Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg gm 735 oyun...
Sponsorlu Bağlantılar
livre
Üye
Konu Sahibi
Lg gm 735 oyun...
LG GM 735 için oyun arıyorum...
4-5 tane oyun buldum ancak tuş takımı gerektiriyor eğer bildiğiniz oyun varsa lütfen paylaşın...
baranas
Üye
oyun nasıl yükleniyo
bluemurat
Üye
arkadaslar bu telefon için program ve oyun ndırebılecegımız bır yer gosterın lutfen
Hakan Kurt
Üye
Bu Adresten LG GM735 için oyunlar bulmak mümkün ve bir çok programda özellikle sensörlü oyunları tercih edin ki tuşlara gerek duyulmasın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
braveheart555
Üye
teşekkürler
nicik61
Üye
gallerymobile sitesinde bütün telefonlara ait herşeyi bulabilirsiniz, sadece telefonunuzu ve aramak istediğiniz türü seçin
bu lg 735 gm aldığıma bin pişmanım beş para etmez şimdiki aklım olsaydı 100 tl bile vermezdim ücretsiz hiç bir hizmeti yok .ne oyun ne vb ....destek sıfır .aslında çöpe atmak lazım .yyyyaa
selcuklu38
Üye
saolun
--------------- Ekleme ---------------
ya arkadaşlar ben oyun linkini sankı bulamadın yardımcı olursanız sevinirim tşkr
bu lg 735 gm aldığıma bin pişmanım beş para etmez şimdiki aklım olsaydı 100 tl bile vermezdim ücretsiz hiç bir hizmeti yok .ne oyun ne vb ....destek sıfır .aslında çöpe atmak lazım .yyyyaa