ayhan21
Üye
LG Optimus Black için kullandığım LG Pc Suite IV programından güncelleme olduğunu öğrendim ve güncelleme işlemini başlattım ancak ekranımda "S/W Upgrade Please wait while upgrading" yazısı ile takılıp kaldı. Tekrar bağlıyorum yazılım güncel diyor diyor geri yükleme de yapamıyorum ACİL yardım bekliyorum...
Cihaziniz arizali bence.arkadaşlar.bende hevesle optimus balck aldım.ama benim teldemi bişey var ?bilemiyorum.oyun oynarken yada internette gezerken yada navigasyon açıkken tel ısınıyor.bi süre sonra ekran görüntüsü birbirine giriyor ve renkler karışıyor.sonra siyah ağırlıklı siyah gri tonlarda kalıyor.ekran tepki veriyor ama hep öyle kalıyor.pili çıkarıp biraz soğutuyorum.ancak o zaman açılıyor.güncellemede ayptım gereksiz programlarıda sildim ancak aynı.yardım edin lütfen
arkadaşlar.bende hevesle optimus balck aldım.ama benim teldemi bişey var ?bilemiyorum.oyun oynarken yada internette gezerken yada navigasyon açıkken tel ısınıyor.bi süre sonra ekran görüntüsü birbirine giriyor ve renkler karışıyor.sonra siyah ağırlıklı siyah gri tonlarda kalıyor.ekran tepki veriyor ama hep öyle kalıyor.pili çıkarıp biraz soğutuyorum.ancak o zaman açılıyor.güncellemede ayptım gereksiz programlarıda sildim ancak aynı.yardım edin lütfen
Genel bir soru sorucam Optimus Black'in ekranını korumak için tavsiye edebileceğiniz koruyucu veya bir alışveriş sitesinden bakabileceğim bir site varmıdır ?farklı bir uygulama yüklediyseniz bir durum meydana gelmiş olabilir, size tavsiyem rom atarsanız yada güncelleştirme yaparsanız sorun ortadan kalkıcak olmasıdır.
Gittigidiyor'da çok güzel kılıflar var Eğer haftasonu giderim dersen tahtakaleye YILDIZ Han'a git en bol çeşit silikon kılıf Hard case Ekran koruyucu film herşeyi ucuza bulabilirsin.Genel bir soru sorucam Optimus Black'in ekranını korumak için tavsiye edebileceğiniz koruyucu veya bir alışveriş sitesinden bakabileceğim bir site varmıdır ?
samsung 2.3.5 e qeçti bizim 2.3.3 hala çıkacak ne iştir anlamadım
Geçen gün metrobüste gidiyordum biri Optimus Black çıkardı ekranında saydam bi ekran koruyucu vardı ne ağırlığı nede kalınlığı bakımından bi fark vardı. Çok iyiydi yani onun gibi bişey arıyorum işteGittigidiyor'da çok güzel kılıflar var Eğer haftasonu giderim dersen tahtakaleye YILDIZ Han'a git en bol çeşit silikon kılıf Hard case Ekran koruyucu film herşeyi ucuza bulabilirsin.
Dokunmatik enaz diğerleri kadar başarılı ve hassas market olarak tabiki android market yüklü hafıza kartı olarak ben toshiba 8gb class4 kullanıyorum gayet uyumlu çalışıyor kasma yok. sayfa geçiş hızları çok iyi hatta ben 3gs de kullandım ondan daha başarılı diyebilirim.Yorumları okudum gerçekten güzel bir telefona benziyor. Ben de bugün Vatan Computer'ın yaptığı kampanya sayesinde LG Optimus Black almayı düşünüyorum fakat aklımda bazı soru işaretleri var:
1. Telefonda sayfalar arası geçişte herhangi bir kasma veya donma oluyor? iPhone veya iPod Touch'taki gibi akıcı mı?
2. Dokunmatiği nasıl? Samsung Galaxy S veya iPhone ile karşılaştırıldığında dokunmatiği nasıl?
3. Sanırım telefonda Google Market yüklü. Android market de var mı yoksa ikisi de aynı şey mi? (İlk defa android kullanıyorum, o yüzden cahilim)
4. Telefonun hafızası gerçekten çok düşükmüş. Telefonda hafızadan kaynaklanan bir kasma olmaması için ne tür bir hafıza kartı önerirsiniz? (8 gb'lık bir hafıza kartı alacağım)
Şimdiden teşekkürler
Yorumları okudum gerçekten güzel bir telefona benziyor. Ben de bugün Vatan Computer'ın yaptığı kampanya sayesinde LG Optimus Black almayı düşünüyorum fakat aklımda bazı soru işaretleri var:
1. Telefonda sayfalar arası geçişte herhangi bir kasma veya donma oluyor? iPhone veya iPod Touch'taki gibi akıcı mı?
2. Dokunmatiği nasıl? Samsung Galaxy S veya iPhone ile karşılaştırıldığında dokunmatiği nasıl?
3. Sanırım telefonda Google Market yüklü. Android market de var mı yoksa ikisi de aynı şey mi? (İlk defa android kullanıyorum, o yüzden cahilim)
4. Telefonun hafızası gerçekten çok düşükmüş. Telefonda hafızadan kaynaklanan bir kasma olmaması için ne tür bir hafıza kartı önerirsiniz? (8 gb'lık bir hafıza kartı alacağım)
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?