LG KP-500 Tuş kilidi kodu

Konu Sahibi
LG KP-500 Tuş kilidi kodu
LG KP-500 Tuş kilidi kodu nasıl konur arkdaşlar aradım aradım bulamadım??

Kimse cevap vermiyor ben anlatayın Menü>Ayarlar>Telefon ayarları>Güvenlik>Telefon kilidi> Orayı ayarla ne koycaksan yada bu olması gerek Menü>Ayarlar>Telefon ayarları>Güvenlik>Kodları değiştir>Güvenlik kodu 2 sinden biri kades!

Konu Sahibi
Kardeş sağlsın ama o olmyr o sadece yeni bi sim takınca telfnu kitliyor.

Arkadasım arastırdım taradım bulamadım sitelerden arastırdım bide bakimki tuş kilidi kod özelliği yokmus ancak porgramlamı atılıyormus muhakkak vardırda biz yapamıyoruz deneriz yaw

Konu Sahibi
eyw sağol uğrştığıın için kardeş

pentagrm

Üye
4 tane 1 olması Lazım eqer doqruysa bi tesekkuru cok qorme

iqose

Üye
LG KP-500 Tuş kilidi kodu nasıl konur arkdaşlar aradım aradım bulamadım??
kardeşim bunda diğer tellerdeki gibi bi tuş kilidi kodu yok ama telefon kilidi kodu var onu ayarlıyabilirsin...
Menü < Ayarlar < Telefon Ayarları < Güvenlik < Telefon Kilidi < Hemen .. Ben genelde yatarken teli bu şekilde kiltliyorum bi de yandaki tuştan ekranı kltliyorum kimse açamıyo sende böyle yap

güvenlik kodu istiyor güvenlik kodu nedir...

FuRKaN-D

Üye
Arkadasım arastırdım taradım bulamadım sitelerden arastırdım bide bakimki tuş kilidi kod özelliği yokmus ancak porgramlamı atılıyormus muhakkak vardırda biz yapamıyoruz deneriz yaw

Arkadaşım ne demiş siz ne diyosunuz kardeşim eğer aradığın tuş kilidine şifre koymaksa ağağıda vericeğim linkte aradığını bulabilirsin

okan1903

Üye
Ya kp500 güvenlik kodunu öğrenmek istiyorum yardımcı olun bana ya yapamadım bi

diope

Üye
iki kişi yazmış okumadınmı 4adet 0 yapacaksın yani 0000

Arkadaşta Analadı Ya İngilizcesi Olsaydı zaten bulurdu Konu Kilit

tybaa

Üye
ya ben bı defa sıfremı unutmustm sıfırladm yenı sıfre koydum aradan baya zaman gectı suan hatırlamıyorum guvenlık kodunu napıcam bılmıoyorm
yardımcı olabılır mısınz ?

--------------- Ekleme ---------------

yanı bende dedıgınz gıbı 4 tane 0 la sıfırladm ama 2. defa sıfırlanmıyor

Hemen Olaya El Atim Herzamaki Gibi >.>

Kilit aç>Menü>Ayarlar>Telefon Ayarları>Ayarları Sıfırla Bu Kadar Ancak Herkes Silinecektir Hafıza KArt Hariç Dikkat Et ! + Rep Yada 1 Teşşekkür Zor Olmasa Gerek İyi Günler​

1809#*500#

Bu kodu telefonumuza yazıyoruz ve daha sonra factory reset yapıyoruz. 5 dakika bekledikten sonra telefonunuzu açabilirsiniz.Ve telefonunuz format atılmış durumda.Yalnız telefonunuzda kayıtlı olan her şey silinecektir bilginize.