LG KF510 Dokunmatik Ekran

Konu Sahibi
LG KF510 Dokunmatik Ekran

Çizilmez ısıtılmış cam yüzeyYüksek çözünürlüklü ve kristal netlikteki LCD Ekran, çizilmeye karşı dayanıklı özel bir teknolojiyle üretildi

Gerçek Metal TasarımGerçek metalin dayanıklılığı KF510'da zarif bir tasarımla birleşiyor.

10.9 mm İnceliğinde Kayan Kapaklı Kompakt TasarımKayan kapağın ana gövdeyle iç içe geçtiği tasarım sayesinde KF510 kullanıcılara 10.9mm inceliğinde kompakt bir tasarım vaadediyor.
TasarımEşsiz şekilde tasarlanmış şık tasarım

Etkileşimli Dokunmatik TuşlarKF510'un parlak LED ışıkları kullanıcıya sıradışı bir arayüz deneyimi sunar. Işık ve titreşimin eşzamanlı tepkisi, tek bir dokunuşla tüm fonksiyonları parmaklarınızın ucuna getirir.

Arkadaşlar herkese selamlar ben aldım kf510 u incelemenizi öneririm gerçekten müthiş. Şıklığını ışıklarını görünce zaten bir tanede siz almak istiyceksiniz. Bence hemen bir telefon bayisine gidin ve bakın

Yeni aldım KF 510 modelini bir kere menü hızı olsun dokunmatik ekranı olsun parlayan
ışığı karizmatikliği şıkğı olsun dört dörtlük.Önceki telefonum
samsung D900i ydi fakat o kızağı beni geli etti açsan açılmıyo yere
bir kere düştü kapak gıcırdamaya başladı üzerindeki gümüş yalıtı
soyuldu falan bide menüsü mesaj yazması oldukça karışık samsungun.
İyiki almışım KF 510 u özellikle bu fiyata dokunmatik bu kadar
karizma kendini belli eden başka bir telefon yok.Birde telefon hiç
çizilmiyor hepimiz anahtarımızla çakmağımızla cebimize koyuyoruz
telefonu bu yüzden çok kullanışlı herkese tavsiye ederim
teşekkürler LG Mobile sonunda aradığım telefonu buldum.

Telefon son derece karizmatik. İnce ve hafifliği ile çok cazip. Masanın üzerinde bir duruşu var ki, bakanı bri daha baktırdığına deflarca tanık oldum

KF510 modelin en dikkat çeken özelliği ise telefonun ön camı kırılmamasıdır.Baya dayanıklı yapmışlar .Arkadaşım ön camı kırmaya çalıştı ,kaç defa yere düştü telefon sapa sağlam

emhar_2

Üye
1-arkadaşlar bnde LG KF510 u 2 gün önce aldım. Tel beni ilk görüşte o kadar etkilediki inanın dayanamadım. Menüsü, dokunmatik ekranı dört dörtlük bir telefon..Ama telefonda şöyle bir sorun varki sarjı 2 gün gibi bir süre gidiyor. bu beni gerçekten deli etti. müzik dinlemeye, arkadaşlarımla mesajlaşmaya korkar oldum. güç tasarrufu diye bir şey var telefonda.. fakat ne olduğunu, ne işe yaradığını çözemedim. acaba güç tasarrufu denen şeyi açsam bu sarj meselesine çare olurmu? telefona herhangibir etkisi olur mu? ( olumlu veya olumsuz )
2. bir sorumda menülere kilit koyup koyamamakla ilgili ben aradım bulamadım.. bunla ilgili bilgisi olan bir arkadaşta yardımcı olursa sevinirim..
saygılar...

1- Güç tasarufu modunu devreye sokarsan %20 pil tasarufu sağlayacaktır arkadaşım. Bu mod telefonunu daha uzun süre istediğin şekilde kullanmanı sağlayacaktır.
2-KF510'da menu kilitleme olayı bulunmuyor dostum. Hayırlı olsun bu arada.Bence cok güzel bir cihaz aldın.Darısı başıma inşallah

cengizbirden arkadaşımın verdiği cevaba aynen katılıyorum dostum. %20 pil tasarrufu sağlaması ciddi bir özellik ve telefonumuzu özgürce kullanmak demek. Ben aldım KF510 ve çok memnunum. telefonum muhteşem. cengizbirden, darısı başına

emhar_2

Üye
ilgilendiğiniz için tşkrler arkadaşlar..
daha iyisi sizlerin olsun: ))

Elimden geldiği kadarı ile bilgi ve tecrubelerimizi aktarmaya çalışıyorum.KF510 özellikleri bakımından cok donanımlı ve kullanışlı bir telefon.Herhangi bir sorununuz olursa tekrar yardımcı olmaya çalışırım.

Rica ederim arkadaşım. Yardımcı olabildiysek sevindim. Olursa yine LG olsun ama başka telefon almam, istememde. LG en iyisi ve bütün telefonları birbirinden güzel. Her zaman yardımcı oluruz başka sorunun olursa. sağlıcakla.. Güle güle kullan KF510'ununu..

Bu forum da herkez bildiklerini paylaşıyor boylelikle herkez faydalanmış oluyor.

Forum sitelerin özelliği zaten herkes birbirini yardımcı olmak için çalışıyor. Ben KF510 kullanıyorum ,çok şekil ve karizmatik bir telefon .Tavsiye ederim
Bu forum da herkez bildiklerini paylaşıyor boylelikle herkez faydalanmış oluyor.

Telefonun özelliklerine bakılınca gercekten harika bir telefona benziyor . KF510'ün artı bir özelliği ise ön camı çizilmiyor olmasıdır.Telefonun özellikleri gelince 3 Megapiksel kamera ,FM Radyo ,MP3 ve en önemlisi 10.9m kalınlığında olmasıdır . Ben şahsen tavsiye ederim

canatarr

Üye
Telefonun özelliklerine bakılınca gercekten harika bir telefona benziyor . KF510'ün artı bir özelliği ise ön camı çizilmiyor olmasıdır.Telefonun özellikleri gelince 3 Megapiksel kamera ,FM Radyo ,MP3 ve en önemlisi 10.9m kalınlığında olmasıdır . Ben şahsen tavsiye ederim

Forum sitelerin özelliği zaten herkes birbirini yardımcı olmak için çalışıyor. Ben KF510 kullanıyorum ,çok şekil ve karizmatik bir telefon .Tavsiye ederim

selimokk

Üye

fehimer

Üye

badbug

Üye
s40 mı s60 mı bu tel bilen varmı