Lg e975 sarj

Sponsorlu Bağlantılar

neco2000

Üye
    Konu Sahibi
Lg e975 sarj
Arkadaslar Lg e975 telefon kullanmaktayim 6 aydir... normalde en fazla 3 saatte tam sarj oluyordu ama gecen gun %3 oldugunda sarja taktim sabaha kadar %45 olmus... elektrikler mi gitti diye dusundum.ayni sekilde evdeyken gunduz sarja biraktim ve 1 saatte %5 sarj olmustu... fabrika ayarlarina geri dondum ve bu problem duzeldi... ancak 5 gun gecti yine ayni problemi yasiyorum... bu problemi yasayan ya da onerisi olan arkadaslardan yardim talep ediyorum... simdiden tesekkur ederim... saygilarimla

serkankrk827

Üye
Arkadaslar Lg e975 telefon kullanmaktayim 6 aydir... normalde en fazla 3 saatte tam sarj oluyordu ama gecen gun %3 oldugunda sarja taktim sabaha kadar %45 olmus... elektrikler mi gitti diye dusundum.ayni sekilde evdeyken gunduz sarja biraktim ve 1 saatte %5 sarj olmustu... fabrika ayarlarina geri dondum ve bu problem duzeldi... ancak 5 gun gecti yine ayni problemi yasiyorum... bu problemi yasayan ya da onerisi olan arkadaslardan yardim talep ediyorum... simdiden tesekkur ederim... saygilarimla
Yüklediğin bir program buna neden olyodur belki telefon güvenli modda aç tekrar dene güvenli modda açmak içinse kapat butonuna basılı tut ve güvenli modda yeniden başlat eğer düzelmezse başka sarj aleti ile dene

neco2000

Üye
    Konu Sahibi
Soyledigin gibi bir programdan dolayi olabilir... deniyim... tesekkur ederimGuvenli modda baslat diye birsey bulamadim

serkankrk

Üye
Soyledigin gibi bir programdan dolayi olabilir... deniyim... tesekkur ederimGuvenli modda baslat diye birsey bulamadim
telefonun açma kapama tusuna basılı tuttuğunda menü açılıyorya 'kapat' 'kapat ve yeniden başlat' gibi işte o menüdeki kapat yazısına bir süre basılı tut güvenli modda açılsınmı diye sorar evet de yeniden başladığında güvenli modda olacaktır testini yap bir daha yeniden başlattığında normal bişekilde açılır güvenli moddan çıkar

neco2000

Üye
    Konu Sahibi
Peki.kardesim.tesekkur.ederim

serkankrk

Üye
rica ederim sonucuda yazarsan belki başka birinin işine yarar

neco2000

Üye
    Konu Sahibi
Soylediklerini denemeye kalmadan kendi kendine duzeldi... herhangi bir program da silmedim... sarj aleti zaten ayni... ilginc bir durum gercekten... ancak ayni problem olustugu zaman guvenli modda calistirmayi denicem... tekrar tesekkur ederimTelefon yine 7 saatte sarj olmaya basladi... guvenli kipte baslatma olayi da cozum vermedi

serkankrk

Üye
telefonu fabrika ayarlarına aldıktan sonra tekrar deneyebilirsin hangi program ne kadar pil kullanmış ona bi bak istersen dahada olmazsa ya batarya bozuktur ya sarj aleti en kötüsüde donanımsa bi sıkıntıdır servise ver baksınlar en iyisi

neco2000

Üye
    Konu Sahibi
Anladim dostum... saolasin. Tesekkur ederimArkadaslar telefonu.servise verdim... ve 3 gun sonra telefonu aldim... problem sarji.eden.sarj cihazindaki.USB kablosundaymis... kablo.degisti.problem.duzeldi. serkan kardesim tesekkur.ederim

serkankrk827

Üye
sorun çözükdüyse ne mutlu :) ufacık bi sorunmus be