Birkaç soru daha sormak istiyorum , wi-fi çekim kalitesi nasıl ? Ve bu Tango programını kullandığımızda karşıdaki mesela Nokia C6-01 olsun onunla görüntülü konuşabilir miyiz ? Yada daha sonra yazılımla google bunu sağlar mı yoksa donanımsal mı ?
wifi çekim kalitesi çok iyi-Ewet yapabilirsin ama telefonu rootlaman lazım diye biliyorum-Google güncelleme ile çıkarırmı bilmiyorum ama ön kamera olduğu için çıkarma imkanı var.rootlama için ise orum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 burdaki dosyayı indir.geri kalan zaten kolay
Sizden bir ricam olacak , araştırma yaparken Nexus 4'te 4G ve LTE olduğunu idda eden birden fazla haber ve video gördüm . Acaba sizde telefonun numara çevirme ekranına *#*#4636#*#* yazarak çıkan gsm bandı seçme kısmına (seçili olan bandı unutmadan , tekrar geri seçmeniz için ) LTE/...../...../..../ vs yazan seçenekler var mı diye bakar mısınız ?
Yanlış bir seçim yaparsanız sorumluluk kabul etmiyorum , bilgilendirme amaçlı paylaştım .
spekilasyon yapmak için uydurma haberde olabilir sanki.. neyse arkadaşımız ısınma sorunu değilde her cihaz nasıl ısınıyor ise buda aynı demiş gönlümüz ferahladı birazcık (:
spekilasyon yapmak için uydurma haberde olabilir sanki.. neyse arkadaşımız ısınma sorunu değilde her cihaz nasıl ısınıyor ise buda aynı demiş gönlümüz ferahladı birazcık (:
Tamam LTE Türkiye'de yok ama bir kaç video ve görsele bakarsanız anakartta bir LTE çipi olduğunu göreceksiniz . Phone info ya girip şebeke ayarlarına bakan olmadı sanırım eğer varsa oradaki seçeneklerde çıkar .
Arkadaşlar telefonda lte yok.ama türkiyede zaten olmayan bir teknoloji pek kafaya takmayin bence.bu arada ısınmayla ilgili benim hiçbir sorunum olmadi ki ben çok oyun oynarim
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar ekolayzir ayarlarinda hangi konumu kullaniyorsunuz en iyi performans için .bide N4 için kulaklik önerileriniz varsa onlari da yazarsaniz sevinirim
Arkadaşlar ekolayzir ayarlarinda hangi konumu kullaniyorsunuz en iyi performans için .bide N4 için kulaklik önerileriniz varsa onlari da yazarsaniz sevinirim
Ubuntu sanırım kime merak edip kurmadı, çünkü apk uzantılı dosyaları çalıştırmadığı için şuan kimsenin tercihi olmayabilir.. Ama görüntü muazzam geldi benim gözüme
nexus 4 şimdi almak akıllıcamı sizce yoksa ??
birde bu telefonla ilgili bi kaç soru var bu most wanted modern combat 4 falan kasıyor diyorlar doğrumudur ???