Lg gm735 görüşler?

Sponsorlu Bağlantılar

ugur5546

ugur5546

Üye
smart phone lara yeni geçiş yaptım ve lg gm735 ile girdim. Herhangi bir sorun yok bence attığım programları da gayet hoş bir şekilde çalıştırıyor tavsiye ederim bir de sürüm yükseltmek istiyorum windows mobile 6.5 çıktı ancak gm735 için yok diye biliyorum bu konuda daha çok bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim :)))

condorx01

Üye
bende özel den yazamıyorum ama yardımcı olursan sevinirim tel :531 7934431 mesaj atarsan sevinirim

gasool

Üye
ya rakadaslar mesela facebooktan veya youtubednn vıdeo izleyemıyorum flash pelyerı nasıl yükleyebılırım yükledım ama acmadı cıhazınız acmaya uygun degıl gıbısınden seyler söyledi nasıl yapcam onu şımdıden tsk lerr

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar netenn vıdeoo izleyemıyorum flash plaayer istyoo yükledım ama sey dyoo aygıt bu programı acmaz gıbısınden seylerr yazdıı ne yapmalıyızz

orfalis

orfalis

Üye
PCPro_WM5_WM6_EN güzel bir program. LG Gm735 cihazında sorunsuz çalışıyor. telefon fena değil geliştirilebilir. ben de kullanıyorum sbp mobiles shell 3.5 programı ile kendi stilinizi yaşayabilirsiniz.

bordo erol

Üye
arkadaşlar bende bu telefondan almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz biraz karasızım lg gm735 mi yoksa nokıa 5800 mı???????

piranababa

piranababa

Üye
arkadaslar 10 numara cıhaz ben yaklasık 9 aydır takıp edıyorum ve en sonunda bunu aldım yemın ederım gıdıpte n82 n 86 tarzı telefonlara 1000 tl vermenize gerek yok harıka bır cıhaz herseyı yukleyebiliıyosun bıde ben 0 ını 220 tl ye alınca tadından yenmez oldu hemde...

bujak

Üye
hocam bana navigason lazım yardımcı olursansevinirim

mzmustafa

mzmustafa

Üye
arkadaşlar bende vi fi den internete girecem am giremiyorum yardımcı olun biraz bilgi verin bana lütfen özelde yazarsanız olur yanii...

efedesign

Üye
kullanışlı ve güzel bir cihaz kampanya başladığı gün aldım son derecede memnunum yüklenecek güzel programlar var bütün wm6,1 programları çalışıyor,navigasyon,kolay reset,kolay program kaldırma.opera10.facebook,youtube.iphone tus kilidi başlıca sayacağım programlar yarın öbürgün pakert halinde yükleme yapacağım buraya isteyen arkadaslara özelden yazarsa yardımcı olurum programlar konusunda
Bu programları banada gönderebilirmisn özel messaj atamıyorrum malesef ...

neker

Üye
lg gm735 telefon ile ilgili proğramlardan yardımcı olurmusunuz saygılarımla [email protected]

graphistm

Üye
arkadaslar merhaba.. bende henuz 1 haftadır kullanıyorum telefonu ve şimdilik sadece arama yapmak için maalesef.. ancak özelliklerini sizinle beraber keşfedip daha organize kullanmak istiyorum. konunun basında bir arkadas ek özelliklerden bahsetmişti.. Yardımcı olursanız bende bunları nasıl kurabilirim ve nerden edinebilirim? Şimdiden teşekkürler.

caglar-batin

Üye
arakadaşlar selam bi arkadaşımda lg gm 735 var nasıl format atılacağını bilen varmı içiniz de yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Yatagac

Üye
lg gm 735 telefonuma navigasyon yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

[email protected] adresime lg gm 735 ile ilgili navigasyon programını bilen arkadaşların mail olarak dönmelerini rica ediyorum şimdiiden teşekürler umarım yardımcı olucak birisi çıkar

ali elolen

Üye
ocağıma incir agacı ektı zor kurtuldum telekom bize iyi çaktı bu teli

DEJAVU0610

Üye
Selam arkadaşlar. Bende türk telekom kampanyasından bu telefondan satın aldım. Yaklaşık 1,5 yıla yakındır kullanmaktaydım. Bu telefonumu. Telefonum sürekli olarak kapanmakta, kurmuş olduğum alarmlar kendiliğinden iptal oluyordu, saati geri kalıyordu. Ekran sürekli donma yapıyordu. Bu nedenle lg yetkili servisine telefonumu 4 kez tamir için gönderdim. Telefonumu yeni bir cihaz olan lg p 503 model cep telefonu ile değiştirdiler. Bu telefon dahi güzel. Ve önemli olanı ise çok hızlı. çünkü android işlemci var. Bu saatten sonra kullanacağım cep telefonlarının android işlemcili olmasına dikkat edeceğim. Hakikaten çok hızlı ve güzel. Buradan lg firmasına da teşekkür etmek isterim. çünkü mallarının arkasındalar. Telefon açtığımda karşıma bir muhatap buldum. Eğer telefonunuzda bu tür arızalar yaşıyorsanız. Servise gönderiniz.

technoshark

technoshark

Üye
lg gm 735 telefonuma navigasyon yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

[email protected] adresime lg gm 735 ile ilgili navigasyon programını bilen arkadaşların mail olarak dönmelerini rica ediyorum şimdiiden teşekürler umarım yardımcı olucak birisi çıkar

Bu konu Başlığında Bir Çok şey var.. umarım işine yarar kardeşim

Ancak reklam olmasın :S ben sana pm atayım.

Ocean258

Ocean258

Üye
ekran kalitesi,tasarım,hız ve şarj süresi olarak cok guzel bı telefon fiyatına bakıldıgı zamanda gayet uygun bence.. Lg'nın urunlerını gercekten tutuyorum.. cokta memnunum bı optımus black kullanıcısı olarak..

Takipçi Satın Al

Üst Alt