LG Optimus Black Root atma türkiye v30a sürümüne

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
34formula

34formula

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Black Root atma türkiye v30a sürümüne
Arkadaşlar ben telefonun kullandığı internetleri kapatmak istiyorum arka planda çalışan hani internet paketinden yiyen, bir de dns değiştirmek istiyorum fakat bunun için root yapmam gerektiğini farkettim fakat hiç root atmadım root'un ne olduğunu biliyorum fakat nasıl yüklendiğini ve nasıl unroot yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim

enver_techno

enver_techno

Üye
DNS için Root atmana gerek yok internette var

denizci35

denizci35

Üye
bu dediğinin ikisinide unlock root yapiyor ben fransa romunu öyle yapmıştım biraz araştırma yap google amcadan(:

34formula

34formula

Üye
    Konu Sahibi
DNS için Root atmana gerek yok internette var

DNS bölümü çıkmıyor wifi ayarlarında gelişmişte olması lazım fakat yok, uygulamalar var fakat uygulamalarda rootlu telefonlar için

bu dediğinin ikisinide unlock root yapiyor ben fransa romunu öyle yapmıştım biraz araştırma yap google amcadan(:

Unlock root programı yapıyor evet her şeyi yapıyorum fakat sürücüleri bulamıyorum bir türlü

denizci35

denizci35

Üye
nasıl yani açıklama yapsan ona gore yardimci olurum

enver_techno

enver_techno

Üye
Ben orjinal kullanıyorum ve dns'yi degistirdm. dediğim ayar zaten wifi gelişmiş ayarlarda değil. Her bağlantı icin ayrı yapman gerek. Dns'yi değistirmek istedigin ağın üstüne basılı tut ağı düzenle bağlan unut gbi seyler cıkıyo ordan düzenle (yönet de olabilir) kısmına gel gerisini bilirsin zaten.

34formula

34formula

Üye
    Konu Sahibi
Ben orjinal kullanıyorum ve dns'yi degistirdm. dediğim ayar zaten wifi gelişmiş ayarlarda değil. Her bağlantı icin ayrı yapman gerek. Dns'yi değistirmek istedigin ağın üstüne basılı tut ağı düzenle bağlan unut gbi seyler cıkıyo ordan düzenle (yönet de olabilir) kısmına gel gerisini bilirsin zaten.

Dediğin işime yarabilir deniyeceğim olmazsa tekrar buraya yazarım teşekkürler..

enver_techno

enver_techno

Üye
Rica ederim
Sırf Dns gibi bisey icin root etmene gerek yok :oke:

34formula

34formula

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim
Sırf Dns gibi bisey icin root etmene gerek yok :oke:

Dns değişmiyor aslında değişiyor 8.8.8.8 , 8.8.4.4 yapıyorum fakat kaydedilmiyor kaydet tuşu kapalı :S sınırsız facebook,twitter paketim var fakat kullanamıyorum açtığımda arkadaki uygulamalar netten yiyor ve tl gidiyor aslında bu yüzden root atmak istiyorum sadece facebook twitter internetten götürsün istiyorum

enver_techno

enver_techno

Üye
Dns değişmiyor aslında değişiyor 8.8.8.8 , 8.8.4.4 yapıyorum fakat kaydedilmiyor kaydet tuşu kapalı :S sınırsız facebook,twitter paketim var fakat kullanamıyorum açtığımda arkadaki uygulamalar netten yiyor ve tl gidiyor aslında bu yüzden root atmak istiyorum sadece facebook twitter internetten götürsün istiyorum
üstteki şifre kısmında wirelessin şifresini tekrar girince değişiyor. birşey girmezsen (şifre değişmedi) gibi birşey yazar. O yüzden kaydet pasif kalıyor.
208.67.220.220
208.67.222.222 tavsiye ederim.

aliefe1907

Üye
Arkadaşlar ben telefonun kullandığı internetleri kapatmak istiyorum arka planda çalışan hani internet paketinden yiyen, bir de dns değiştirmek istiyorum fakat bunun için root yapmam gerektiğini farkettim fakat hiç root atmadım root'un ne olduğunu biliyorum fakat nasıl yüklendiğini ve nasıl unroot yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim

dostum dns için root gerekli,yada marketten hotspot adındaki programı indirebilirsin... ben o programı önermiyorum çünkü reklam veriyor sürekli...
bu >> << adresten unlockroot programını indir ve kur,tek tıklama ile telefonunu root et,aynı programla unroot da yapabilirsin.telefonunun usb driverları kurulu olmalı,hata ayıklama modu açık olmalı... root yazan yere tıkla ve bekle, çıkan ekranlara evet diyerek yanıt ver.... dns içinde yine marketten set dns programını indirebilirsin... arkadaşların

enver_techno

enver_techno

Üye
ben rootsuz yaptım
altı üstü bir dns için o kadar ugrasmaya değmez..

34formula

34formula

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Ya okuldaki wifiye dns yaptım fakat işe yaramadı :S

enver_techno

enver_techno

Üye
okul korumalı ağ kullanıyordur :D

34formula

34formula

Üye
    Konu Sahibi
Okulda korumalı ağ var fakat ben dns değiştirdim sonra puffin diye bir tarayıcı var onuda kullanıyorum her siteye girebiliyorum :D beni durduramazlar :D ya sadece şu yanı çok kötü internet paketim var facebook twitter sınırsız fakat veriyi açıp sadece facebooka felan girdiğimde yine de tl yiyor arkadaşımda 2.3.6 yüklü onda da aynı paket var lg optimus black ama onda gitmiyor bende ics yüklü fakat bende gidiyor bu yüzden aslında root istiyorum napsam bilemedim

- - - Eklendi - - -

Yav arkadaşım driverlarım yüklü Lg united mobile driver 3.8.1 yani en son sürüm olan driver yüklü root diyorum "No detected any device, check out the correct way to use" diyor driverlarımın yüklü olmadığını kontrol etmemi falan söylüyor. program ekle veya kaldıra da girdim orda da baktım yüklü 3.8.1 :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt