Android 4.3 Jelly Bean ilk görseller, Nexus 4 üzerinden geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Google, mobil platforma hem donanım, hem de yazılım olarak faaliyet gösteriyor. Son dönemde Nexus çatısı altında topladığı akıllı telefon ve tablet modelleri ile dikkatleri üzerine çeken firma bir süredir açık kaynak kodlu Android işletim sistemini geliştiriyor.
Geçtiğimiz sene düzenlenen Google I/O Geliştirici Konferansı’nda Android 4.1 Jelly Bean sürümünü duyuran firma, bu sene Gooogle I/O‘da ise yeni Android duyurusu yapmadı. Oldukça uzun süredir Android 5.0 Key Lime‘nin geleceği tahmin edilirken, son dönemde Android 4.3 Jelly Bean sunulacağı yönünde haberler gelmişti. İlerleyen tarihlerde sunulması beklenen Android 4.3 Jelly Bean‘in ilk görselleri Tayland Mobil Expo 2013′den geldi. Burada sergilenen Nexus 4 üzerinde Android 4.3 Jelly Bean sürümünün olduğu görülüyor. Görülen değişiklerden bir tanesi de yeni kamera uygulaması. Google‘ın Android 4.3 Jelly Bean‘i 10 Haziran tarihinde beyaz renkli Nexus 4 modeli ile birlikte sunması bekleniyor.

Kaynak

tapatalk

tapatalk

Üye
Orijinal rom kullanmiyorum artik eskisi gibi güncelleme takintim olsa çok sevinirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt