900 tl civarında satılıyor. hatta bazı teknomarketler arada kampanya yapıyor yakalarsan 800 civarına düştüğü bile oluyor. fiyatı bu kadar uygun olan başka bir smartphone yok sanırım.

onu alacagıma gider galaxy s2 alırım 100 lira daha koyup![]()
Ekranın parlaklığından bahsetmeme gerek yok herhalde 
arkadaşlar bende bu telefonu inceedim almak stiyorum ama bişey soracam bu telin kendi web tarayıcısında adobe flash player varmıs normlade yüklü değil ama. flash player android sürümle alakalı bişey mi acaba bu teli 2.3 gigerbread sürümüne güncelledigimiz zaman adobe flash player de yüklenp güncellenebilir mu. ayrıca su an bu telefonu alan ve kullanan arkadaslar bütün internet sitelerdeki videoları( youtube,izlesene,vb.) videoları acıyor mu ve en cok da canlı tv programlarını merak ediyorum android marketten canlı tv programı indirip bakabilir misiniz çalıstırıyor mu.
Üzerine 100 Tl koyarak Galaxy s2 Alıcaksın ? sen fiyatları nereden takip ediyorsun ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fiyatı tamı tamına 1700 TL üzerine kaç yüz koyman lazım :=)

Kullanıcısı olarak kesinlike tavsiye ediyorum. Android işletim sistemi, geniş oyun ve uygulama desteği, web taraması iyi Opera yükleyince mükemmel oluyor. 2 mp kamerası gayet iyi ayrıca, görüntülü görüşme yapmak isteyen biri kaçırmamalıEkranın parlaklığından bahsetmeme gerek yok herhalde
![]()