denizci535
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende almak istiyorum bu yeni nesil smartphone'u. 3D ekranı çok hoşuma gitti. Şu an kullandığım Optimus Black'te pek bi sorun olmasada yinede almak istiyorum. Ekranı nasıl göz yoruyor mu? Andorid 2.2 froyo olduğunu biliyorum işletim sisteminin Aralık ayında 2.3'e güncellenecekmiş doğrumu? Fiyatı tam bilen varsa ve tavsiye ediyor musunuz kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim ?
Optimus Black ile Optimus 3D arasındaki farklar neler acaba ?ben hem optimus black hemde optimus 3d kullanıyorum ikiside aynı sürüm froyo ancak hız işlevsellik farkı bariz belli 3d çok çok hızlı ısınma malesef yok ekran güzel ancak 3boyutlu film vs seyrederken belli süre sonra gözleri yormaya başlıyor zaten 3d açarken cihaz uyarı veriyor gözleriniz yorgunsa dinlendirin diye.
her iki lg den de memnunum oyun vs oynayan birisi değilim interneti devamlı kullanıyorum şarj malesef internet kullanırken çok hızlı tükeniyor
almak isterseniz düşünmeden alın derim şu anda ıstatistiklere göre dünyanın en hızlı telefonlarından birisi 3d
zaten 4.0 geldıgı zaman eksıksız bı telefon olacagı soylenıyor optımus 3D'nın.. Tasarım,ekran kalitesi gıbı Konularda mukemmel bencede zaten..
potimus 3d sim kartımı görmemeye başladı aynı durumda olan varsa bana yardım edebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?