lg optimus black 4.0 güncellemesi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak_36

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus black 4.0 güncellemesi hakkında
selamun aleyküm arkadaşlar.bildiğiniz gibi geçen hafta p 970 4.0 orjinal güncellemesi çıktı.Ben de bugün bu güncellemeyi yapacağım ancak bir sorun var.pc de internet olmadığı için güncelleme romunu telefondan indirip güncellemem gerekiyor.yani internetten anlatıldığı şekilde ses düğmesiyle falan yapamayacağım için romu indirdikten sonra hangi işlemleri yapacağımı bilmiyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
yardım eden arkadaşlara teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

güncel

enver_techno

enver_techno

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar.bildiğiniz gibi geçen hafta p 970 4.0 orjinal güncellemesi çıktı.Ben de bugün bu güncellemeyi yapacağım ancak bir sorun var.pc de internet olmadığı için güncelleme romunu telefondan indirip güncellemem gerekiyor.yani internetten anlatıldığı şekilde ses düğmesiyle falan yapamayacağım için romu indirdikten sonra hangi işlemleri yapacağımı bilmiyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
yardım eden arkadaşlara teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

güncel

Yarın öğlen yardım edebilirim kardeş. Çok basit zaten. :oke:

Burak_36

Üye
    Konu Sahibi
Evet kardes buyur

Burak_36

Üye
    Konu Sahibi
evet romu indirdim v30A orjinal sürüm

enver_techno

enver_techno

Üye
Romu indirdikten sonra yapman gerekenler :
1- Bataryayı-sim kartı-SD kartı çıkar
2- USB kablonun ucunu önce bilgisayara tak sonra telefonun ses açma tuşuna basarak kablonun diğer ucunu telefona tak.
3- S/W Upgrade gibi bir yazı çıkacak. Ordan sonra bilgisayarda Smart Flash Tool programını açacaksın.
4- İkinci sekmedeki Rom Copy D/L seçeneğine tıklayacaksın.
5- Cp bin yazan kısma sağ taraftaki buton aracılığıyla indirdiğin dosyanın içindeki CP dosyasını yerleştireceksin.
6- Ap bin yazan kısıma da aynı yol ile bu kez AP yazan dosyayı yerleştireceksin.
7- COM 9 veya COM 4 gibi bir yazı olacak sol alt köşede. (seçili değilse sen seçeceksin)
8- Sağ tarafta LG Mobile ****** USB gibi bişey yazması gerek.
9- Start tuşuna bas
10- İşi bittikten sonra üst kısımda yeşil bir yazı yazacak. Ondan sonra EXIT'a basabilirsin.
İşlem tamamdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt