Telefon Tavsiyesi Lg Mi Samsung Mu

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Lg Mi Samsung Mu
Evet arkadaşlar ben sonunda bi karara vardim yazin inşallah bir telefon almak istiyorum eger g2 alablicegim fiyata inerse alcam ama inmesse aklimda g ve s3 var ama sizin de tavsiyelerinizi alabilirim benim için önemli olan stabil stabil kamera ve oyun lazim bana. Bide simdi ben optimus g alirsam rom destegi nasıldır? Tavsiyelerinizi bekliyorum

enesrsln

enesrsln

Üye
Ben Optimus G kullanıcısıyım. Optimus G, CyanogenMod resmi cihazları arasında bulunmaktadır ve sürekli CyanogenMod güncellemeleri (Nightly) gelmektedir. Cihaz donanım olarak Nexus +'e çok benzediği için ROM'lar çok rahat bir şekilde portlanıyor. (Örneğin, Nexus 4 için yayınlanan Android 4.4 KitKat, LG Optimus G için kullanılabilir hale geldi bile.) LG'nin de Android 4.4 güncellemesini vereceği düşünülüyor. (yüksek ihtimalle verecek.) Ancak LG güncelleme vermezse bizde CyanogenMod kurarız. Şuanki Stock ROM çok stabil ve batarya konusunda da iyi. En ufak bir kasma donma problemi yok. Soruların varsa çekinmeden sorabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
S3 demişsin ama s3 alacagına Optimus G al daha iyi ya da 2 tane GM discovery al ( şaka şaka :D ) @enesrsln arkadaşın dediği gibi optimus G daha mantıklı duruyor güncellemeyide LG vermezse CyanogenMod kurulabilir... olmadı bekle bir süre LG G2 'nin fiyatı düşünce G2 alırsın.. ama S3 4.3 güncellemesi alacak olsa bile bence optimus G'nin karşısına koyma.

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
Optimus G.S3 onun dengi değil diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Luck Star

Luck Star

Üye
tabiki LG . samsung marka olarak çok popüler gibi dursada en iyi ekran (panel) üretici LG'dir.

samsung almaman için nedenler
-hemen fiyatı düşer. bkz. s4 ilk çıktığında 2000 TL şuan 1500 verene alırım .
-sistem özelliklerini düşük tutuyor şuan ülkemizde. exynos kendi işlemcisini kullanıyor zaten üretimden kar ediyor .
-malzeme kalitesi oldukça kötü . telefonu mal ettiği fiyatlar çok düşük seviyede .

ancak halen tartışılıcak bi konu varki . telefon bozuldu diyelim ;
samsung büyük ihtimalle sorunu çözer
LG hakkında kararsıızm

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Ben Optimus G kullanıcısıyım. Optimus G, CyanogenMod resmi cihazları arasında bulunmaktadır ve sürekli CyanogenMod güncellemeleri (Nightly) gelmektedir. Cihaz donanım olarak Nexus +'e çok benzediği için ROM'lar çok rahat bir şekilde portlanıyor. (Örneğin, Nexus 4 için yayınlanan Android 4.4 KitKat, LG Optimus G için kullanılabilir hale geldi bile.) LG'nin de Android 4.4 güncellemesini vereceği düşünülüyor. (yüksek ihtimalle verecek.) Ancak LG güncelleme vermezse bizde CyanogenMod kurarız. Şuanki Stock ROM çok stabil ve batarya konusunda da iyi. En ufak bir kasma donma problemi yok. Soruların varsa çekinmeden sorabilirsin.
Peki saol yardimin icin kamera nasil biraz anlatirmisin bide ben de s3 mini var yani açıkçası samsung istemiyorum biraz bahsedermisin optimis g denBide yani g nin s3 e kagit üstünde nerdeyse iki s3 eder ram iki kati gpuya laf yok zaten ama kamera onemli bi kac gunduz foto ve gece foto cekimi atarlarsa cok sevinirimcevap yok mu?

KayraBey

KayraBey

Üye
Bence de lg almalısın

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
saol bence sende g2 almalısın :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
enesrsln

enesrsln

Üye
Peki saol yardimin icin kamera nasil biraz anlatirmisin bide ben de s3 mini var yani açıkçası samsung istemiyorum biraz bahsedermisin optimis g denBide yani g nin s3 e kagit üstünde nerdeyse iki s3 eder ram iki kati gpuya laf yok zaten ama kamera onemli bi kac gunduz foto ve gece foto cekimi atarlarsa cok sevinirimcevap yok mu?
Kamera konusunda Youtube'da karşılaştırmalı videolar mevcut. Benim deneyimlerime göre kamerası gündüzleri gayet güzel fotoğraflar çekiyor. Ancak karanlık ortamlarda aynı performansı vermiyor. Genel olarak kamera kalitesi iyi diyebilirim. Kamera modlarına gelince, mod konusunda zengin bir yapıya sahip. 360 derece Panorama çekim modu, HDR, AutoFocus vs. var. Ön kamera 13 MP ve Full HD (1080p) Video çekimi yapabiliyor. Ayrıca 1080p videoları, filmleri çok canlı bir şekilde oynatıyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
Karanlık ortamlarda gün ışığı çekimi yapmasını beklemek hata olur.

• Beğen
Tepkiler: enesrsln, muhammettvurucu ve Invoke
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Kamera konusunda Youtube'da karşılaştırmalı videolar mevcut. Benim deneyimlerime göre kamerası gündüzleri gayet güzel fotoğraflar çekiyor. Ancak karanlık ortamlarda aynı performansı vermiyor. Genel olarak kamera kalitesi iyi diyebilirim. Kamera modlarına gelince, mod konusunda zengin bir yapıya sahip. 360 derece Panorama çekim modu, HDR, AutoFocus vs. var. Ön kamera 13 MP ve fu ll HD (1080p) Video çekimi yapabiliyor. Ayrıca 1080p videoları, filmleri çok canlı bir şekilde oynatıyor.
Kardes yardimlarin için çok teşekkür ederim acaba en son sürüm kaç?

Invoke

Invoke

Üye
Ne demek, ama arkadaş açıklamış rom desteği olur. Ayrıca büyük iht. 4.3 gelecek... (Açıklama olmadı ama tel zaten 4.1.2 ile gelmişti illaki güncelleme verirler... Vermeleri lazım :D )

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Herkese cevapları için teşekkür ederim konu silinebilir

enesrsln

enesrsln

Üye
Neye karar verdin Optimus G mi alacaksın S3 mü?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi