Lg optimus 3D yardım

Sponsorlu Bağlantılar

waycell

waycell

Üye
mesajlarom gelmiyormu sana msn ye ekledims seni ordan devam edelim

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
    Konu Sahibi
waycell Arkadaşım çok teşekkür ederim ilgin için zamanını aldım helal et

waycell

waycell

Üye
helal olsun arkadaşım ne demek

oylum61

Üye
Arkadaşlar windows 7 de Lg nin kendi pc suitesi sorunsuz çalışıyor. Biraz uğraştırdı ama çözdüm yani güncelleme varsa yapıyor. Yedekleme alıyor sorunsuz. On screen kullanabiliyorsun tabi birde güzel birşey :) LG P920 kullanıcısıyım yardım isteyen olursa [email protected] mail atsınlar yardımcı olmaya çalışırım optimus için. Yada ona benzer androidin Wondershare MobileGo programınıda kullanabilirsiniz..

mavishow

Üye
[R&D Test Tools Log File]

17:31:27 : Launching SW update
17:31:27 : Unpacking KDZ
17:31:51 : KDZ file extraced
17:32:11 : Files were extracted.
17:32:11 : LGMobileDL Load.
17:32:12 : Port = -1
17:32:12 : Connecting to phone
17:32:13 : PHONE WAS NOT FOUND!
17:32:16 : ===FINISHED===
arkadaşlar sistemim win 7. cep uçtu göçtü anlayacağınız. kapalı cep usb yi bağlıyorum fakat şarj ekranı bile belirmiyor. yönergeleri harfiyen yapıyorum, iki tuş kombinasyonu yaptığımda pc den bağlandı sesi geliyor ,launch software update e tıkladığımda sonuç raporu yukarıdaki şekilde, nasıl kurtarırım bu cepi. xp yuklude denedim sonuç aynı. bir yardım edin arkadaşlar.

bir arkadaşımız şunu demişti::""neden normal updaterle denemiyosun direk normal updaterle ülke değiştirerek dene bide türkiye seç ispanya seç ingilizleri seç ozaman her seferinde farklı rom yüklemeyi deniyo benim cihazdada yaptıydı böyle bi hata normal updater ile birdaha yeniledim kurulumu herşey düzeldi. umarım çözülür. ""

kdz de dil hep sw, driverlerin envayi çeşidini denedim. ensonkinide kurdum(4.9.7) yukarıda bir arkadaşın önerisi üzerine dili değiştir diyor fakat hangi kdz yi açsam yine kurulum başlangıcında sw diyor nasıl değiştirecem. arkadaşlar gerekirse birinizden online destek isteyecek vaziyetteyim nasıl kurtacaz bu cihazı.

technoshark

technoshark

Üye
Senin sorunun tam olarak nedir ? anlamış değilim :S kdz de sorun mu yaşıyorsun ? yoksa dosya güncellemesindemi bir şey yaşıyorsun ?

memolim83

memolim83

Üye
Arkadaşlar windows 7 de Lg nin kendi pc suitesi sorunsuz çalışıyor. Biraz uğraştırdı ama çözdüm yani güncelleme varsa yapıyor. Yedekleme alıyor sorunsuz. On screen kullanabiliyorsun tabi birde güzel birşey :) LG P920 kullanıcısıyım yardım isteyen olursa [email protected] mail atsınlar yardımcı olmaya çalışırım optimus için. Yada ona benzer androidin Wondershare MobileGo programınıda kullanabilirsiniz..

imei degistirecem de pc ye baglarkrn driver mi lazim

memolim83

memolim83

Üye
pc ye baglarkrn driveri lazim

Ocean258

Ocean258

Üye
Merhabalar lg optimus 3D telefonumu birtürlü pc ye tanıtamadım usb kabloyu bağlıyorum şarj oluyor ama pc bağlantısı gercekleşmiyor Xp ve windows 7 de denedim başaramadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

daha açık yazsanız sorunu çözmek daha kolay olur usb den şarj oluyorsa sürücüleri yüklenmiş bağlantı sağlanmış olur sd kartı görmek istiyorsanız ekranda "depolama birimini aç" diye bir yazı olmalı ona tıklarsanız sd kart içeriğini pc den görürsünüz.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
daha açık yazsanız sorunu çözmek daha kolay olur usb den şarj oluyorsa sürücüleri yüklenmiş bağlantı sağlanmış olur sd kartı görmek istiyorsanız ekranda "depolama birimini aç" diye bir yazı olmalı ona tıklarsanız sd kart içeriğini pc den görürsünüz.

Aynen oceanın dediği gibi.. sürücülerden kaynaklı sorunlar vardır.. Onları çözmek için driver güncellemesi yapın

furkan arda

Üye
kardeş bende 3d kulanıyorum önce ayarlar sonra sd kart usb bellek işaretle bağlanacaktır bağlanmasa uygulamalar bilinmeyn kaynaklar işaretle alta geliştirme yazıyo oraya gir işaretli olan varsa kaldır aç kapa teli tamam inşallah yardımcı olabilmişimdir

Takipçi Satın Al

Üst Alt