Lg gm735 görüşler?

Sponsorlu Bağlantılar

leolable

leolable

Üye
    Konu Sahibi
Lg gm735 görüşler?
1 Hafta önce elime geçmesiyle beraber ekrandaki sorun yüzünden 4 gündür yetkili servisde... Kullanan arkadaşlar varmı acaba?

fatiherenerdem

Üye
samsung i900 ozelliginde telefon guzel hayırlısı olsun

karahilal50

Üye
kullanıslı guzel telefon ama az sayıda proğram var yuklenebılecek winamp bunlardan bırı mesala bır cok proğramı barındırıyor bunyesınde zamanla kullanınca alısılıyor bırazcık karısık

sefaeyer

Üye
dün aldım kullanmaya basladım. sorunsuz kullanıyorum. menüsü biraz karışık ama kullanınca alışıyor insan. gayet iyi bi telefon

kaya_21

Üye
Türk telekom kampanya dahilinde ayda 26 tl faturaya yansıtarak veriyor...

halboy

Üye
kullanışlı ve güzel bir cihaz kampanya başladığı gün aldım son derecede memnunum yüklenecek güzel programlar var bütün wm6,1 programları çalışıyor,navigasyon,kolay reset,kolay program kaldırma.opera10.facebook,youtube.iphone tus kilidi başlıca sayacağım programlar yarın öbürgün pakert halinde yükleme yapacağım buraya isteyen arkadaslara özelden yazarsa yardımcı olurum programlar konusunda

blazer59

Üye
halboy dostm programları atarsan sevinirim bende lg 735 kullanıyorum gayet güzel telefon tek sorunum mp4 filmleri seyredemiyorum onun içinde bir oynatıcı rogramı koyarsan sevinirim

SEVGİSELİ_63_1

Üye
arkadaşlar navigasyonu nasıl bulup çalıştırıcam

sefaeyer

Üye
kullanışlı ve güzel bir cihaz kampanya başladığı gün aldım son derecede memnunum yüklenecek güzel programlar var bütün wm6,1 programları çalışıyor,navigasyon,kolay reset,kolay program kaldırma.opera10.facebook,youtube.iphone tus kilidi başlıca sayacağım programlar yarın öbürgün pakert halinde yükleme yapacağım buraya isteyen arkadaslara özelden yazarsa yardımcı olurum programlar konusunda

özelden yazamıyorum dostum bana yardımcı olabilirsen sevinirim şimdiden ilgin için teşekkür..

s_umitus

Üye
merhaba arkadaslar bende aldım LG gm735 fakat bir sorum olacak divx izleyebiliyorum ama mpg formatlarını bir türlü açamadım bilgisi olan bir arkadas varsa teşekkür ederim ayrıca telefon 1000 - 3000 telefonlardan bir eksiğini ben şahsen görmedim en azından şunu düşünmek gerekiyor verdiğiniz para canınızı yalmasın saygılar sevgiler

EkinTuna

Üye
Arkadaşlar, telefonu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Route 66 V8 yükledim ve şahane çalışıyor. Forum sitelerinden NFS, Prince of Percia ve Ferrari GTO oyunları da yükledim. Dokunmatik ekranda oynamak çok zevkli. Wİ-Fİ si gayet iyi. <herhangi bir problem yaşamadım. Tek sorun ekranı çok hassas değil ve 5800 veya İpone gibi ekranı yan kullanamıyorsun. Film izlemek ve resim lerde yan dönüyor. Div x ve Dvd programları da yükledim sorunsuz. Şu an 8 GB micro SD ile kullanıyorum sorunsuz.

macera_5461

Üye
lg gm735 navigasyon varmı arkadaşlar şimdiden teşekkürler

schatten26

schatten26

Üye
gayet güzel ama şarz maximum 1.5 gün gidiyo..

baranas

Üye
program veya oyun nasıl yükleniyo yardımmmmmmmm lütfennnnn

livre

Üye
Telefon mesaj yazarkende sensör sayesinde yan dönüyor ve dokunmatiği hassaslaştırılabiliyor ama ben ço memnun değilim 5800 almayı düşünüyorum...

muhaderat

Üye
arkadaslar bende de gm 735 var garmın gps programını kurmak ıstıyorum ve iş bankası internet subesınde sayfaların hepsını acamıyorum, bırde ıs cepı kuramıyorum.yardımcı olursanız sevınırım.

fatih_1616

Üye
slm lg 735 icin tuş kilidi varmı??birde navigasyon uyumlumu

caltas

caltas

Üye
:vur selam arkadaşlar,
ya ben anlamıyorum ya da gece geç oldu.. bu LG telefonda wireless açıkken sadece buradan mı internete girer? yoksa simcard üzerinden gsm şebekesine de dalarmı?
Diğer soru: seçeneklerden bunu sadece wireless üzerine ayarlayabilirmiyiz?
teşekkürler

magicboss

Üye
kardeş wirales açıkken hat uzerınden nete bağlanmıyor ama
ama telefon ayarlarından kaynaklanan we ısteğın harıcınde hat uzerınden nete bağlanıyorsa cıhaz
LG TÜRKİYE yi ara ordan sana yardımcı oluyorlar
ayarları sıfırlaman gerekıyor bende busorun wardı cıhaz guncelleme yapıp kafasına gore nete bağlanıp sureklı kontur yıyordu
sağ olsun lg türkıyeyı aradım yardımcı oldular ayarları sıfırladım bu sorundan kurtuldum ayrıca bence cıhaz guzel ben memnunm neler yukledım banamısın demıyor wede şarzı super bır hafta gıdıyor slmlar.:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

mmcsoner

Üye
arkadaşlar lg 735 kullanmaya başladım azda teknoloji özürlüyüm:)bir türlü uyumlu adobe flash bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar internet sayfası açınca menü var ordan araçlara ordan da giriş sayfasına girin giriş sayfasını orjinalinde http wap olarak çıkar ondaki wap ı şilip normal .tr yazın o zaman hattan değil wifi den bağlanır nete