnız tatilde iken sahilde gölgede birşeylerin içine koyduğum halde çok ısınıyordu... bunu anlayamıyorum...

technoshark

technoshark

Üye
Bu sıcaklarda herşey normal arkadaşlar.. çok sıcak çok...

samety500

samety500

Üye
bütün akıllı telefonlar ısınıyor be kardeşm ;)

technoshark

technoshark

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...