LG KT520 Oyun Java

Sponsorlu Bağlantılar

nevaeh

Üye
    Konu Sahibi
LG KT520 Oyun Java
Arkadaslar LG KT520 aldım fakat hafıza kartından java ve oyun yukleyemıyorum telefona.. usb kablosu da yok,nasıl yaparım?

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardımcı olacak kımseler ?

• Beğen
Tepkiler: murat129

okanovic

okanovic

Üye
Pcnin bluetooth u varmı? varsa oyle at.Ondan sonra Galeri/Diğerleri kısmına git yuklemek istedigin oyuna baslat de ve evet deyince oyun yuklenmiş oluyor.

nevaeh

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth yok malesef,direk hafıza kartıyla olmuyor yani..

hackeft

Üye
Arkadaslar LG KT520 aldım fakat hafıza kartından java ve oyun yukleyemıyorum telefona.. usb kablosu da yok,nasıl yaparım?

--------------- Ekleme ---------------

Bende LG KT520 aldım usb kablası aldım var ayrıca kendim 1 gb hafıza kartı aldım.Java ve oyun yukleyebiliyorum telefona.:naughty:

fodder

fodder

Üye
hafıza kartını tak pcye sonra hazfıza kartının içindeki diğer klasörüne at tele tak yükleme yap...

saintlover07

Üye
iyide arkadaşlar oyunu nerden indircez onu gösterin şimdiden teşekekur ederim :D

fodder

fodder

Üye
ekran boyutuna göre arat sitede jawa oyunlar oluyor bulamadım dfiyorsan ben yükleme yaparım

fodder

fodder

Üye
sevindim...

nevaeh

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar elinizdeki oyun ve uygulamaları paylaşırsanız sevinirim..

*-*-*-

Üye
kardeş bende var bu telden hafıza kartında flash con... die bi dosya var o dosyanın içine jar. ve jad. uzantılı oyununu at teli aç diğerleri kısmına gir orda o oyunun ismini bul ok a bas açılsın ewet de oyun yüklenmis oluyor oyunlar ve diğerleri kısmından oyununu oynayabilirsin...

kütahyalı

Üye
teşekkürler kardeş oyunları bulamadım sory :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt