Elektr0
Üye
yanlış görmediysem iphone 4 ü yeniyor saçma olmuş bence iphone 4 ve lg optimus black arasında çook fark war.
Evet ekranı gerçekten parlak ve kaliteli, ağırlığı kalınlığı ve 4 inç Nova Display ekranıda çok işime yarıyor yazın kullanmak bir başka oluyor bu telefonu anahtarlık gibi hafif android 2.2 froyo 2.3 e güncelleştirilebiliyor daha ne istenir sadece şu yanındaki G- özellliğini biri bana açıklarsa iyi olacak hala çözemedim
Alınmaz bence..
onu alacagıma gider galaxy s2 alırım 100 lira daha koyup
sen alacam de ben sana kvk garantili orjinal 0 galaxy s2 1 milyar 100 milyona bulurum
yok daha neler 1100 lıraya kvklı galaxy s2 bul su konuya yorum yazan herkese bı tane alıcam..
yok daha neler 1100 lıraya kvklı galaxy s2 bul su konuya yorum yazan herkese bı tane alıcam..
Arkadaşlar ben Optimus black kullanıyorum kullanmadan kötülemeniz yanlış baştan diyim size kötülemek bu kadar kolaysa tamam ama bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapmayınız nova display özeliği hangi telefonda var söylermisiniz benim işime çok yarıyo ayrıca özellikler bakımından parlaklık ekran kalitesi ağırlık kalınlık hepside sizin kazık yediğiniz telefonlardan fiyat ve özellik olarak bin kat daha iyiben bütün telefonları kullandım yorum yapıyosanız adam gibi yapın
nonamex navigasyonu nasıl hallediyorsun hangi program var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?