İPhone 4'le Optimus 3D rakip olamaz, Heh sen işletim sistemini sevdiğin için tavsiye etmişsin o ayrı.. Optimus 3D'deki, donanım hangi cihazda var acep ?
ben fikirlere saygı duyarım tercihlerede ama şöyle bir durum var o kadar donanım var ama iphone kadar program oyun performansı varmı çeşitlik bolluk kalite anlamında programa ulaşabiliyormusunu örnek inanılmaz programlar var ve sistem artık 1.4 gb lık programlar kuruyor bunları göz önüne al ayrıca ekstra bilgide vereyim size multimedya anlamında,, şuan bu cihazlar 1080p oynatmaya yönelik yapıldı dimi .. evet .. peki sen bunun içine 1080p film atıp izleyebiliyormusun yada 720 p filim atıp izleyebiliyormusun .. hayır .. nedenmi birincisi 720 p ve 1080p videoların boyutları 4gb üstü((genellikle olmayanlar istisna )) ve senin cihazın ne kadar güçlü olursa olsun bellek sistemi fat32 olduğu için 4gb üstü film atamayacaksın ((androidler için söylüyorum)). şimdi bunun ne anlamı var ,, bu olayı apple çoktan çözmüş sistemi ntfs ve 4gb üstü film atıp izleyebiliyorsun istersen 13gb lık bile at izle ... burada bizim internet sahibi bir sürü hd film indirmiş ben galxys2 ime atamıyorum iphone4 üme atıyorum 720pleri oynatıyor ama 1080p de hafif yavaşlama yapıyor (11gb lık filmde oldu)
şimdi yeni iphone4s de çift işlemci bunu hayli hayli çözmüştür yani demek istediğim göz boyayan değil gerçekten işe yarayan sistem ve cihazları tercih etmekte , ben androidide başarılı bulsamda ,birazdaha eğlence işi cihazları seviyorum, iphoneda bence jailbreaksiz kanser eden bir cihaz , jailbreakden sonra tüm appstore hizmetinde bedava böyle bir durum varken android daima 2.planda kalıyor .ve cydia görselleştirmeleri ile farklı bir cihaz bile ortaya koyabiliyorsun ,, programsal bir cihaz apple bende lg 3d yi rakip göremiyorum bu konuda.hadi atında izleyin hd film lg de.