telefonu pc ye bağladıgından ve gerekli dosyaları gerekli yerlere attığından ve usb hata ayıklama modunu açtığından emin oldostum ben her şeyi dediğin gibi yaptım ama tam yüklemenin ortasında An error ocurred diye bi hata verip toolkit başa dönüyor ne yapmalıyım?
işte youtube linktelefonu pc ye bağladıgından ve gerekli dosyaları gerekli yerlere attığından ve usb hata ayıklama modunu açtığından emin ol
Özelden yazdım sana.
hocam dediğiniz her şeyi yaptım tolkit telefonu görmüyo
Elimden geleni yaparım sen yapmaya başlayınca bana özelden mj at beraber yaparız sorun yok uzaktan yardım bıle yaparızz
işte videolar inşallah yardımcı olurum
NOT: BU İŞLEMLERDE TÜM VERİLERİNİZ GİDER. ELİNİZDE NEXUS 4 VE TOOLKİT 2.0 OLSUN TELEFONU HER DURUMDAN KURTARIRIZ MERAK ETMEYİN.YETER Kİ TELEFON FASTBOOT MOD DA AÇILSIN.
İLK OLARAK İKİ LİNK VERECEM BU LİNKTEN GEREKLİ DOSYALARI İNDİRİN
ÖNEMLİ NOT : VİDEONUN BAŞINDA DEMEYİ UNUTMUŞUM SONUNDA ANLATTIM BÜTÜN İŞLEMLERİ YAPMADAN ÖNCE TELEFONDAN MENÜ-AYARLAR-TELEFON HAKKINDA-DERLEME NUMARASINA 10 DEFA TIKLAYIN -GERİ GELİN GELİŞTİRİCİ SECENEKLERİNE TIKLAYIN- USB HATA AYIKLAMAYA TİK KOYUN
1-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(TIKLAYIN VE Factory Images "occam" for Nexus 4 alanındaki4.3 (JWR66V) linkine tıklayın 355 mb lık dosyayı indirin)
indirdiğiniz romu rar dan çıkarmayın sakın ve videoyu adım adım izleyin
EĞER İŞLEMLERDE SIRASINDA SIKINTI ÇEKİYORSANIZ TOOLKİT DEKİ 3. İŞLEMİ YAPI (TELEFONU FASTBOOT MODA ALIN (SES KISMA+POWER) TOOLKİT AÇIN SIRASI ILE GÜNCELLEMEYE NO YAZIN SONRA 13 YAZIN SONRA 3 E BASIN SONRA 1 SONRA PROGRAMA YES YAZIN ENTER DİYİN VE TELEFONDAN SES AÇMA KISMA İLE YES'E GELİN POWER İLE SEÇİN SONRA DİĞER İŞLEMLERİ YAPIN)
<span style="font-family:arial black;"><font size="4"><span style="color:#ff0000;">[video=youtube;4JTLUgScdO8]http://www.youtube.com/watch?v=4JTLUgScdO8&feature=youtu.be[/video]
[video=youtube;vnIkjl1C_jc]http://www.youtube.com/watch?v=vnIkjl1C_jc[/video]
bu işlemleri yapamadıysan uzaktan yardım ıle yardımcı olurum ozelden mj at yardımcı olayım tmm

hocam çok teşekkür ederim ..şimdi işe gidicemn 12-08 çalışıyorum..tüm dediklerinizi yaptım 4.03 indirdim tolkiti indirdim kurdum güncelledim..telefonun açma ve ses kısma tuşlarından açıyorum o menü geliyo 27 yazarak yeniliyorum tolkit kesinlikle görmüyo telefonu..hata ayıklama modunuda yaptım..dediğiniz her şeyi yaptım..olmuyo .kafayı yedim![]()
selimakyazı kardeşimden allah razı olsun arkadaşlar,aslında kocaman yazdığı kırmızı yazıya dikkat etmemişim,daha önceden okudum diye direk videolarla yapmaya çalışmıştım ve son onay ekranında başa atmıştı toolkit fakat önce boot kilidini açmak gerekiyormuş o yüzden yapmamış,yani kısacası bu işlemlere başlamadan önce 1ilk olarak geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açmak ve 2.olarakta toolkiti kurup driverları yükledikten sonra ilk aşama kilidi açmak sonra kuruluma geçmek,sorunsuz sıkıntısız ve çok çabuk bir şekilde selim kardeşimizin yardımlarıyla şuan 4.3 versiyonunun açılış ekranındayım,allah razı olsun kardeşim ellerine sağlık,teamwiever kurarak kontrolü tamamen selim kardeşime verdim,saolsun anında yardımcı oldu,şimdi geldi ayarları yapmaya,tekrar tekrar teşekkür ediyorum,görüşmek üzere,saygılar.
değişiklik isteyenlere tavsiye CYANOGENMOD 10.1.2 isteyene video da hazırlar gösteririm romdaki güzellikleriDeğişiklik göremedim ben pek .
Bir kamera ayarlari falan değişmiş , zamanlayici çekim gelmis .
Bir de keep diye program atmis ...
tmm ifatardan sonra videoyu hazırlıcamYapar misin kardesim ?![]()
yavuzVideoyu istiyoruz Yunus kardeşim![]()
video da gelecek hazırlayamadım daha ama gelecekkusura bakma görememişim yazdıklarımı şimdi gördüm sorun varsa bana özelden ulaş sana yardımcı olurum özelden mj ata tmmbende LG nexus 4 cihazı var video da dediginiz gibi ses kısma ve power tuslarına basıyorum orada download modu çıkmıyo ne yapmalıyım?