Lg optimus 3d mi iphone 4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

franzliszt

franzliszt

Üye
Evet İphone 4 ü satıp LG Optimus 3D alacam
helal olsun ozaman :D iphone satıp lg alıyorsan sen daha iphone4 ün nimetlerinden yararlanamıyorsun demektir. biraz cydia yı incele iphonedan sıkılan adam androidde kanser olur ben söylim benim düşüncem bu .

DERBEDER-34-

Üye
kardeş iphone 4 üde lg optimos 3d yide hatta htc evo 3D yi bile inceleme fırsatı bulmuş biri olarak sadece sana şunu derim .. kesinlikle LG ! mükemmel ötesi bir cihaz,düşün htc bile yavaş kalıyor yanında,hele bi oyun ve menüsü var eminim sana çok kişi sorar bu cihazın modeli ney diye .. ben almayı düşünüyorum ve kesinlikle bu paraya (media markta 1450 tl) değer..
gene başka bir lg almayı düşünüyordum (optimos black) ama bunu inceledim yaklaşık 1 saat ve kararımı verdim..
hiç fazla kafa yorma LG al pişman olmazsın..

y n s c n

y n s c n

Üye
helal olsun ozaman :D iphone satıp lg alıyorsan sen daha iphone4 ün nimetlerinden yararlanamıyorsun demektir. biraz cydia yı incele iphonedan sıkılan adam androidde kanser olur ben söylim benim düşüncem bu .

İPhone 4'le Optimus 3D rakip olamaz, Heh sen işletim sistemini sevdiğin için tavsiye etmişsin o ayrı.. Optimus 3D'deki, donanım hangi cihazda var acep ?

Ocean258

Ocean258

Üye
pıyasadaki tek çift cekırdek işlemci ve çift kanallı ram'e sahıp telefon. Donanım olarak en guclu telefon Optimus 3D suan pıyasadaki.. Iphone 4S te saglam telefon tabıkı ama 3D'den ıyı degıl buda bi gercek..

franzliszt

franzliszt

Üye

İPhone 4'le Optimus 3D rakip olamaz, Heh sen işletim sistemini sevdiğin için tavsiye etmişsin o ayrı.. Optimus 3D'deki, donanım hangi cihazda var acep ?

ben fikirlere saygı duyarım tercihlerede ama şöyle bir durum var o kadar donanım var ama iphone kadar program oyun performansı varmı çeşitlik bolluk kalite anlamında programa ulaşabiliyormusunu örnek inanılmaz programlar var ve sistem artık 1.4 gb lık programlar kuruyor bunları göz önüne al ayrıca ekstra bilgide vereyim size multimedya anlamında,, şuan bu cihazlar 1080p oynatmaya yönelik yapıldı dimi .. evet .. peki sen bunun içine 1080p film atıp izleyebiliyormusun yada 720 p filim atıp izleyebiliyormusun .. hayır .. nedenmi birincisi 720 p ve 1080p videoların boyutları 4gb üstü((genellikle olmayanlar istisna )) ve senin cihazın ne kadar güçlü olursa olsun bellek sistemi fat32 olduğu için 4gb üstü film atamayacaksın ((androidler için söylüyorum)). şimdi bunun ne anlamı var ,, bu olayı apple çoktan çözmüş sistemi ntfs ve 4gb üstü film atıp izleyebiliyorsun istersen 13gb lık bile at izle ... burada bizim internet sahibi bir sürü hd film indirmiş ben galxys2 ime atamıyorum iphone4 üme atıyorum 720pleri oynatıyor ama 1080p de hafif yavaşlama yapıyor (11gb lık filmde oldu)
şimdi yeni iphone4s de çift işlemci bunu hayli hayli çözmüştür yani demek istediğim göz boyayan değil gerçekten işe yarayan sistem ve cihazları tercih etmekte , ben androidide başarılı bulsamda ,birazdaha eğlence işi cihazları seviyorum, iphoneda bence jailbreaksiz kanser eden bir cihaz , jailbreakden sonra tüm appstore hizmetinde bedava böyle bir durum varken android daima 2.planda kalıyor .ve cydia görselleştirmeleri ile farklı bir cihaz bile ortaya koyabiliyorsun ,, programsal bir cihaz apple bende lg 3d yi rakip göremiyorum bu konuda.hadi atında izleyin hd film lg de.

y n s c n

y n s c n

Üye
Şimdi sizin genelde karşılaştırdığınız İOS ve Android olmuş, telefonun teknik özelliklerine göre konuşuyorum ben daha çok.. Hem 3D'ye rakip olamaz dedim çünkü ikisi aynı segment değil, 3D daha önde gözlüksüz 3 boyut fırsatı sunuyor sana. Bunların ikisini aynı keseye koyamayız. Optimus 3D'deki video olaylarını araştırıcam biraz ondan sonra özelden dönerim tekrar..

Ocean258

Ocean258

Üye
Fiyat olarakta acık sekılde onde donanım olarakta önde optımus 3D... gıdıp ıphone'a okadar para bayılmak mantıksız bencede bunda tartısılacak bırse yok.. adamlar Donanım olarak pıyasadakı en ıyı telefonu yapmıslar hala neyı konusuyorlar kı ?

franzliszt

franzliszt

Üye
Fiyat olarakta acık sekılde onde donanım olarakta önde optımus 3D... gıdıp ıphone'a okadar para bayılmak mantıksız bencede bunda tartısılacak bırse yok.. adamlar Donanım olarak pıyasadakı en ıyı telefonu yapmıslar hala neyı konusuyorlar kı ?

işte dostum bu farkı anlamak için içli dışlı bir cydiaya bulaşman lazım bir beleş uygulama zevkine ulaşman lazım o 300dolarlık uygulamaları bedavaya indirip zevkle çalıştırdıktan sonra sen anca iphoneun kalitesini zevkini alabilirsin kağıt üstündede konuşmalarla hava gazı abartı donanımla olmuyor ben açınca programları örneğin audiostudio yu açınca beş karış ağzı açılıyor milletin yada bir navi açıyorum 1.4gb lık yada fifa12(1gblık) yada bir simulation açıyorum (ortalama 800mb) . biz hep unutuyoruz bize okadar donanım yapıyorlarda acaba program oyun varmı androidde ?? mesela bende samsung galaxys2 var valla yazık bu cihaza bu cihaza ios appleri oyunları stabilliği yükleyebilsem samsung kullanırdım ama gel görki adam gibi program yok onu bırak oyunlar bir avuç kadar . ve apple ın tüm ürünleri pahalıdır bu ülkeden kaynaklı yoksa adamlara ucuz ben moskovada okuyorum bir çinli arkadaşım var bana diyorki iphone4 bizde 450dolar .. hemde çocukda 64 gblığı var özel seri .

Ocean258

Ocean258

Üye
işte dostum bu farkı anlamak için içli dışlı bir cydiaya bulaşman lazım bir beleş uygulama zevkine ulaşman lazım o 300dolarlık uygulamaları bedavaya indirip zevkle çalıştırdıktan sonra sen anca iphoneun kalitesini zevkini alabilirsin kağıt üstündede konuşmalarla hava gazı abartı donanımla olmuyor ben açınca programları örneğin audiostudio yu açınca beş karış ağzı açılıyor milletin yada bir navi açıyorum 1.4gb lık yada fifa12(1gblık) yada bir simulation açıyorum (ortalama 800mb) . biz hep unutuyoruz bize okadar donanım yapıyorlarda acaba program oyun varmı androidde ?? mesela bende samsung galaxys2 var valla yazık bu cihaza bu cihaza ios appleri oyunları stabilliği yükleyebilsem samsung kullanırdım ama gel görki adam gibi program yok onu bırak oyunlar bir avuç kadar . ve apple ın tüm ürünleri pahalıdır bu ülkeden kaynaklı yoksa adamlara ucuz ben moskovada okuyorum bir çinli arkadaşım var bana diyorki iphone4 bizde 450dolar .. hemde çocukda 64 gblığı var özel seri .

o uygulamaları bedavaya ındırebılıyorsan bırsey demem hocam... ozaman tmm mantıklı.. ben ıphone'a kotu telefon demıyorum.. dıyememde zaten okadar kör değilim.. ama fiyatı gercekten pahalı turkıyede..

Masha

Masha

Üye
Optimus 3D tabiki şu anda piyasadaki en iyi smartphone'lardan bir tanesi. Gözlüksüz 3D keyfi bunun yanında kalitesi ve çift kameralı tasarımı mevcut. Ayrıca Lg ye özel uzaktan yardım uygulaması ve 3D oyunlar konusunda bir numara.
Ekrandaki 3D geleceğin smartphone'ları yolunda ilerliyor.

pRime.

pRime.

Üye
4s'te var. Akıllı telefonlarda kullanılabilecek en güçlü gpu'ya sahip. Sizin güçlü dediğiniz optimus 3d ise daha iphone 4 akıcılığında oyun oynatamıyor.

MAFİA.

MAFİA.

Üye
İphone 4s.

franzliszt

franzliszt

Üye
o uygulamaları bedavaya ındırebılıyorsan bırsey demem hocam... ozaman tmm mantıklı.. ben ıphone'a kotu telefon demıyorum.. dıyememde zaten okadar kör değilim.. ama fiyatı gercekten pahalı turkıyede..
uygulamalar ücretsiz usta hepsi free ve evet türkiyede apple almak gerçekten çok zor çok pahalı burda cidden .

y n s c n

y n s c n

Üye
4s'te var. Akıllı telefonlarda kullanılabilecek en güçlü gpu'ya sahip. Sizin güçlü dediğiniz optimus 3d ise daha iphone 4 akıcılığında oyun oynatamıyor.

Henüz bu iki telefon karşılıştırılmadı.. O dediğin akıcı oyun kriteri Android'de yok. birkac tane var aspalt 6 HD vesaire onuda çok akıcı ve 3 boyutlu oynamaktasın :)

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım emin ol 3 senedir cydia dan oynamadığım oyun kullanmadığım program yok ne istersen yaparım sana iphone ile.ama en son ios 5 yükledim o da süper her şeye ok ama daha wifi nereden açılıp kapanması gerektiğini tlf sadece app store dan free uygulama yükleyip süpermiş diyen embessilerden bıktım.adam da orjinal iphone var kontör yüklüyor int yok bu ne yaa itin ayağına düştü artık bu iphone android artık bu işin babası oluyor kabul etmek lazım ki ben en fanatik apple kullanıcısıydım.artık androide geçme zamanı geldi lg hem fiyat hem işletim sistemi ile bana en uygun tlf.birde şunu söyleyeyim bunu belki de ilk defa benden duyacaksınız blackberry bile android marketine geçti.uygulamalarını bundan sonra android marketten alabilirsinzi.çökme sebebi de buydu.

y n s c n

y n s c n

Üye

Galaxy Nexus'tan sonra piyasadaki en güçlü donanıma sahip cihaz Optimus 3D, niye derseniz eğer ; Her iki cihazda da OMAP4 platformu var ve OMAP4 formu tegra 2'den de snapdragon'dan güçlü. Çift kanal ve çift bellek destekleyen baska bir platform yok.. Apple A5, OMAP4 gibi çift kanal ve çift bellek çalıştırdığını zannetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: buket2
buket2

buket2

Üye
bence çok güzel bir telefon optimus 3d. iphone'dan sonra ekranı daha büyük olduğu için kullanım oarak daha rahat edeceksindir. şu an android froyo 2.2 işletim sistemini kullanıyor ama 28 kasım itibari ile 2.3'e güncellenecek. fiyatıda uygun... 3d kayıt özelliği benimde ilgimi çok çekiyor...tavsiye ederim

Ocean258

Ocean258

Üye

tabi sende haklısın 4S konusunda ama bı telefona 3.300 Tl vereceksen o telefonun uçmasıda lazım ozellıklerı arasında... şu oyun oynatamama konusunda tamamen senın uydurman hocam.. ole geldı bana Optimus 3D gıbı donanıma sahıp bı telefonun bu dedıgını yaşaması olanaksız..

franzliszt

franzliszt

Üye
Arkadaşım emin ol 3 senedir cydia dan oynamadığım oyun kullanmadığım program yok ne istersen yaparım sana iphone ile.ama en son ios 5 yükledim o da süper her şeye ok ama daha wifi nereden açılıp kapanması gerektiğini tlf sadece app store dan free uygulama yükleyip süpermiş diyen embessilerden bıktım.adam da orjinal iphone var kontör yüklüyor int yok bu ne yaa itin ayağına düştü artık bu iphone android artık bu işin babası oluyor kabul etmek lazım ki ben en fanatik apple kullanıcısıydım.artık androide geçme zamanı geldi lg hem fiyat hem işletim sistemi ile bana en uygun tlf.birde şunu söyleyeyim bunu belki de ilk defa benden duyacaksınız blackberry bile android marketine geçti.uygulamalarını bundan sonra android marketten alabilirsinzi.çökme sebebi de buydu.

hayır ben şunu anlamadım sen ne istiyorsunda iphoneda bulamadında androide geçmek lazım diyorsun bende iphoneu içli dışlı sağlam kullanan birisiyim şaşırdım şu mesajına , bence program açısından çok vasat android . galaxys2 var br halt bulamıyorum program anca rom buluyorum hız için başka bir halt yok donanım dışında

buket2

buket2

Üye

Galaxy Nexus'tan sonra piyasadaki en güçlü donanıma sahip cihaz Optimus 3D, niye derseniz eğer ; Her iki cihazda da OMAP4 platformu var ve OMAP4 formu tegra 2'den de snapdragon'dan güçlü. Çift kanal ve çift bellek destekleyen baska bir platform yok.. Apple A5, OMAP4 gibi çift kanal ve çift bellek çalıştırdığını zannetmiyorum.

donanım olayını bilemem ama nexus kocaman ekranı ile en gereksizleri olmaya aday. teletablet yapmış adamlar ya. ne cep telefonu ne tablet...

Üst Alt