Nasıl bi hata alıyosun güncellemeyi yükleyebilmen için cihaz hafızasını boş bırak telefon hafızasında ne varda sd karta taşı clean master tarzı programlarla reklam önbellek ne varsa temizle cihazı yeniden başlatıp tekrar güncellemeyi deneArkadaşlar guncellemeyi indirdim kurarken hata veriyo
Nasıl bi hata alıyosun güncellemeyi yükleyebilmen için cihaz hafızasını boş bırak telefon hafızasında ne varda sd karta taşı clean master tarzı programlarla reklam önbellek ne varsa temizle cihazı yeniden başlatıp tekrar güncellemeyi deneArkadaşlar guncellemeyi indirdim kurarken hata veriyo
Cihazın rootundan daliyi güncelleme sorunu olmuş orjinal yazılımı pc üzerinden kurabilirsin.sorun hallolurGuncellemeyi indiriyorum kurarken telefon kapaniyor guncelleniyor diyo siyah oluyo error yaziyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim telefon rootlu acaba o yüzden olabilir mi
Haziranın sonu ve Mayıs aylarının başı gibi tüm orta segment telefonlara gelcek diye bende duymuştum ama L70 cihazı Lollipop alcak listesindeydi tam olarak ne zaman gelir bilgim yokUsta bir de internette bu LG G3'teki arayüzü bütün LG modellerine vericeklermiş güncelleme ile. Onun hakkında bir bilginiz var mı?
Rica ederimEyvallah usta, sağolasın bilgi için.
Nasil kurarimCihazın rootundan daliyi güncelleme sorunu olmuş orjinal yazılımı pc üzerinden kurabilirsin.sorun hallolur