LG Kendini aştı İcs getirdi_UP_UP

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
han_yasha

han_yasha

Üye
    Konu Sahibi
LG Kendini aştı İcs getirdi_UP_UP
S.a arkadaslar biraz once lg nın sıtesınde gezerken gozume guncellestırmelerın cıktıgı carptı sızınle paylasmak ıstedım buyrun link sistem engelleyior ayrı yazıyorum
_ lgmobile.co. kr /lgmobile/front/download/retrieveDownloadMain.dev _
Telefonum Optimus 3d şimdi güncelleyegecim kolay gelsin.İcs ye geçis.​

• Beğen
Tepkiler: miyelin

miyelin

Üye
S.a arkadaslar biraz once lg nın sıtesınde gezerken gozume guncellestırmelerın cıktıgı carptı sızınle paylasmak ıstedım buyrun link sistem engelleyior ayrı yazıyorum
_ lgmobile.co. kr /lgmobile/front/download/retrieveDownloadMain.dev _
Telefonum Optimus 3d şimdi güncelleyegecim kolay gelsin.İcs ye geçis.​

kardeş türkçesi var mı? yoksa sadece korece mi? yüklediğinde yorumları hemen yaz merakla bekliyorum :aha:
p725e geldi dimi güncelleme p920ye değil. bende optimus 3d yazınca heveslenmiştim ha :ah

han_yasha

han_yasha

Üye
    Konu Sahibi
Beceredim malesef guncelleme buluyor indiriyor telefona kuruyor ama versiyon hala ayni amlamis degilom bilgisivolan?

miyelin

Üye
Yukleme yaparken programın sağında versiyon yaziyor muydu? Lg ayni yazilimi yukle gidi yukle yapabiliyor. ben cok yukledin v20e yi . ayni yazilimin ustune ayni yazilimi yukleyebiliyor.henuz guncellemeyi gormuyor olabilir.

tavuklar

tavuklar

Üye
arkdaslar lg yurt disinda guncellemegeliyor turkiye her zaman gec geliyor yaza dogru gelir ancak guncelleme ben senelerdir lg kullaniyorum ama ve lg 4x hd aldim pek memnun degilim guncellme ler ne zamn gelecek beeli degil daha lg kullanmiyacam bu gidisle samsung alamayidusunuyorum guncelleme olarak cok iyi

• Beğen
Tepkiler: miyelin

miyelin

Üye
Beceredim malesef guncelleme buluyor indiriyor telefona kuruyor ama versiyon hala ayni amlamis degilom bilgisivolan?
kardeş bak versiyonlar mevcut. bunların v10 ile başlayanları froyo (2.2) v20* olanlarıda gingerbread(2.3) olptimus 3d p920 için. 2.3.4 2.3.5 2.3.6 hep ginger bread tir. senin telefona sadece v10 gözüküyor ilk versiyonu yani ginger bread. bide mesajlarda gelen kutun dolmuş galiba.

han_yasha

han_yasha

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bir yanlısın var benimki 2.3.6 Diyor

tavuklar

tavuklar

Üye
Arkadasim gelirse zaten v30a olur orda henuz turliyeye gellmedi

Ocean258

Ocean258

Üye
Yanlış anos mu oldu :D ICS gelsin artık yani dimi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt