lg kp500 çin malımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musti2936

Üye
    Konu Sahibi
lg kp500 çin malımı
telefonun bataryasını çıkarıyorum batarya yuvasının içinde made in prc yazıyor çin malı mı bu telefondan kurtulmalımıyım orjina lg die aldım üstünde trt yapıştırmasıda var bu tel sahte mi ben kendime nokia 5800 alacağım ama bu orjinal mi sahtemi olduğunu nerden anlarım mesela bi üründe tse varsa alıyorum bunlarda böle birşeyler var mı damgadır belgdir vs.

YsF_90

YsF_90

Üye
orijinal mi çin malı mı olduğunu anlaman aslında kolay olduğu kadar da zor. ilk olarak çin malı telefonları kamerası düşük olur. telefonu 3.2 mp olan bi telfonla karşılaştır uçuk fark yoksa orijinaldir. bide java uygulama yüklemeyi dene yüklerse yine orijinaldir. ayrıca bazı telefonlar çin üretimi de olabiliyor. bi arkadaşta orijinal samsung l700 vardı. telefon çin üretimli idi. artık alışmak gerek her yerde karşılaşıyoruz çin üretim ile. ben 5800 kullanıyorum orijinal bataryası çin üretimi...

musti2936

Üye
    Konu Sahibi
karşılartırma imkanım olursa karşılaştıracağım java uygulaması yüklüyor ama flashı halledemedim cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

(_Serseri_)

(_Serseri_)

Üye
herhalde cın malı bende bılmıyorum ama ınternetten baksana

musti2936

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bakacağım ? lg sahinpleri koreliymiş seul dede ofis binası varmış :)

YsF_90

YsF_90

Üye
anlayabilmen için önce internetten telefonun kilit, önemli noktaları ne onları araştır özellik olarak. sonra o özellikler telefonda mevcut ise orijinaldir. ama dediğim gibi artık bir çok marka çine fabrika kurdu. yani ürünün çinde üretilmesi demek telefonun orijinal olmadığı demek manasına gelmez her zaman

ersan_krt

ersan_krt

Üye
tabiki cin malı bataryanın altındaki yerde yazıyo ama cin malının orjinali butun lg ler cin mail olması lazım

mburak12345

Üye
parçalar japonyadan gelip korede tamamlanıyor aksesuarlar çin üretimi pil batarya şarj aleti felan nokialarda ise parçalar çinden gelip macaristan finlandiye gidi ülkelerde tamamlanıyor sizce hangisi çin malı?

brightmix

Üye
I'll be 44 in Jan wowww

jekyllhyde

Üye
ben de lg kp500 cookie kullanıyorum arkadaşlar ama bu telefonun asıl üretim yeri çin yani telefon orjinalden çin malı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt