LG Optimus Black Sar Değeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Black Sar Değeri
Arkadaşlar chip in yapmış olduğu araştırmaya göre lg optimus blackin SAR değeri : 1.18 wat/kg sizce nasıl?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence normal. :)

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus P990 ın SAR değeri : 0.41 wat/kg bunu da şimdi buldum:)

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Yüksek ama kullanılabilir.. sınırı geçmemiş.. p990ın sar değeri de çok iyi.. yani her ikisi de iyi Kullanılabilir :)

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sırf bu yüzden bile uzun süredir ikilemde kaldığım optimus black ve optimus 2x arasından optimus 2x alacağım:)

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Çin çan çon dedikleri ideos x5in bile: 0,34 w/kg

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyin başı sağlık arkadaşlar telefon alırken sar değerini de göz önünde bulundurmak lazım...

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Çin çan çon dedikleri ideos x5in bile: 0,34 w/kg
<br />
<br />
Olay çikarmanin alemi yok arkadasim.Sar degeri yayilan radyasyon yani uzaktan etkiler sizi ama birde temas durumu var.Acaba ideos x5in kçta kaçi geri dönüstürülebilir? Yani baska konulara girip dallanip budaklandrmayin..

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
<br />
<br />
Olay çikarmanin alemi yok arkadasim.Sar degeri yayilan radyasyon yani uzaktan etkiler sizi ama birde temas durumu var.Acaba ideos x5in kçta kaçi geri dönüstürülebilir? Yani baska konulara girip dallanip budaklandrmayin..

ne dedimki ben ya.. ne geri dönüşmesi, ne uzaktan radyasyonu..
resmi olarak x5in sar değeri 0.34 bunu bu konuda ifade etmiyim de 5800 vs. monte konusunda mı ifade ediym.. konumuz sar işte..

fireman87

fireman87

Üye
Sar değeri 2.'yi geçmiyorsa sorun yok demektir.

• Beğen
Tepkiler: Masha
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Sar değeri 2.'yi geçmiyorsa sorun yok demektir.

2 mi hocam yapma 1.5 üzeri yarım saat içerisinde hissedilir düzeyde bas agrısı ve halsizlik yapiyor.2w beyni kızartma yapar heralde :d:

• Beğen
Tepkiler: technoshark
fireman87

fireman87

Üye
2 mi hocam yapma 1.5 üzeri yarım saat içerisinde hissedilir düzeyde bas agrısı ve halsizlik yapiyor.2w beyni kızartma yapar heralde :d:

1.5 olanlar var ama sorun yasadıklarını duymadım veya görmedim. 2 ve üstü tehlikeli diyorlar..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

1.5 olanlar var ama sorun yasadıklarını duymadım veya görmedim. 2 ve üstü tehlikeli diyorlar..

İphone 4 ile aynı yatagı yarım saat paylasmak lazım anlamak için :ehe
Telefon herzaman zararlı degil ısındıgında oluyor bu durum veya baglantı durumunda mesaj internet arama gibi durumlarda artıyor.
Mesela yazın telefon cebinizde ısındıgında ayagınızı bariz bir sekilde cimdirir gibi acıtır.Bana oluyor da sizleri bilemem :bilmm

fireman87

fireman87

Üye
İphone 4 ile aynı yatagı yarım saat paylasmak lazım anlamak için :ehe
Telefon herzaman zararlı degil ısındıgında oluyor bu durum veya baglantı durumunda mesaj internet arama gibi durumlarda artıyor.
Mesela yazın telefon cebinizde ısındıgında ayagınızı bariz bir sekilde cimdirir gibi acıtır.Bana oluyor da sizleri bilemem :bilmm

İphone 4'tede demek :hmmm arkadaslarımla bi görüşücem bu durumu bakalım onlarda böyle belirtiler vamrı..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

İphone 4'tede demek :hmmm arkadaslarımla bi görüşücem bu durumu bakalım onlarda böyle belirtiler vamrı..

İphone 4'ün sar degeri 1,48w bariz sekilde oluyor ama hissedemeyenlerde olabilir.Yogun internet kullanımında özellikle

Masha

Masha

Üye
Optimus Black 1.18 wat sar değeri, bir smartphone'a göre gayet iyi. :oke:

technoshark

technoshark

Üye
o kadar kullanıyorum bir durum rastlamadım, bu akşam telefonu yastıgımın altına koymadan yatacağım bakalım fark edicekmi sabahleyin dinç kalkıcakmıyım :)
bu arada sar değeri gayet normal arkadaşım optimus black'in ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt