nidforspid
Üye
işte dostum bu farkı anlamak için içli dışlı bir cydiaya bulaşman lazım bir beleş uygulama zevkine ulaşman lazım o 300dolarlık uygulamaları bedavaya indirip zevkle çalıştırdıktan sonra sen anca iphoneun kalitesini zevkini alabilirsin kağıt üstündede konuşmalarla hava gazı abartı donanımla olmuyor ben açınca programları örneğin audiostudio yu açınca beş karış ağzı açılıyor milletin yada bir navi açıyorum 1.4gb lık yada fifa12(1gblık) yada bir simulation açıyorum (ortalama 800mb) . biz hep unutuyoruz bize okadar donanım yapıyorlarda acaba program oyun varmı androidde ?? mesela bende samsung galaxys2 var valla yazık bu cihaza bu cihaza ios appleri oyunları stabilliği yükleyebilsem samsung kullanırdım ama gel görki adam gibi program yok onu bırak oyunlar bir avuç kadar . ve apple ın tüm ürünleri pahalıdır bu ülkeden kaynaklı yoksa adamlara ucuz ben moskovada okuyorum bir çinli arkadaşım var bana diyorki iphone4 bizde 450dolar .. hemde çocukda 64 gblığı var özel seri .
benimde va çinli azerbaycanda arkadaş ipad 700 dolar iphone 650 dolar diyo ,kendinde ipad var sen bence yanılıyorsun,artı moskovadada o kadar ucuz değil iphone 4s
örnek bir rus sitesi kılıfda hediyeli 2500 tl ye geliyo rubleden çevirirsen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak buda дешевли modeller
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yani türkiye ile aynı hemen hemen