[R&D Test Tools Log File]
17:31:27 : Launching SW update
17:31:27 : Unpacking KDZ
17:31:51 : KDZ file extraced
17:32:11 : Files were extracted.
17:32:11 : LGMobileDL Load.
17:32:12 : Port = -1
17:32:12 : Connecting to phone
17:32:13 : PHONE WAS NOT FOUND!
17:32:16 : ===FINISHED===
arkadaşlar sistemim win 7. cep uçtu göçtü anlayacağınız. kapalı cep usb yi bağlıyorum fakat şarj ekranı bile belirmiyor. yönergeleri harfiyen yapıyorum, iki tuş kombinasyonu yaptığımda pc den bağlandı sesi geliyor ,launch software update e tıkladığımda sonuç raporu yukarıdaki şekilde, nasıl kurtarırım bu cepi. xp yuklude denedim sonuç aynı. bir yardım edin arkadaşlar.
bir arkadaşımız şunu demişti::""neden normal updaterle denemiyosun direk normal updaterle ülke değiştirerek dene bide türkiye seç ispanya seç ingilizleri seç ozaman her seferinde farklı rom yüklemeyi deniyo benim cihazdada yaptıydı böyle bi hata normal updater ile birdaha yeniledim kurulumu herşey düzeldi. umarım çözülür. ""
kdz de dil hep sw, driverlerin envayi çeşidini denedim. ensonkinide kurdum(4.9.7) yukarıda bir arkadaşın önerisi üzerine dili değiştir diyor fakat hangi kdz yi açsam yine kurulum başlangıcında sw diyor nasıl değiştirecem. arkadaşlar gerekirse birinizden online destek isteyecek vaziyetteyim nasıl kurtacaz bu cihazı.