Lg optimus 3d mi iphone 4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

nidforspid

nidforspid

Üye
işte dostum bu farkı anlamak için içli dışlı bir cydiaya bulaşman lazım bir beleş uygulama zevkine ulaşman lazım o 300dolarlık uygulamaları bedavaya indirip zevkle çalıştırdıktan sonra sen anca iphoneun kalitesini zevkini alabilirsin kağıt üstündede konuşmalarla hava gazı abartı donanımla olmuyor ben açınca programları örneğin audiostudio yu açınca beş karış ağzı açılıyor milletin yada bir navi açıyorum 1.4gb lık yada fifa12(1gblık) yada bir simulation açıyorum (ortalama 800mb) . biz hep unutuyoruz bize okadar donanım yapıyorlarda acaba program oyun varmı androidde ?? mesela bende samsung galaxys2 var valla yazık bu cihaza bu cihaza ios appleri oyunları stabilliği yükleyebilsem samsung kullanırdım ama gel görki adam gibi program yok onu bırak oyunlar bir avuç kadar . ve apple ın tüm ürünleri pahalıdır bu ülkeden kaynaklı yoksa adamlara ucuz ben moskovada okuyorum bir çinli arkadaşım var bana diyorki iphone4 bizde 450dolar .. hemde çocukda 64 gblığı var özel seri .

benimde va çinli azerbaycanda arkadaş ipad 700 dolar iphone 650 dolar diyo ,kendinde ipad var sen bence yanılıyorsun,artı moskovadada o kadar ucuz değil iphone 4s

örnek bir rus sitesi kılıfda hediyeli 2500 tl ye geliyo rubleden çevirirsen

bak buda дешевли modeller

yani türkiye ile aynı hemen hemen

Ocean258

Ocean258

Üye
En yuksek fiyatı Türkiyedeymiş iphone 4S'in bırseyıde ucuza alalım ben anlamadım bu nasıl oluyor ya. adamların resmı satıs magazası bıle yok turkıyede..

Masha

Masha

Üye
Ben almak istesem yeni nesil 3D alırım yani Optimus 3D, fiyatı uygun ve ekranında 3D olması güzel oyun oynayanlar için birebir.
Ayrıca karşılaştırmak yanlış olur İphone 4 ile bence..
Kategoriler farklı..

buket2

buket2

Üye
Ben almak istesem yeni nesil 3D alırım yani Optimus 3D, fiyatı uygun ve ekranında 3D olması güzel oyun oynayanlar için birebir.
Ayrıca karşılaştırmak yanlış olur İphone 4 ile bence..
Kategoriler farklı..

3d kavramı bana da daha çekici geliyor. iphone ise aslında bir kaç özellik haricinde aynı cihaz. ama asıl önemli olan aradaki fiyat farkı. ABD de 1050 dolar iphone burada 3000 tl. şayet yurtdışı fiyat bizde geçerli olsa çok daha sıcak bakardım apple'a. ama bu durumda tercihin optimus 3d yönünden olması çok daha mantıklı geliyor bana

franzliszt

franzliszt

Üye
benimde va çinli azerbaycanda arkadaş ipad 700 dolar iphone 650 dolar diyo ,kendinde ipad var sen bence yanılıyorsun,artı moskovadada o kadar ucuz değil iphone 4s

örnek bir rus sitesi kılıfda hediyeli 2500 tl ye geliyo rubleden çevirirsen

bak buda дешевли modeller

yani türkiye ile aynı hemen hemen

moskovada aynı fiyat ben çinden bahsediyorum çinde çok ucuz kendisi bizzat söyledi bana almak istedi (450 dolardan başlıyor) . ve iphone4 s demedimki ben iphone4 dedim ta ne zamanın mesajı

Uruloki

Uruloki

Üye
ya hakan bizim bir arkadaş almış yeminle dediklerin doğru ya jailbreak yapılmadan hiçbir şey ama başka bir arkadaşda ise jailbreaklı var cihaz çok daha üstün normale göre

----------Eklendi @ 21:26:48 ---------- Yazıldı @ 21:23:42 ----------

he bu arada lg 3D 4s den güçlü diyen arkadaşlar benchmark sonuçlarını görmedi sanırsam

y n s c n

y n s c n

Üye

he bu arada lg 3D 4s den güçlü diyen arkadaşlar benchmark sonuçlarını görmedi sanırsam

Bench. skorlarını takip ediyorum arkadasım. OMAP4 platformu gibi çift çekirdek ve çift kanal destekleyen baska bi platform yok Apple A5 bunu yapamıyor.. Apple şurdan kazanıyor ; İOS 5, ios ve android'in çalışma kondisyonları çok farklı. İOS çok hızlı çalışır android ise çok yavaş.. İos android gibi ağır çalışmaz 800 mhz olmasına rağmen 1.2 ghz çift çekirdekli bi android cihazlardan daha hızlı oluyor.. bunun sebebi android içindeki çalışma stilidir.Androidde virtural machine dediğimiz bi kavram vardır,İOS'ta böyle birşey yoktur. Bu ne anlama gelir ? ; Virtural machine(VM)kullanacak şekilde yazılmış uygulama doğrudan işletim sistemi ile iletişim kuramaz. Bu durumda bunların iletişimini sağlayacak birine ihtiyac duyulur.Buda fazladan bir işlem gücü gerektirecektir.Matematiksel olarak açıklayacak olursak bu şu demek oluyor ; İOS'un 1000 MHz ile yaptığını Android en düşük 1267 MHz ile yapar.Çünkü İOS CPU gücünün %95'ine kadar erişebilirken Androidde bu oran en fazla %75'tir.. Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok genel olarak bunların bilinmesi gerek. Bench skorları işletim sistemlerinide kapsayarak yapılır ve durum ortada. :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark ve Masha

Lenneth

Üye
Android'in iOs un gerisinde kalmasinin en buyuk sebebi gpu hizlandirma desteginin zayif olmasiydi, Android 4 ile de bunu gidermisler :)

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
tabi ki optimus 3D :oke:

• Beğen
Tepkiler: Masha
Uruloki

Uruloki

Üye
hakan bir şey giderdiği yok android 2.1 den beri destekliyor yunus bu dediğinin özeti android bu kadar berbat bir sistem işte

Lenneth

Üye
hakan bir şey giderdiği yok android 2.1 den beri destekliyor yunus bu dediğinin özeti android bu kadar berbat bir sistem işte

Yanlislarini duzeltmekten biktim Hasan.

en.wikipedia.org/wiki/Mobile_operating_system

Bak burda sistemlerin GPU hizlandirma destekledikleri surumler icin ne diyor altta ?

Android e tu pis ka deyipte en kotu sistemi inatla kullanmaya devam etmekte ayri bir inceleme konusu olur ayrica

y n s c n

y n s c n

Üye
Android'in şu an ki durumu budur ama İCS'de bazı ayarları değiştiiriceklerini duyurmuşlardı diye hatırlıyorum.. Daha çok geliştirilirse İOS 5'i geçebilir.

Ocean258

Ocean258

Üye
Android'in iOs un gerisinde kalmasinin en buyuk sebebi gpu hizlandirma desteginin zayif olmasiydi, Android 4 ile de bunu gidermisler :)

Aynen bencede 4.0'da bu sorun hakkındada calısmaları olmustur.. Her gecen gun arayı kapatıyolar

Masha

Masha

Üye
Genel bir kullanıcı olarak Optimus 3D derim ben ekranındaki 3 boyut olduğu için..
Pek bir bilgim yok teknik yönünden ama videolarda gördüğüm kadarıyla 3D hızlı ve stabil çalışıyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
@Masha video oynatmada sorun yok ama çekimde var

@hakan stuff dergisinde gördüm ben android 2.1 ile ios u karşılaştırırken yazmışlardı

genel olarak ekliyorum ıcs i sadece honeycomb un telefona indirgenmiş hali başka bir olay yok

----------Eklendi @ 16:27:35 ---------- Yazıldı @ 16:21:56 ----------

ayrıca kaç kere yanlışımı düzelttin 3GS bir bu iki ben seni kaç kere bozdum sayısı aklımda değil konuları çarpıtmaktan başka bir şey yapmıyorsun

Lenneth

Üye
@Masha video oynatmada sorun yok ama çekimde var

@hakan stuff dergisinde gördüm ben android 2.1 ile ios u karşılaştırırken yazmışlardı

genel olarak ekliyorum ıcs i sadece honeycomb un telefona indirgenmiş hali başka bir olay yok

----------Eklendi @ 16:27:35 ---------- Yazıldı @ 16:21:56 ----------

ayrıca kaç kere yanlışımı düzelttin 3GS bir bu iki ben seni kaç kere bozdum sayısı aklımda değil konuları çarpıtmaktan başka bir şey yapmıyorsun

Bir kere bile yanlış bilgi vermedim Hasan. Konuşmadan önce araştırırım, senin pek yapmadığın bir şey..

Uruloki

Uruloki

Üye
doğrudur konuyu sürekli ondan değişiyorsun ayrıca ben tekrar bakma isteği duymuyorum aklımda kalan bilgiyle yazıyorum

Lenneth

Üye
doğrudur konuyu sürekli ondan değişiyorsun ayrıca ben tekrar bakma isteği duymuyorum aklımda kalan bilgiyle yazıyorum

Evet ondan sonra Android 2.1 gpu hızlandırmayla geliyor, iPhone 3gs 414 mhz işlemcili falan oluyor :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
al iki tanesi bu işte ki 3gs e 414 demedim 600 onun ki ram e 128 dedim ve ekliyorum kaynağım stuff dergisi orada öyle yazıyordu hatta başlık android in ios a göre üstünlükleri işte flash player filan sonrasında gpu nun aktifleştirilmesiyle daha iyi bir arayüz filan olay bu yani

y n s c n

y n s c n

Üye
Ona şampiyonun kim olduğunu göster.

Üst Alt