LG KF510 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emhar_2

Üye
    Konu Sahibi
LG KF510 Yardım
1-arkadaşlar LG KF510 u 2 gün önce aldım. Tel beni ilk görüşte o kadar etkilediki inanın dayanamadım. Menüsü, dokunmatik ekranı dört dörtlük bir telefon..Ama telefonda şöyle bir sorun varki sarjı 2 gün gibi bir süre gidiyor. bu beni gerçekten deli etti. müzik dinlemeye, arkadaşlarımla mesajlaşmaya korkar oldum. güç tasarrufu diye bir şey var telefonda.. fakat ne olduğunu, ne işe yaradığını çözemedim. acaba güç tasarrufu denen şeyi açsam bu sarj meselesine çare olurmu? telefona herhangibir etkisi olur mu? ( olumlu veya olumsuz ):bilmem:
2. bir sorumda menülere kilit koyup koyamamakla ilgili ben aradım bulamadım.. bunla ilgili bilgisi olan bir arkadaşta yardımcı olursa sevinirim..
saygılar...

cengizbirden

Üye
1- Güç tasarufu modunu devreye sokarsan %20 pil tasarufu sağlayacaktır arkadaşım. Bu mod telefonunu daha uzun süre istediğin şekilde kullanmanı sağlayacaktır.
2-KF510'da menu kilitleme olayı bulunmuyor dostum. Hayırlı olsun bu arada.Bence cok güzel bir cihaz aldın.Darısı başıma inşallah :)

1-arkadaşlar LG KF510 u 2 gün önce aldım. Tel beni ilk görüşte o kadar etkilediki inanın dayanamadım. Menüsü, dokunmatik ekranı dört dörtlük bir telefon..Ama telefonda şöyle bir sorun varki sarjı 2 gün gibi bir süre gidiyor. bu beni gerçekten deli etti. müzik dinlemeye, arkadaşlarımla mesajlaşmaya korkar oldum. güç tasarrufu diye bir şey var telefonda.. fakat ne olduğunu, ne işe yaradığını çözemedim. acaba güç tasarrufu denen şeyi açsam bu sarj meselesine çare olurmu? telefona herhangibir etkisi olur mu? ( olumlu veya olumsuz ):bilmem:
2. bir sorumda menülere kilit koyup koyamamakla ilgili ben aradım bulamadım.. bunla ilgili bilgisi olan bir arkadaşta yardımcı olursa sevinirim..
saygılar...

arashpure

Üye
ya kardeşim bende bişey sorucam bende telefonu yeni aldımda bu ilk şarj etme mevzusu nasıl olucak telefonun içindeki şarjı bitirip mi takıyım yoksa direk hiç kullanmadan mı şarja takıyım ve kaç saat şarj ediyim ?
yardımcı olursanız sevinirim

telefenum LG kf510 bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt