lg optimus black aldım ilk ne yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
rica ederim dostum, sorunun hallolduysa sevindim ;)

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon elime geçti sonunda şimdi şarja taktım telefonu ilk şarj kaç saat olmalı belli bir süre var mı 16 saat gibi yoksa dolunca çıkartayım mı?

huseyinos

huseyinos

Üye
arkadaşlar telefon elime geçti sonunda şimdi şarja taktım telefonu ilk şarj kaç saat olmalı belli bir süre var mı 16 saat gibi yoksa dolunca çıkartayım mı?
Kardeş hayırlı olsun şarj etme bitince çıkart 16 saat dursada bi faydası yok şarj dolunca cihaz otomatik gücü kesiyor boşuna bekletme.

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
emin misin kardeş sonra bataryanın ömründen yemeyelim

huseyinos

huseyinos

Üye

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeş sağolasın

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
telefondaki açık uygulamaları nasl kapatıyoruz. bir program gerekiyor mu o programı nasıl kullanacaz

technoshark

technoshark

Üye
telefondaki açık uygulamaları nasl kapatıyoruz. bir program gerekiyor mu o programı nasıl kullanacaz

google marketten uygulamalar bölümünden task killer adlı programla açık arka planda çalışan uygulama , oyun vs. hizmeleti kapatabilirsiniz.

Ocean258

Ocean258

Üye
hayırlı olsun hocam gule gule kullan.. şarjı doldu gozukuyorsa cıkart dırek fazladan bekletmen bırseyı degıstırmıyor.. fark etmıyor yanı.. Ekran kalitesi ve şarj süresi cok ıyı bı telefon aldın haberın olsn :)

sercikan

Üye
bu roortu bence yükleme çünkü garantiden çıkıyormuş şimdilik tleefonu tanıyana kadar türkcell rom la idare et.Bu arada ben daha tel almadım alıcam bende senin gibi iilk defa dokunmatik bi tel alıcam ama ben internetle ve proğramlarla ilgiliyim çoğu şeyi kolaylıkla yaparım.benim sormak istediğim lg optimus blckmi---samsung galaxy s i9000 mi veya sont ericson neo var hangisini önerirsiniz lg markasına pek güvenmiyorum samsung ise bir telfon markası ama telefonun dış kabı plastik ve flash yok.lg taasarım ekran ve flash bakımından güzel.sony ise sadece nette gördüm pek düşünmüyorum.

Ocean258

Ocean258

Üye
bu roortu bence yükleme çünkü garantiden çıkıyormuş şimdilik tleefonu tanıyana kadar türkcell rom la idare et.Bu arada ben daha tel almadım alıcam bende senin gibi iilk defa dokunmatik bi tel alıcam ama ben internetle ve proğramlarla ilgiliyim çoğu şeyi kolaylıkla yaparım.benim sormak istediğim lg optimus blckmi---samsung galaxy s i9000 mi veya sont ericson neo var hangisini önerirsiniz lg markasına pek güvenmiyorum samsung ise bir telfon markası ama telefonun dış kabı plastik ve flash yok.lg taasarım ekran ve flash bakımından güzel.sony ise sadece nette gördüm pek düşünmüyorum.

Valla kardesım 3 aydır kullanıyorum Optımus black'ı ne uygulama ve oyun olarak nede wifi,işletim sistemi yada şarj gıbı konuda sıkıntı yasamadım telefonda.. android 2.2 froyo fazlasıyla yetıyor telefona.. tasarım ve hafiflik olarakta Bence gayet iyi.. bu ozellıklere karsın aldıgım fıyatta bence gayet uygun.. tavsiye ederim ben bundan oncede optımus me kullanıyordum Lg'nın telefonlarında bu gune kadar bı sorun yasamadım..

technoshark

technoshark

Üye

Sana vereceğim cevap açık ve net bir şekilde optimus black olucak , çünkü tasarım bakımından farklı bir ürün.. Aynı zamanda uygulama ve oyun seven biriysen zevkle oynuyabileceğim bir smartphone ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
Sana vereceğim cevap açık ve net bir şekilde optimus black olucak , çünkü tasarım bakımından farklı bir ürün.. Aynı zamanda uygulama ve oyun seven biriysen zevkle oynuyabileceğim bir smartphone ;)

;) Kesınlıkle oyle hocam.. Ozellıkle Nova display ekranda oynamak.. mukemmel performans alıyorsun telefondan goruntu kalitesi olarak..

sercikan

Üye
bu hafta sonu gidip inceliycem büyük ihtimalle lg optimus alıcam...galaxy nin flashının olmayışı benim için önemli bir eksiklik...öte yandan görünüş olarakda lg daha güzel görünüyor.ama inş.lg yede güvenilir.güncelleme flan geçmi oluyo nasıl bilgi verirmisiniz.

Ocean258

Ocean258

Üye
bu hafta sonu gidip inceliycem büyük ihtimalle lg optimus alıcam...galaxy nin flashının olmayışı benim için önemli bir eksiklik...öte yandan görünüş olarakda lg daha güzel görünüyor.ama inş.lg yede güvenilir.güncelleme flan geçmi oluyo nasıl bilgi verirmisiniz.

Ben 3 aydan fazladır kullanıyorum Optimus black'i hocam..Gonul rahatlığıyla alabılırsın Guvenılmeyecek bırseyı yok..tasarımı, Ekran kalitesi,parlaklıgı ve Şarj süresi olarak pıyasadakı en ıyı smartphone'lardan biri bence.. Android 2.2. froyo sayesınde uygulama ve oyunlarda'da sıkıntı yaşamıyorsun..

technoshark

technoshark

Üye

Şimdiden hayırlı olsun diyeyim öncelikle, arkadaşım güncellemesi konusunda ufak pürüzler her markada olduğu gibi burada olabilir bazen, sonuçta yazılımsal sorunlar çıkabilir bunlar göz önüne alınarak herşeye bakılmalı :) illa o gün dedi diye aynı gün çıkmayabilir. ama sen şimdi almak istersen mesela kasım gibi güncellemeside delicek şanslısın yani :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Kasımda kesin geliyor dimi optimus black güncellemesi hocam? bende Onu beklıyorum valla.. üzerinde çok çalışıyorlar herhalde bu kadar beklettiklerine göre :)

Üst Alt