LG GM 735' e hangi programları önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

askin1973

Üye
yaratmaz kardeşim ben 6 aydır kullanıyom bir sürü prpg. yükledim. alabilirsin bence

[Cenk]

[Cenk]

Üye
Ben GM730 da kullanıyorum özellikleri aynımı bilmiyorum ama birçok sitede bunlarla ilgili uygulama var.maxicepte bakmadım ama bulabilrisn yani kolayca

flowersman

Üye
bendede gm 735 var tam anlamıyla öğrendim diyemem ama harika bir cihaz bir kaç proğram yüklemem gerekiyor.mesela facebookta paylaşılan videoları açmak için hangi proğramı yüklemem gerekiyor?bilen arkadaşlar varsa ki mutlaka vardır yazarsanız sevinirim.

beko03

Üye
teşekkürler

osmanımm

Üye
arkadaşlar lg gm 735 msj yazmada zorlanıyorum bunun için bir program varmı?

badbug

Üye
bedava verseler sakın almayın

us0027

Üye
bendede gm 735 var tam anlamıyla öğrendim diyemem ama harika bir cihaz bir kaç proğram yüklemem gerekiyor.mesela facebookta paylaşılan videoları açmak için hangi proğramı yüklemem gerekiyor?bilen arkadaşlar varsa ki mutlaka vardır yazarsanız sevinirim.

skyfire i yükle bende kullanıyorum:oke:

LoverPrince

Üye
O kadar net bir soru.. LG GM 735 için bana uygun program/oyun ve nerden bulacağımı/indireceğimi tavsiye edersiniz? Bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi..

altun0058

Üye
forvet3406: bende kurdum ancak sürekli gps sinyali aranıyor yazıyor lütfen yardım edermisin.

doktor_07

Üye
arkadaşlar şu navigasyon kurulumunu detaylı anlatabilirmisiniz.Ben kuruyorum eşleşen bir dosya yok önce programı çalıştırın diyor.nasıl çalıştıracaz.çıldıracam artık.lütfen yardım

--------------- Ekleme ---------------

Lütfen arkadaşlar LG GM 735 navigasyon kurulumunu detaylı anlatabilirmisiniz.Nasıl yüklenir nasıl kurulur ve nasıl çalıştırılacak.Eşleşen dosya yok önce dosyayı çalıştırın diyor.Ben bu konuda acemiyim lütfen en ince ayrıntısına kadar yardımcı olabilirmisiniz.Yardımcı olursanız sevinirim.Mail adresim [email protected]

DEJAVU0610

Üye
2009 turkey haritasını nasıl güncellediniz. Açıklamanız mümkün mü? Teşekkür ederim.

DEJAVU0610

Üye
selam arkadaşlar bende yaklaşık 1,5 yıldır route 66 v8 kullandım. gerçekten güzel ve kolay. ilk kurulumda bazen yarım saate kadar beklemek gerekiyor. sonrasında her açılışta sabit açık alanda durmak kaydıyla iki üç dakikada sorunsuzca çalışmaya başlıyor. hareket halindeyken yapmaya çalıştığınızda çok geç çalışmaya başlıyor.

DEJAVU0610

Üye

arkadaşlar bu adreste bulunan cab uzantılı dosyayı bilgisayarınızı indirin. hafıza kartınızı kart okuyucu yardımı ile bilgisayarınıza bağlayın. ardından indirmiş olduğunuz zıp dosyasını üzerini çift tıklayarak açılan pencereden soldan ikinci sekme olan dizine çıkart sekmesine tıklayarak ardından hafıza kartınızı göstererek yukleyin. bu yükleme yaklaşık 5 dakika kadar sürer. bittikten sonra hafıza kartınızı cep telefonunuza (LG GM 735) takın. program otomatik olarak başlayacaktır. kurulumu izlerken kurulum yerini hafıza kartını seçerek devam edeceksiniz. sonrasında program kendiliğinden otomatik olarak açılıyor. ilk açılışta açık ve gökyüzünü gören bir yerde durmanız gerekiyor. ilk uydu ile eşlemesi açık alandan yapılabiliyor ve bu işler yaklaşır 10 - 20 dakika arası sürebiliyor. sonraki kullanımlarda hemen bir iki dakika içerisinde program açılıyor. ben yaklaşık 6 aydır bu programı kullanmaktayım.

nazcak

Üye
arkadaşlar igo my way ı kullanabilirsiniz.ŞUANDAN İTİBAREN ANLATACAKLARIM SİZİ SIKABİLİR AMA AYNE BÖYLE VE ADIM ADIM YAPMAK ZORUNDASINIZ. TABİ GPS ÜCRETSİZ KULLANMAK İSTİYENLERE. gps olarak bu program güzel. programı indirin bilgisayara, eğer rar lı ise olduğu yere çıkartın.benim kurduğum şekilde anlatıcam o yüzden olmadı falan dıyıpte kızmanıza gerek yok yardım etmek istediğim için yapıyorum. çıkartılan dosyayı olduğu gibi bilgisyara bağladığın telefonun sim kartın içine istediğin bi yere at. sonra 2577 klösörü içindeki setup ı tıkla telefona kurulsun. sonra programı kapat. telefondan başlat-ayarlar-sistem-buradaki HARİCİ GPS sekmesine gir. bağlantı noktasını COM5 olarak ayarla. sonra aynı sayfadan çıkmadanyan ALT TARAFDAKİ sekmeye geç DONANIM SEKMESINE YANİ. BAUD HIZINI 4800 OLARAK AYARLA. tekrar yan sekmedeki ERİŞİM e geç. GPS otomatik olarak yönet işaretli olsun.(TÜMLARI YAPTIKDA SONRA OK TUŞUNA BASMAYI UNUTMAYIN. SAĞ ÜSTTEKİ.KULLANANLAR BİLİR İŞTE) daha sonra PROGRAMI AÇ BİTTİMİ HAYIIIIIIIIIIIIR. AÇTIKTAN SONRA İLK GELİN SAYFADA AYARLAR-alt sağ ok a bas yan sayfaya geç- burdakı GPS yi tıkla. daha önce yaptğın bağlantı noktası ayArlarını burAdada aynısı olacak şekilde yapıyoruz.
GPS ETKİ OLACAK
BAĞ. NOKTASI: 5 (DAHA COM5 OLARAK AYARLAMIŞTIK. AYNI OLACAK.)
VERİ HIZI : 4800
TÜM BUNLARI AYARLADIKTAN SONRA TELEFONU AÇIP KAPATIYORUZ. tekrara programı aç ve ilk ekranın açıldığı sayfanın alt tarafındaki dünya resmine tıkla ve artık açık bir alana gitki uyduyla bağlantın kurulabilsin. yalnız bır 15 dakkınızı alabılır, belkide 10. programın doğru kuruldugunu anlamak isterseniz dünya resmine tıkldıktan sonra sağ üst köşedeki pil+uydu ve durumuzu gösteren bölgedeki uydu resmi renkli durumda ise program doğru kurulu ve uydu aranıyor demektir. güle güle kullnanın beyler. HİİİİİİİİİİİİİİİİİİİÇÇ ÜŞENMEM DERSENİZ Bİ TEŞEKKÜR ve İSTEYENLER DUA YETER.

serdal7777

Üye

arkadaşlar bu adreste bulunan cab uzantılı dosyayı bilgisayarınızı indirin. hafıza kartınızı kart okuyucu yardımı ile bilgisayarınıza bağlayın. ardından indirmiş olduğunuz zıp dosyasını üzerini çift tıklayarak açılan pencereden soldan ikinci sekme olan dizine çıkart sekmesine tıklayarak ardından hafıza kartınızı göstererek yukleyin. bu yükleme yaklaşık 5 dakika kadar sürer. bittikten sonra hafıza kartınızı cep telefonunuza (LG GM 735) takın. program otomatik olarak başlayacaktır. kurulumu izlerken kurulum yerini hafıza kartını seçerek devam edeceksiniz. sonrasında program kendiliğinden otomatik olarak açılıyor. ilk açılışta açık ve gökyüzünü gören bir yerde durmanız gerekiyor. ilk uydu ile eşlemesi açık alandan yapılabiliyor ve bu işler yaklaşır 10 - 20 dakika arası sürebiliyor. sonraki kullanımlarda hemen bir iki dakika içerisinde program açılıyor. ben yaklaşık 6 aydır bu programı kullanmaktayım.

verdiğiniz link şifreli şifre ne acaba.?

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
teşekkürler Allah Razı Oolsun

nazcak

Üye
dostum verdiğin program dosyası şifreli . bi baksan

yaklii

Üye
rar şifresi nedir beyler

serdal7777

Üye
Şifre:

----------Eklendi @ 19:00:09 ---------- Yazıldı @ 18:59:33 ----------

şifre:

----------Eklendi @ 19:02:43 ---------- Yazıldı @ 19:00:09 ----------

şifre:www. ctrlpda.com

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
Telefon kötü değil alacaklara .. fiyatı uygun işinizi görür.. ben ilk çıktığında aldım hala kullanıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt