arkadaşlar igo my way ı kullanabilirsiniz.ŞUANDAN İTİBAREN ANLATACAKLARIM SİZİ SIKABİLİR AMA AYNE BÖYLE VE ADIM ADIM YAPMAK ZORUNDASINIZ. TABİ GPS ÜCRETSİZ KULLANMAK İSTİYENLERE. gps olarak bu program güzel. programı indirin bilgisayara, eğer rar lı ise olduğu yere çıkartın.benim kurduğum şekilde anlatıcam o yüzden olmadı falan dıyıpte kızmanıza gerek yok yardım etmek istediğim için yapıyorum. çıkartılan dosyayı olduğu gibi bilgisyara bağladığın telefonun sim kartın içine istediğin bi yere at. sonra 2577 klösörü içindeki setup ı tıkla telefona kurulsun. sonra programı kapat. telefondan başlat-ayarlar-sistem-buradaki HARİCİ GPS sekmesine gir. bağlantı noktasını COM5 olarak ayarla. sonra aynı sayfadan çıkmadanyan ALT TARAFDAKİ sekmeye geç DONANIM SEKMESINE YANİ. BAUD HIZINI 4800 OLARAK AYARLA. tekrar yan sekmedeki ERİŞİM e geç. GPS otomatik olarak yönet işaretli olsun.(TÜMLARI YAPTIKDA SONRA OK TUŞUNA BASMAYI UNUTMAYIN. SAĞ ÜSTTEKİ.KULLANANLAR BİLİR İŞTE) daha sonra PROGRAMI AÇ BİTTİMİ HAYIIIIIIIIIIIIR. AÇTIKTAN SONRA İLK GELİN SAYFADA AYARLAR-alt sağ ok a bas yan sayfaya geç- burdakı GPS yi tıkla. daha önce yaptğın bağlantı noktası ayArlarını burAdada aynısı olacak şekilde yapıyoruz.
GPS ETKİ OLACAK
BAĞ. NOKTASI: 5 (DAHA COM5 OLARAK AYARLAMIŞTIK. AYNI OLACAK.)
VERİ HIZI : 4800
TÜM BUNLARI AYARLADIKTAN SONRA TELEFONU AÇIP KAPATIYORUZ. tekrara programı aç ve ilk ekranın açıldığı sayfanın alt tarafındaki dünya resmine tıkla ve artık açık bir alana gitki uyduyla bağlantın kurulabilsin. yalnız bır 15 dakkınızı alabılır, belkide 10. programın doğru kuruldugunu anlamak isterseniz dünya resmine tıkldıktan sonra sağ üst köşedeki pil+uydu ve durumuzu gösteren bölgedeki uydu resmi renkli durumda ise program doğru kurulu ve uydu aranıyor demektir. güle güle kullnanın beyler. HİİİİİİİİİİİİİİİİİİİÇÇ ÜŞENMEM DERSENİZ Bİ TEŞEKKÜR ve İSTEYENLER DUA YETER.