LG KP-500 Tuş kilidi kodu

Sponsorlu Bağlantılar

spartak53

Üye
    Konu Sahibi
LG KP-500 Tuş kilidi kodu
LG KP-500 Tuş kilidi kodu nasıl konur arkdaşlar aradım aradım bulamadım??

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Kimse cevap vermiyor ben anlatayın Menü>Ayarlar>Telefon ayarları>Güvenlik>Telefon kilidi> Orayı ayarla ne koycaksan yada bu olması gerek Menü>Ayarlar>Telefon ayarları>Güvenlik>Kodları değiştir>Güvenlik kodu 2 sinden biri kades!

spartak53

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sağlsın ama o olmyr o sadece yeni bi sim takınca telfnu kitliyor.

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Arkadasım arastırdım taradım bulamadım sitelerden arastırdım bide bakimki tuş kilidi kod özelliği yokmus ancak porgramlamı atılıyormus muhakkak vardırda biz yapamıyoruz :) :islik deneriz yaw

spartak53

Üye
    Konu Sahibi
eyw sağol uğrştığıın için kardeş

pentagrm

pentagrm

Üye
4 tane 1 olması Lazım eqer doqruysa bi tesekkuru cok qorme :D

iqose

Üye
LG KP-500 Tuş kilidi kodu nasıl konur arkdaşlar aradım aradım bulamadım??
kardeşim bunda diğer tellerdeki gibi bi tuş kilidi kodu yok ama telefon kilidi kodu var onu ayarlıyabilirsin...
Menü < Ayarlar < Telefon Ayarları < Güvenlik < Telefon Kilidi < Hemen .. Ben genelde yatarken teli bu şekilde kiltliyorum bi de yandaki tuştan ekranı kltliyorum kimse açamıyo sende böyle yap :)

battalgazi16

battalgazi16

Üye
sağol

seckin_009

Üye
kardeşim bunda diğer tellerdeki gibi bi tuş kilidi kodu yok ama telefon kilidi kodu var onu ayarlıyabilirsin...
Menü < Ayarlar < Telefon Ayarları < Güvenlik < Telefon Kilidi < Hemen .. Ben genelde yatarken teli bu şekilde kiltliyorum bi de yandaki tuştan ekranı kltliyorum kimse açamıyo sende böyle yap :)
güvenlik kodu istiyor güvenlik kodu nedir...:hmmm

caliskan1998

Üye
kp 500 kilid kodu 0000

FuRKaN-D

Üye
Arkadasım arastırdım taradım bulamadım sitelerden arastırdım bide bakimki tuş kilidi kod özelliği yokmus ancak porgramlamı atılıyormus muhakkak vardırda biz yapamıyoruz :) :islik deneriz yaw
Kimse cevap vermiyor ben anlatayın Menü>Ayarlar>Telefon ayarları>Güvenlik>Telefon kilidi> Orayı ayarla ne koycaksan yada bu olması gerek Menü>Ayarlar>Telefon ayarları>Güvenlik>Kodları değiştir>Güvenlik kodu 2 sinden biri kades!

Arkadaşım ne demiş siz ne diyosunuz kardeşim eğer aradığın tuş kilidine şifre koymaksa ağağıda vericeğim linkte aradığını bulabilirsin

kingkong_28_28

Üye
4 tane 0

okan1903

Üye
Ya kp500 güvenlik kodunu öğrenmek istiyorum yardımcı olun bana ya yapamadım bi

diope

Üye
iki kişi yazmış okumadınmı 4adet 0 yapacaksın yani 0000

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Arkadaşım ne demiş siz ne diyosunuz kardeşim eğer aradığın tuş kilidine şifre koymaksa ağağıda vericeğim linkte aradığını bulabilirsin

Arkadaşta Analadı Ya İngilizcesi Olsaydı zaten bulurdu Konu Kilit :bann::bann::bann:

tybaa

Üye
ya ben bı defa sıfremı unutmustm sıfırladm yenı sıfre koydum aradan baya zaman gectı suan hatırlamıyorum guvenlık kodunu napıcam bılmıoyorm :(
yardımcı olabılır mısınz ?

--------------- Ekleme ---------------

yanı bende dedıgınz gıbı 4 tane 0 la sıfırladm ama 2. defa sıfırlanmıyor :(

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
ya ben bı defa sıfremı unutmustm sıfırladm yenı sıfre koydum aradan baya zaman gectı suan hatırlamıyorum guvenlık kodunu napıcam bılmıoyorm :(

Hemen Olaya El Atim :) Herzamaki Gibi >.>

Kilit aç>Menü>Ayarlar>Telefon Ayarları>Ayarları Sıfırla Bu Kadar Ancak Herkes Silinecektir Hafıza KArt Hariç Dikkat Et ! + Rep Yada 1 Teşşekkür Zor Olmasa Gerek :oke: İyi Günler​

aaar

Üye
cok guzel

DaimaBesiktas

DaimaBesiktas

Üye

1809#*500#

Bu kodu telefonumuza yazıyoruz ve daha sonra factory reset yapıyoruz. 5 dakika bekledikten sonra telefonunuzu açabilirsiniz.Ve telefonunuz format atılmış durumda.Yalnız telefonunuzda kayıtlı olan her şey silinecektir bilginize.

Üst Alt