NicerDicer
Üye
-
Konu Sahibi
-
1-arkadaşlar bnde LG KF510 u 2 gün önce aldım. Tel beni ilk görüşte o kadar etkilediki inanın dayanamadım. Menüsü, dokunmatik ekranı dört dörtlük bir telefon..Ama telefonda şöyle bir sorun varki sarjı 2 gün gibi bir süre gidiyor. bu beni gerçekten deli etti. müzik dinlemeye, arkadaşlarımla mesajlaşmaya korkar oldum. güç tasarrufu diye bir şey var telefonda.. fakat ne olduğunu, ne işe yaradığını çözemedim. acaba güç tasarrufu denen şeyi açsam bu sarj meselesine çare olurmu? telefona herhangibir etkisi olur mu? ( olumlu veya olumsuz )
2. bir sorumda menülere kilit koyup koyamamakla ilgili ben aradım bulamadım.. bunla ilgili bilgisi olan bir arkadaşta yardımcı olursa sevinirim..
saygılar...
1- Güç tasarufu modunu devreye sokarsan %20 pil tasarufu sağlayacaktır arkadaşım. Bu mod telefonunu daha uzun süre istediğin şekilde kullanmanı sağlayacaktır.
2-KF510'da menu kilitleme olayı bulunmuyor dostum. Hayırlı olsun bu arada.Bence cok güzel bir cihaz aldın.Darısı başıma inşallah
ilgilendiğiniz için tşkrler arkadaşlar..
daha iyisi sizlerin olsun: ))
ilgilendiğiniz için tşkrler arkadaşlar..
daha iyisi sizlerin olsun: ))
Rica ederim arkadaşım. Yardımcı olabildiysek sevindim. Olursa yine LG olsun amabaşka telefon almam, istememde. LG en iyisi ve bütün telefonları birbirinden güzel. Her zaman yardımcı oluruz başka sorunun olursa. sağlıcakla.. Güle güle kullan KF510'ununu..
Bu forum da herkez bildiklerini paylaşıyor boylelikle herkez faydalanmış oluyor.
Yeni aldım KF 510 modelini bir kere menü hızı olsun dokunmatik ekranı olsun parlayan
ışığı karizmatikliği şıkğı olsun dört dörtlük.Önceki telefonum
samsung D900i ydi fakat o kızağı beni geli etti açsan açılmıyo yere
bir kere düştü kapak gıcırdamaya başladı üzerindeki gümüş yalıtı
soyuldu falan bide menüsü mesaj yazması oldukça karışık samsungun.
İyiki almışım KF 510 u özellikle bu fiyata dokunmatik bu kadar
karizma kendini belli eden başka bir telefon yok.Birde telefon hiç
çizilmiyor hepimiz anahtarımızla çakmağımızla cebimize koyuyoruz
telefonu bu yüzden çok kullanışlı herkese tavsiye ederim
teşekkürler LG Mobile sonunda aradığım telefonu buldum.
Forum sitelerin özelliği zaten herkes birbirini yardımcı olmak için çalışıyor. Ben KF510 kullanıyorum ,çok şekil ve karizmatik bir telefon .Tavsiye ederim
s40 mı s60 mı bu tel bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?