selamlar arkadaşlar bugün bende LG p970 aldım yalnız bu açık kalan uygulamalara nerden bakıp kapatıyoruz android bana çok yabancı olduğundan çözemedim yardımlarınızı beklerim
selamlar arkadaşlar bugün bende LG p970 aldım yalnız bu açık kalan uygulamalara nerden bakıp kapatıyoruz android bana çok yabancı olduğundan çözemedim yardımlarınızı beklerim
Uzaktan yardım olayını denedim aslı ben bi tane müşteri temsilcisi telefonuna bağlanıyor ve gerekli işlemlerini yapıyor tabi o arada telefondan konuşuyorsunuz ve sorununuzu dile getiriyorsunuz ve yazılımsal bi sorunsa hemen hallediliyor..
sıkıntı varmı tam anlayamıyorum gerçekten ilk başta karışık geldi arada sırada kendiliğinden veri alışverişi yapıyor.bide canlı resimler indirdim bazılarını kaldıracam ama bunu beceremedim ayrıca resimleri videoları saklayacagımız bi klasör nasıl oluşturuyoruz onuda becermiş onun dışında süper ötesi bi telefon bunlarıda zamanla ögrenecem heralde
bilgisayar bağlantısı derken arkadaşım, yani ben normal usb kablomu takıyorum vede sonrasında usb yığın depolama aygıtı olarak göster diyorum iş bitiyor :S içerisinden tüm dosya , resim ne varsa rahatlıkla alabiliyorum
arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama pc suitte yeni güncelleme var diyor onu yükleyeyimmi bi sorun olurmu bi de başka bir şey kuruluyor oradada şifre istiyor o şifre nedir bilen varmı
arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama pc suitte yeni güncelleme var diyor onu yükleyeyimmi bi sorun olurmu bi de başka bir şey kuruluyor oradada şifre istiyor o şifre nedir bilen varmı