lg optimus 2x

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brayz

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus 2x
slm arkdşlar bugun cihzıma rom yuklemesi yaptım hattım gelmedi 10dk kadar bekledim gene aynı hat hiç gelmei cihazı imei sorgulamasınd kayıt dışı olduğu görünüyo ama ben garanti olsun diye babamın pasaportu üzerine kayıt ettirmiştim yani kapanma riski sıfır sizce neden olabilir acaba romdan mı kaynaklanıyodur kyıt için herhangi bir yeri aramam gerekiyor mu

mcalisir

Üye
geçmiş olsun. telefonun imeisi silinmis. tekrar telefona yuklemen gerekiyor. bak rom yukleme sanildigi kadar basit değil. yurt dışından gelen telefonlarda imei silineblyo . yedeklemek için efs klasörnu yedeklemelydn ... net de araştır senin gibi bu konu ile ilgili çok konu var. korkma çözüm u var ama uğraştıryor

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Rom yükleyince imei gitme olayı sadece samsung'ta yokmuydu ya?

mcalisir

Üye
hayır. diğer modeller de mevcut. bende optimus 2x kullanıyorum. dün başka bir forumda optimus 2x kullanacsi rom yükedm imei gitti diyordu. hem de bu arkadaşın sorunu imei gitme goruyorsunuz

brayz

Üye
    Konu Sahibi
hocam benim imei gozukuyo sadece imei sorgulamasi yaptigimda kayit disi oldugu yaziyo *#06# yaptigimda imei numarasi telefonun arkasinda yazanla ayni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt