tarkan123456
Üye
Üstadlar bi lbaksın lg p503 brick oldu
lg p503 yabancı ülekelerde p500 diyede geçmekte. Telefonum hiçbirşekilde açılmıyor şarja taktıımda yada usb kabloyla pcye bağladığımda telefonda hiç ışık olmuyor emergeny moda da alınmıyor yani anlayacağınız telefonda hiç tepki yok. Geçen hafta telefonu garantiye verdim 300 tl istediler anarakartı yanmış dediler ama bana anarkartı yanmış gibi gelmedi telefonu yaptırmadım öyle duruyor. telefon şöyle bozuldu emergeny moda almış telefona rom atıyordum ilerleme takıldı ama telefon hala emergeny moddaydı telefonu bilgisayardan çıkardım bidahada açılmadı(not bikaradaha takılmıştı rom atarken fakat fişi bilgisayardan çıkardığımda telefona bişey olmamıştı) sonra işte telefon elime geldi telefonu usb ile tekrar bağladım tık yoktu fakat 30 dk sonra falan pcden !!!dıd!!! diye ses geldi unkown device yazıyordu sonra driverları falan yükledim hala değişen bişey yoktu fişi taktım çıkardım gene bişey olmadı sonra lge modem driverları falanda yüklemek gerekiyormuş onlarıda yükledim yüklemeden 2 dk önce kabloda kesikler vardı nokia kablosunda deniyim dedim o kabloyu taktım dıd sesi gelmedi sonra eski kesikli kabloyu tekrar taktım ondanda bida ses gelmedi öyle apıştım kaldım.bide şöyle bişey farkettim nokia kablosunu bağladım bide sarjını taktım telefondan çızırtılar gelliyordu eskidende nokia kablosunu taktığımda cızırtılar gelirdi yani bu yüzden anaklart yanmamıştır bence çözüme jtag diyorlar fakat burda jtag atan biyer bulamadım denizlideyim başka napabilirim lütfen yardım üstadlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iyi hayırlı olsun