lg optimus black alınırmı ? ->>>

Sponsorlu Bağlantılar

onuraslan

onuraslan

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus black alınırmı ? ->>>
evet millet yeni bir telefon alacam lg optimus black tavsiye ediyormusunuz alayımmı bu paraya

technoshark

technoshark

Üye
özellikler bakımından çok iyi bir smartphone arkadaşım tavsiye ederim zaten nova display ve ekran özellikleriyle kendinden söz ettiriyor, zaten biliyorsundur ki iphone gibi dünya devi olmuş firmaların ekranlarını üretiyor.. ;) tavsiye ederim :oke:

fireman87

fireman87

Üye
Optimus black tavsiyem ederim çünkü ; O fiyatta daha iyi özellikte bi telefon bulamazsın, Ekranında nova display özelliği kullanılıyor bu baska telefonda kullanılmadı dış mekanda çok kaliteli bi parlaklığı var.. 700 NİT ips lcd ekranı var. Tasarım olarak gören insanlar aşık oluyor diyebilirim.. Görüntülü görüşme yapıyorsan eğer 2 mp ön kamerası var.. Android işletim sistemi ile çalışmakta 2.2 froyo fakat güncellendirmesi var 2.3 ginger bread'e.. En iyi smartphone'lardan 1 tanesi.. 512mb rami var hız konusunda sıkıntı çekmezsin. Uygulama ve oyun bolluğu var zaten.. Seçim senin bu özellikte bi telefon daha getir bana getirebiliyosan :oke:

technoblue

technoblue

Üye
ben optimus black adını duyduğumdan beri araştırıyorum cihazı. hatta gidip satürn'de uzun uzun inceledim. şunu söyleyebilirim piyasadaki en iyi smartphone adayı. ekran parlaklık oranını ortam ışıklarına göre ayarlayan nova display ekran özelliği ve dünyanın en ince smartphone'u olma başarısını gösteren tasarımı ilk dikkat çeken özellikleri. 2mp ön kameraya sahip. iki cihaz arasında veri aktarım hızını en üst seviyeye çıkartan wifi direct teknolojisini kullanıyor ve bu özellik sadece samsung ve lg'de var. google market sayesinde ücretsiz uygulamalar edinebiliyorsun. karşılaştırma yaptığın zaman aynı hatta daha düşük özellikleri olan rakiplerinden daha düşük fiyatı var.

buket2

buket2

Üye
tavsiye ne demek kesinlikle almalısın... bu telefon tasarımı, hızı, nova display ekranı ve uygun fiyatı için kesinlikle alınır... ayrıca android 2.2 işletim sistemi 2.3'e yükseltilebiliyor....

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
ben alacağım mesela artık önümüzdeki hafta falan:) Nova Display, 700 NIT IPS LCD ekran kalitesine göre fiyat da uygun, tasarımı da zarif :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ne kdar bu lg optimus black :hmmm

technoblue

technoblue

Üye
900 tl civarında satılıyor. hatta bazı teknomarketler arada kampanya yapıyor yakalarsan 800 civarına düştüğü bile oluyor. fiyatı bu kadar uygun olan başka bir smartphone yok sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
mobilegeek

mobilegeek

Üye
Benzer donanım ve tasarımdaki smartphone'lar arasında en düşük fiyatlı olanı Optimus Black. Kredi kartımı kestiğime pişmanım şu an. :ah

Kingmortall

Kingmortall

Üye
900 tl civarında satılıyor. hatta bazı teknomarketler arada kampanya yapıyor yakalarsan 800 civarına düştüğü bile oluyor. fiyatı bu kadar uygun olan başka bir smartphone yok sanırım.

onu alacagıma gider galaxy s2 alırım 100 lira daha koyup |-)

technoshark

technoshark

Üye
onu alacagıma gider galaxy s2 alırım 100 lira daha koyup |-)

Üzerine 100 Tl koyarak Galaxy s2 Alıcaksın ? sen fiyatları nereden takip ediyorsun ?

Fiyatı tamı tamına 1700 TL üzerine kaç yüz koyman lazım :=)

• Beğen
Tepkiler: technoblue, Kingmortall ve onuraslan
Masha

Masha

Üye
Ben geçen pazar günü aldım tavsiye ederim Lg optimus black en iyi smartphone lardan kalite ve tasarım açısından 1 numara hızlı ekran kaliteside iyi nova display özelliği süper çok işe yarıyor ve google marketten ücretsiz uygulama ve oyun mevcut dahası yok :)

buket2

buket2

Üye
bu fiyata bir tek kaliteli optimus black alabilirsin. ayrıca samsunglar çok fazla sorun çıkartıyor tavsiye etmem....

onuraslan

onuraslan

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar övülen telefona rastlamamıştım hiç bi incelemek lazım herkese yorumlar için teşekkürler:bigstar:

atmaca6634

Üye
arkadaşlar bende bu telefonu inceedim almak stiyorum ama bişey soracam bu telin kendi web tarayıcısında adobe flash player varmıs normlade yüklü değil ama. flash player android sürümle alakalı bişey mi acaba bu teli 2.3 gigerbread sürümüne güncelledigimiz zaman adobe flash player de yüklenp güncellenebilir mu. ayrıca su an bu telefonu alan ve kullanan arkadaslar bütün internet sitelerdeki videoları( youtube,izlesene,vb.) videoları acıyor mu ve en cok da canlı tv programlarını merak ediyorum android marketten canlı tv programı indirip bakabilir misiniz çalıstırıyor mu.

nonamex

Üye
Kullanıcısı olarak kesinlike tavsiye ediyorum. Android işletim sistemi, geniş oyun ve uygulama desteği, web taraması iyi Opera yükleyince mükemmel oluyor. 2 mp kamerası gayet iyi ayrıca, görüntülü görüşme yapmak isteyen biri kaçırmamalı :oke: Ekranın parlaklığından bahsetmeme gerek yok herhalde :ehe

----------Eklendi @ 17:14:44 ---------- Yazıldı @ 17:12:16 ----------

arkadaşlar bende bu telefonu inceedim almak stiyorum ama bişey soracam bu telin kendi web tarayıcısında adobe flash player varmıs normlade yüklü değil ama. flash player android sürümle alakalı bişey mi acaba bu teli 2.3 gigerbread sürümüne güncelledigimiz zaman adobe flash player de yüklenp güncellenebilir mu. ayrıca su an bu telefonu alan ve kullanan arkadaslar bütün internet sitelerdeki videoları( youtube,izlesene,vb.) videoları acıyor mu ve en cok da canlı tv programlarını merak ediyorum android marketten canlı tv programı indirip bakabilir misiniz çalıstırıyor mu.

Marketten Flash 10.3'ü indirdim, facebooktan video izleniyor. Canlı TV programınıda çalıştırıyor.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Üzerine 100 Tl koyarak Galaxy s2 Alıcaksın ? sen fiyatları nereden takip ediyorsun ?

Fiyatı tamı tamına 1700 TL üzerine kaç yüz koyman lazım :=)

sen alacam de ben sana kvk garantili orjinal 0 galaxy s2 1 milyar 100 milyona bulurum (h)

atmaca6634

Üye
nonamex, az önce bi soru sormustumda bu konuyla ilgili foruma sende var galiba bi soruma bakıp cevaplayablir misin rica etsem

fireman87

fireman87

Üye
Kullanıcısı olarak kesinlike tavsiye ediyorum. Android işletim sistemi, geniş oyun ve uygulama desteği, web taraması iyi Opera yükleyince mükemmel oluyor. 2 mp kamerası gayet iyi ayrıca, görüntülü görüşme yapmak isteyen biri kaçırmamalı :oke: Ekranın parlaklığından bahsetmeme gerek yok herhalde :ehe

Öncelikle bizi böyle bilgilerle bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.. Söylediğiniz özelliklerin çoğunu biliyorum fakat bazı arkadaslar bu firmadan şüphe duymakta.. Bende yakında gönül rahatlığı ile alıcam.. Hiç kötü yoruma rastlamadım açıkçası.. En iyi smartphone listesinde optimus iyi bi dereceye sahip bunu net bi şekidle söyleyebilirim.

atmaca6634

Üye
çok teekkür ediyorum nonamex,ben yüklenmiyor diye duymustum flash player eger gercektende eger flashın sürümleri yükleniyor netten tüm video sitelerini acıyorsa ve canlı tv programlarını acıyorsa alacagım bu teli. peki bi sorum daha olacak bu telde hdmi cıkısı yokmus ama buna benzer aparatlarla tv ye aktarabilirmiyiz böyle bi mkan var mı sence

Üst Alt