Lg optimus 3d-htc evo 3d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus 3d-htc evo 3d
beyler merhaba baya uzun bir araştırmadan sonra bu iki telefondan birini almaya karar verdim sizce hangisi daha iyi özellik olarak aşağı yukarı ikiside aynı ama 2 talefonunda elbette avantajları dezavantajları var bunlar ne kamera ikisindede çift 5MP bu beni kuşkuya düşürüyor ne kadar çift kamera da olsa sonuçta 5MP ön kameraya gelince HTC 1.3 LG 0.3 diye duydum yani bi karşılaştırma yaptım böyle çıktı doğrumudur?LG NİN İŞLEMCİ hızı 1 ghz HTC nin ise 1.2 ghz bu çok farkedermi ram bellek htc de 1gb lg de 512 rom bellek ise htc de yok lg de 512 bu arada ki farkı kapatırmı geniş bir bilgi almam şart yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.şimdi htc kullanıcıları htc yi lg kullanıcıları lg yi önerecek herkez dobra olsun neyse onu söylesin ;)

waycell

waycell

Üye
ben lg 3d kullanıyorum cihaz htc den üstün fakat yazılımsal hatalardan dolayı sıkıntıdayız hayalet çagrı sorunumuz var 2.3.5 te.htc aylar önce android 4 kullanmaya başladı bize belki bu senede gelmeyecek ben bu sıkıntıları bilseydim htc alırdım işlemci hızı önemli değil yazılımla 1.4 e yükseltebiliyorsun ram 512 ama ddr2 oldugu için 1 gbtan daha iyi iş görüyor karar senin

umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi
karar benim de bu LG nin optimus telefonları ilklerle dolu kiminde ilk çift çekirdek,kimin de ilk önde 2 mplik kamera daha benim bilmediğim neler neler diyeceğim belliki çalışıyor ama şimdi birde şu var para olarak hemen hemen ikiside aynı para 2 telefondan birini almaya kalksan farketmez hangisi olduğu 900 1500 tl arası bu kadar para veriyorum karşılığını almam lazım yani bu iş 300 400 liaraya aldığımız nokia telefonlardan farklı ;)

waycell

waycell

Üye
sahibinden sitesinde lg 675 htc 790 dan başlıyor sıfır almaya gerek yok sitelerdeki bu iki telin karşılaştırmalarına baktım lg hep önde normal bir kullanıcıysan yazılım desteği önemli değil diyorsan lg mükemmel bir tel ama ben çok fazla kurcalıyorum diğer teller ics kullanırken ben 2.2 ye mahkum olmak istemiyorum dersen htc

umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi
aga kaç kere baktım hiç o fiyata rastlamadım.2.2 de güncellenebiliyor 2.3 e diye biliyorum ama o dediğin ICS ne bilmiyorum

oylum61

Üye
Htc yi bilemem ama ben LG den çok memnunum fakat görünüş bakımından LG daha güzel duruyo.. LG 3D yi bende kullanıyorum ama hayalet çağrıya hiç rastlamadım.. Kullanılan programla alakalı olabilir benimde yüklediğim bir program kendi kendine mesaj çekiyordu ama hangisi çekiyor bulamadım... Fabrika ayarlarına çevirdim temizledim telefonu sorun kalmadı.. Lg nin uzaktan yardım sistemi ve Lg 3d tv ye sahipsen kablosuz üzerinden çok güzel eşleşiyo.. orjinal romu da kullanırsan sorunsuz çalışıyor...

umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi
hocam şimdi ben bi şey diyeyimmi ben şimdiye kadar heo nokia kullandım yani ilk kez farklı bi modele farklı bir işletim sistemine geçeceğim ilk defa tercihim android şimdi evet güncelleyince sorunlar doğabiliyor mesela ben benim telefonu bilgisayardan güncelledim bilgisayar açık olmadan WLAN BAĞLANMIYORDU.nokia ya göre diğer modellerin çoğu bana uçak gibi gelecektir kuşkum yok ama 1000 lira vermişken iyisini tercih etmek istiyorum şuan fovorilerim LG OPTİMUS 3D tasarımı çok hoşuma gidiyordu zaten birde geçen özelliklerine girdim optimus 2x'i,htc one x'i berbat ediyor büyük ihtimal iphone da eder SAMSUNG GALAXI S2 den bahsediyorum ne yaparsanız yapın donma yok diye duydum donanım haberde 52 dk lık video yapmış adamlar bu 3 modeli karşılaştırıyorlar galaxı nin hızına diyecek yok 2x oyun bakımından iyi nwidia var nwidia zaten oyun şirketi yani araları iyi bu iki modelden biri tercihim evo yu sadece acaba dahamı iyi diye araştırdım ama 2 side aynı tasarım olarak lg ama iki telefonuda test edip öyle karar vermek lazım olaylar karışık RAM,ROM,ICS güncellemeler sonucu hatalar şimdiden tırstım yani ama sanırım bana orjinali yeter güncellemeride garanti olanları yüklerim yani acele etmeden bekleyip LG nin tam olarak ram rom ıcs dediğiniz şeyleri düzgün ve güzeltilmiş kasmayacak hata vermeyecek donmayacak şekline getirdiğinde yüklerim kesinlikle lg nin bunu yapmasını beklerim varsın 1-2 yıl olsun adam gibi bi güncelleme olsun zaten LG OPTİMUS 3D .ıkalı 1 yıl oldu çoğu güncelleme gelmiş ve güncelleme hataları düzeltilmiş olmalı biraz uzun yazı oldu :D

oylum61

Üye
Kardeş şöyle söyleyeyim ben 2.3.5 orjinal versiyonunu kullanıyorum ICS yani Android 4 güncellemesi gelicek ama biraz geç gelir malum Lg bütün yazılım çalışanlarını değiştirdi ve 3D nin yazılımı diğerine göre daha uzun sürmekte bu yüzden ama çalıştırmadığı şey yok yani.. Samsung gibi aşırı ısınmada yapmıyor.. Oyunlarda donma olayı yok 2 3 program açık olduğu halde donma yok. Gayet stabil ama orjinal romu ile..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt