selimakyazi61
Üye
ekranı gorilla glass 2 kullanıyor güneş altında gayet iyi oyun performansı harika bak bendeki oyunlar bunlar.bazıları ekranı kötü diyor bazıları ekranı çok seviyor siz nediyorsunuz ve videolara baktım oyun performansı baya iyiymiş bazıları ısınıyor diyor fakat bunun sorunu stock kernel den kaynaklanıyormuş ve son olarak batarya performansı nasıl 1 günü çıkarıyor mu? ve bu batarya değiştilemediği için 2 yıl içinde sorun yaşatır mı ?
ayrıca telefonun kernel ve custom rom desteği baya varmış eğer 1100 tl indirime felan düşerse bir ara alırım herhalde yani bana bunu önerirmisiniz ??? aslında beyaz bir telefon istiyorum nexus 4 ün beyazı var fakat türkiyede yok ağustos eylül gibi yeni bir telefon almayı düşünüyorum
bencede büyük olasılıkla öyle olurbende android 5.0 ile tanıtılır
Valla cok guzel olmus dostum foto, ben bu işi yapamıyorumbak bunuda dün çektim bir arkadaşıma göstermek içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız360 foto
vallaha bu cektıgım en bozuk halı bence once etrafında don sonra yukarısı ıcın etrafında don en son alt kısmı cek sırayla ole yanı ama süper oluyor okadar seri cekiyorkı cekmem zevklıValla cok guzel olmus dostum foto, ben bu işi yapamıyorumsanırım kucuk alanda oldugu ıcın yarın genıs bı alanda denıcem, acaba cekerken telefon acısı hep duz mu, yoksa yukarıları falan cekerken acıyı degıstırıyor musun ?
Arkadaşlar MCJ sitesi indirim yapmış.. LG Nexus 4 Almak isteyenler için kaçınılmaz fırsat..
http://www.maxicep.com/cep-telefonu...efon-1-yil-ek-garanti-818615.html#post6285555
çok kolay hemen marketten indir bu dosya yöneticisini gir ayarlar-ses- telefon zil sesi tıkla sonra sana ne ile açmak istediğini sorar dosya yöneticisini sec mp3 lere git artık nerdeyse sonra ordan sec istersen mesaj seslerinide değiş tmm dosya yöneticisi türkçe ve çok kullanışlı tmmhacım bunda normal müzükleri nasıl arama müzigi yapıyorsun? baktım ama bulamadım bilen varmı?
4 gb sistem kullnıyor geriye 12 gb kalıyor gerisi sana kalmış bnde 6 gb boş alan varlg optimus g ile arasında kaldım arkadaşlar nexusdaki 16 gb hafıza yetiyor mu size oyun oynamayı seven birisiyim yeterli olur mu arkadaşlar?
birader gta yı olarak mı aldın black mart ta bulmadım birde ekran görüntüsü almak için herhangibi program varmı ? yardımcı olursan sevinirim.ekranı gorilla glass 2 kullanıyor güneş altında gayet iyi oyun performansı harika bak bendeki oyunlar bunlar.
her telefon aşırı oyun oynarsan ısınır buda ısınıyor yapacak bişe yok pi olarakta 1 saat gta oynadım yinede ertesi güne geldım s3 le aynı bataryaları var. 2 yılı cıkarırmı onu bılemıcemtelefonun yenı. gördüklerimi anlatıyorum sadece birde yazılım olarak android en son sürümü için bekleme olayı yok çıkınca bu telefona anında gelecek mesela 4.3 yada 5.0 çıksın millet beklerken sen beklemicen pat sende. ha dicenki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızvar ama o olaydada bir sürü test sürümü oluyor beklede bekle tmm.
4 gb sistem kullnıyor geriye 12 gb kalıyor gerisi sana kalmış bnde 6 gb boş alan var
- - - Eklendi - - -
birader gta yı olarak mı aldın black mart ta bulmadım birde ekran görüntüsü almak için herhangibi program varmı ? yardımcı olursan sevinirim.
telefonun root lu ise yada indirdiğin oyun da sorun varsa yapmıştır oyun bendede var dediğin sorunu yapmıyor ısınma konusundada yanımda s4 te var aynı oyunları onunla oynayıncada ısınıyor ısınmayan tel yok gıbıDostlar telefonun ara sıra kendi kapatması/resetlemesi telefona zarar verir mi? Az önce geceden beri hiç dokunmadığım nexusumda oyun açayım dedim geceden beri kullanmadığım için ısınma,yorulma gibi bir şey yoktu telefonda ve gidip çok hafif bir oyun açtım(fly cargo). Ve aniden telefon kapanıverdi ve bir süre açılmadı telefon titreyip durdu ve power tuşuna bastığımda telefon titriyordu yaklaşık 15 saniye sonra açıldı bu durum pek hoşuma gitmedi hiçbir sebep yokken böyle yapması. Bilgi verir misiniz arkadaşlar?
yok hocam aldığım gibi telefon rom falan atmadım. oyunu açtığımda 10 saattir telefonla uğraşmıyodum yani ısınma yoktu. ısınma sebebiyle bir kaç kere resetleme yaptı telefon ama bu sefer durduk yere oldutelefonun root lu ise yada indirdiğin oyun da sorun varsa yapmıştır oyun bendede var dediğin sorunu yapmıyor ısınma konusundada yanımda s4 te var aynı oyunları onunla oynayıncada ısınıyor ısınmayan tel yok gıbı
yok hocam aldığım gibi telefon rom falan atmadım. oyunu açtığımda 10 saattir telefonla uğraşmıyodum yani ısınma yoktu. ısınma sebebiyle bir kaç kere resetleme yaptı telefon ama bu sefer durduk yere oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?