kardeşim bunda diğer tellerdeki gibi bi tuş kilidi kodu yok ama telefon kilidi kodu var onu ayarlıyabilirsin...LG KP-500 Tuş kilidi kodu nasıl konur arkdaşlar aradım aradım bulamadım??

güvenlik kodu istiyor güvenlik kodu nedir...kardeşim bunda diğer tellerdeki gibi bi tuş kilidi kodu yok ama telefon kilidi kodu var onu ayarlıyabilirsin...
Menü < Ayarlar < Telefon Ayarları < Güvenlik < Telefon Kilidi < Hemen .. Ben genelde yatarken teli bu şekilde kiltliyorum bi de yandaki tuştan ekranı kltliyorum kimse açamıyo sende böyle yap![]()

Arkadasım arastırdım taradım bulamadım sitelerden arastırdım bide bakimki tuş kilidi kod özelliği yokmus ancak porgramlamı atılıyormus muhakkak vardırda biz yapamıyoruz![]()
deneriz yaw
Kimse cevap vermiyor ben anlatayın Menü>Ayarlar>Telefon ayarları>Güvenlik>Telefon kilidi> Orayı ayarla ne koycaksan yada bu olması gerek Menü>Ayarlar>Telefon ayarları>Güvenlik>Kodları değiştir>Güvenlik kodu 2 sinden biri kades!
Arkadaşım ne demiş siz ne diyosunuz kardeşim eğer aradığın tuş kilidine şifre koymaksa ağağıda vericeğim linkte aradığını bulabilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ya ben bı defa sıfremı unutmustm sıfırladm yenı sıfre koydum aradan baya zaman gectı suan hatırlamıyorum guvenlık kodunu napıcam bılmıoyorm![]()
yardımcı olabılır mısınz ?
--------------- Ekleme ---------------
yanı bende dedıgınz gıbı 4 tane 0 la sıfırladm ama 2. defa sıfırlanmıyor![]()
Herzamaki Gibi >.>
İyi Günlerya ben bı defa sıfremı unutmustm sıfırladm yenı sıfre koydum aradan baya zaman gectı suan hatırlamıyorum guvenlık kodunu napıcam bılmıoyorm![]()
yardımcı olabılır mısınz ?
--------------- Ekleme ---------------
yanı bende dedıgınz gıbı 4 tane 0 la sıfırladm ama 2. defa sıfırlanmıyor![]()