lg optimus black aldım ilk ne yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus black aldım ilk ne yapmalıyım
arkadaşlar bu benim ilk smartphone telefonum açıkçası ne yapmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum .telefon daha elime geçmedi. bu hafta içerisinde geçecek inşallah. alınca ilk olarak ne yapmalıyım. root falan yapılıyormuş ne işe yarıyor bu acaba. telefonun garantiden çıkartmaz de mi? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
iyi seçim hayırlı olsun

kpln04

kpln04

Üye
arkadaşlar bu benim ilk smartphone telefonum açıkçası ne yapmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum .telefon daha elime geçmedi. bu hafta içerisinde geçecek inşallah. alınca ilk olarak ne yapmalıyım. root falan yapılıyormuş ne işe yarıyor bu acaba. telefonun garantiden çıkartmaz de mi? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
yavaş yavaş android e mi geçiyoruz il olarak :D

technoshark

technoshark

Üye
Şimdiden Hayırlı olsun Üstadım optimus Black seçimi ile iyi bir iş çıkartmışsın,

özelliklerini falan okumuşsundur eminimki sağlam vede kaliteli bir ürün...

root işlemi senin pc deki administrator yetkinle aynı, user kullanıcısı neler yapabiliyor pc de ? belli başlı şeyler.. admin ise herşeyi yapabiliyor root işlemi sayesinde sende admin yetkisine sahip oluyorsun...
rot işlemi seni garantiden çıkartıyor malesefki :(

herhangi bir sorun oldugunda yardımcı olmaya çalışırız forumca ;) hayırlı olsun tekrardan.

y n s c n

y n s c n

Üye
öncelikle hayırlı olsun hocam, bence alır almaz root veya rom işlemlerini yapma.. Marketten uygulama veya oyunlar indirebilirsin. Sen bana ne işlemler yapmak istediğini söyle ona göre yardımcı olayım.

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim sağolasın telefon elime henüz geçmedi. bu hafta içinde geçer inşallah. açıkçası ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum henüz. sen ne tavsiye edersin?

y n s c n

y n s c n

Üye
teşekkür ederim sağolasın telefon elime henüz geçmedi. bu hafta içinde geçer inşallah. açıkçası ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum henüz. sen ne tavsiye edersin?

Ne amacla ve nasıl kullanmak istiyorsun cihazı ?

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
valla ineternete bağlanmak ve ıyun oynamal yeterli aslında bana. telefonun şarj süresi fazla değilmiş diye söylüyorlar doğru mu bu?

y n s c n

y n s c n

Üye
Sarj süresi kullanımına göre değişir hocam, optimus black'te wifi direckt diye bir özellik var onu araştır istersen. Diğer cihazlar 2 kat daha hızlı internete girebiliyorsun.

estorak

estorak

Üye
bir de kılıf ekran koruyucu felan al sonra çizilince pişman olma :)

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
Sarj süresi kullanımına göre değişir hocam, optimus black'te wifi direckt diye bir özellik var onu araştır istersen. Diğer cihazlar 2 kat daha hızlı internete girebiliyorsun.
ortalama bir kullanımda ne kadar gidiyor şarjı. telefonu ilk aldığımda mutlaka indirmem gereken bir program var mı peki

----------Eklendi @ 19:46:00 ---------- Yazıldı @ 19:45:23 ----------

bir de kılıf ekran koruyucu felan al sonra çizilince pişman olma :)
önerebileceğin bir kılıf ve ekran koruyucu var mı

----------Eklendi @ 19:57:15 ---------- Yazıldı @ 19:46:00 ----------

sarj süresi kullanımına göre değişir hocam, optimus black'te wifi direckt diye bir özellik var onu araştır istersen. Diğer cihazlar 2 kat daha hızlı internete girebiliyorsun.
ortalama bir kullanımda kaç gidiyor şarjı ve ilk açtığımda telefona mutlaka yüklemem gereken bir program var mı?

paganini58

paganini58

Üye
Telefonu türkiyeden aldı isen turkcell rom ile gelecektir sana o rom ile ekran parlaklığını pil tasarrufunda kullanıp 2g hatlarla kullanıp wifi gprs data gps kapatarak alo dersen 1.5 gün gece gündüz ancak gider root layıp gereksiz programları kaldırır isen bu süre 2 güne çıkar.Fakat !!!! romu günceller isen günde 30 dk wifi 3g hatlarla kullanım dahil ekran parklaklığını auto moda alıp gps açık ortalama 30 dk oyun oynadığını var sayalım 2 gün çok rahat gider bu cihaz ile bu gayet yeterli android ve 1500 mah batarya kullanan telefon için.

tavsiyeme gelince arkadaşım...

bende rootlanmış nova8 rom yüklü çok sık kullanım dahil olmamakla oyun ve wifi ile internet için kullanıyorum günde garanti 45 dk civarı görüşmem var 2g hatlar aktif ekran pil tasarruf modunda sadede gelince dün gece yarısı sarjdan çıkartmış olduğum cihazım şu an itibari ile %65 batarya seviyesinde..

diğer gerekli yorumlarıda sen yap kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan...

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu türkiyeden aldı isen turkcell rom ile gelecektir sana o rom ile ekran parlaklığını pil tasarrufunda kullanıp 2g hatlarla kullanıp wifi gprs data gps kapatarak alo dersen 1.5 gün gece gündüz ancak gider root layıp gereksiz programları kaldırır isen bu süre 2 güne çıkar.Fakat !!!! romu günceller isen günde 30 dk wifi 3g hatlarla kullanım dahil ekran parklaklığını auto moda alıp gps açık ortalama 30 dk oyun oynadığını var sayalım 2 gün çok rahat gider bu cihaz ile bu gayet yeterli android ve 1500 mah batarya kullanan telefon için.

tavsiyeme gelince arkadaşım...

bende rootlanmış nova8 rom yüklü çok sık kullanım dahil olmamakla oyun ve wifi ile internet için kullanıyorum günde garanti 45 dk civarı görüşmem var 2g hatlar aktif ekran pil tasarruf modunda sadede gelince dün gece yarısı sarjdan çıkartmış olduğum cihazım şu an itibari ile e batarya seviyesinde..

ben de senin gibi root ve nova 8 yüklersem garantiden çıkıyor de mi telefon?

----------Eklendi @ 00:49:50 ---------- Yazıldı @ 00:47:52 ----------

Telefonu türkiyeden aldı isen turkcell rom ile gelecektir sana o rom ile ekran parlaklığını pil tasarrufunda kullanıp 2g hatlarla kullanıp wifi gprs data gps kapatarak alo dersen 1.5 gün gece gündüz ancak gider root layıp gereksiz programları kaldırır isen bu süre 2 güne çıkar.Fakat !!!! romu günceller isen günde 30 dk wifi 3g hatlarla kullanım dahil ekran parklaklığını auto moda alıp gps açık ortalama 30 dk oyun oynadığını var sayalım 2 gün çok rahat gider bu cihaz ile bu gayet yeterli android ve 1500 mah batarya kullanan telefon için.<br>
<br>
tavsiyeme gelince arkadaşım...<br>
<br>
bende rootlanmış nova8 rom yüklü çok sık kullanım dahil olmamakla oyun ve wifi ile internet için kullanıyorum günde garanti 45 dk civarı görüşmem var 2g hatlar aktif ekran pil tasarruf modunda sadede gelince dün gece yarısı sarjdan çıkartmış olduğum cihazım şu an itibari ile e batarya seviyesinde..<br>
<br>
<br><br><br>ben de senin gibi root ve nova 8 yüklersem garantiden çıkıyor de mi telefon?

Ocean258

Ocean258

Üye
Hayırlı olsun hocam..Kımseyı dınleme valla yavas yavas kendın çözmeye bak telefonu zaten Android 2.2 froyo yuklu kullanımı ve olayları cozmen basitleşecek.. :)) Gule gule kullan..

y n s c n

y n s c n

Üye
İlk yükleyeceğiz programlardan biri apk menajer olması gerek, birde virüs programı. Ondan sonra ne istersen yükle..

technoshark

technoshark

Üye
evet arkadaşım root vede rom işlemlerinden sonra malesef ki telefon garanti kapsamından çıkıyor, sonrasında tekrardan eski roma geri gelmek lazım

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
Ocean258

Ocean258

Üye
google marketten bulabılırsın hocam Apk menager programını.. Aslında uygulama ve oyun konusunda ne ıstıyorsan google markette war ordan sana uygun olanları secıp ındırebılırsın..

technoshark

technoshark

Üye
ben bu programları nerden ve nasıl yükleyecem

evet dostum o uygulamayı google marketten rahatlıkla indirebilirsin ;)

o yazılım sayesinde telefonunda bir çok apk uzantılı oyun dosyası olsun çalıştırabilirsin ;)

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkür ederim.

Üst Alt