nonamex
Üye
PİL sorunu optimus blacktada yaşarsın 4 inçlik bir Ekranı beslemek kolay degil... özellikleri harika 999 TL olsa pil sorunu felan hiç bişi düşünmeden alacagım tek tel.Ama sen HTC incredible S'ide incele bir oda süper...
Tavsiye için teşekkür ederim hocam fakat HTC'nin telefonları hoşuma gitmiyor tasarım olarak. Desire'ye göre daha küçük ekran ve daha güçlü batarya var. Pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum 1 gün gitsin bana yeter.
12 saat sarja takılı dursun her sarjda...
Ben den LG Optimus Black almaya karar verdim. Piyasadaki aynı özellikteki telefonlar senin söylediğin bütçeyi aşıyor genelde. Optimus Black'in pili 1500 mAh'lik bir güce sahipmiş yani iyi gibi görünüyor![]()

bende var kullanıyorum şuan.. şarj konusunda gereksız uygulamaları acık tutmazsan gayet ıyı gıttıgını soyleyebılırım,tasarımı sende gormussundur resımden zaten çok hoş bencede, hız ekran kalitesi süper, 700 nit parlaklığıgın nova display özelliği var. satürnden aldım ben bı sıkıntısını gormedım kardes. tavsiyede ederim guzel telefon.

Eğer fırsatın var optimus black almalısın, sarj olayı ise uygulamalardan kaynaklı ekran ile alakası yok, yeni güncellemede 2.3'te o sorunda kalmicakmış zaten, Android 2.2 froyo'da çok fazla uygulama zorunlu kılmışlar.. En iyi smartphone'lar listesine bak black'te var arasında.. Bende alıcaktım ama su an rafa kaldırdım malesef, Tasarım açısından oldukça şık telefon zaten kalınlığı ağırlığı felan oldukça iyi, ekranını biliyosun zaten 700 nit ips lcd nova display şeklinde, parlaklık açısından sorun yaşamazsınız.. 512mb rami var hız konusundanda sıkıntı yaşamazsınız, En büyük artılarından biride ön kamerasının 2mp olması bence, Fiyat olarakta bazı alışveriş sitelerinde promosyona girebiliyo geçende baktığımda 899 liraya görmüştü mesela, alırsan eğer resimlerini bi paylaşta görelim![]()

LG nin optimus telefonları içinde 2xyi hiç beğenmedim telefon ultra yavaş ve çok donuyor 2.3 güncellemesi helen yok temmuzda diyorlar kesin degil galiba...ama LG optimus black daha mantıklı bir cihaz...insanın sarılası geliyor![]()