LG L70 GÜNCELLEME GELDİ

Sponsorlu Bağlantılar

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Bndeki tüm uygulamaları taşıdım bn öyle

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
Bütün dosyaları sd karta taşıdım.telefon rootlu bu arada ama yine taşımıyor.program adı var mı?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Link2SD bi deneyin hocam rootlu cihazlarda en çok kullanılan uygulama

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
Linksd2 Programı var zaten ama sadece linkliyor.apk leri taşımıyor o da.

beateen

Üye
Arkadaşlar guncellemeyi indirdim kurarken hata veriyo

ilkergnc123

Üye
arkadaşlar ben nasıl root atarım lg l70 e

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl bi hata alıyosun güncellemeyi yükleyebilmen için cihaz hafızasını boş bırak telefon hafızasında ne varda sd karta taşı clean master tarzı programlarla reklam önbellek ne varsa temizle cihazı yeniden başlatıp tekrar güncellemeyi dene

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl bi hata alıyosun güncellemeyi yükleyebilmen için cihaz hafızasını boş bırak telefon hafızasında ne varda sd karta taşı clean master tarzı programlarla reklam önbellek ne varsa temizle cihazı yeniden başlatıp tekrar güncellemeyi dene

beateen

Üye
Guncellemeyi indiriyorum kurarken telefon kapaniyor guncelleniyor diyo siyah oluyo error yaziyo

Benim telefon rootlu acaba o yüzden olabilir mi

Son düzenleme:
karga0

karga0

Üye
Usta bir de internette bu LG G3'teki arayüzü bütün LG modellerine vericeklermiş güncelleme ile. Onun hakkında bir bilginiz var mı?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Guncellemeyi indiriyorum kurarken telefon kapaniyor guncelleniyor diyo siyah oluyo error yaziyo

Benim telefon rootlu acaba o yüzden olabilir mi
Cihazın rootundan daliyi güncelleme sorunu olmuş orjinal yazılımı pc üzerinden kurabilirsin.sorun hallolur

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Usta bir de internette bu LG G3'teki arayüzü bütün LG modellerine vericeklermiş güncelleme ile. Onun hakkında bir bilginiz var mı?
Haziranın sonu ve Mayıs aylarının başı gibi tüm orta segment telefonlara gelcek diye bende duymuştum ama L70 cihazı Lollipop alcak listesindeydi tam olarak ne zaman gelir bilgim yok

karga0

karga0

Üye
Eyvallah usta, sağolasın bilgi için.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
1. lg mobile spot tool programı indirilip kurulur.
2. telefon usb ile bilgisayara bağlanır ve lg yazılımı seçeneği seçilir yada kapalı ise ses açma tuşuna basılarak usb kablosu takılarak yükleme moduna geçilir.
3. lg mobile spot tool programı çalıştırılır ve ek özellikler seçeneği tıklanır.
4. Yükseltme hatası kurtarma seçeneği tıklanır.
5. bilgisayarın denetlenmesi, telefonun denetlenmesi, 882mb lık kdz dosyasının indirilmesi, ve telefona yüklenmesi beklenir. ancak yükleme esnasında yüzde seksende cihaz açılsada kablo çıkarılmaz ve bitir düğmesinin aktif olması beklenir. ve karşınızda orjinal rom.
artık root yapılmamış telefonunuz elinizdedir.

PoweredMert

Üye
Merhaba benim telefonum LG L70 ne zaman android 5.0 lollipop güncellemesi gelecek acaba bilginiz var mı ?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
LG L70: Lollipop update expected, Quarter 2 2015
Diye bir yerde görmüştüm inşaallah Haziran ayı veya sonuna doğru gelmiş olur

karga0

karga0

Üye
L90 modeline Android 5 gelmiş, Temmuz ayına girdik. L70 için güncelleme vermicekler galiba. Ben ümidi kestim.

Üst Alt