LG G6'nın Siyah Rengi, Resmi Basın Görseli ile Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G6'nın Siyah Rengi, Resmi Basın Görseli ile Sızdırıldı
Tanıtımına sayılı günler kalan LG'nin yeni amiral gemisi G6, şimdi de siyah renk seçeneğini gözler önüne seren resmi basın görseli ile karşımızda.

Bu yılın en iyi korunan sırlarından biri olmaktan çok uzak olan LG G6 akıllı telefon, 26 Şubat'taki resmi tanıtımı öncesinde şimdiye kadar defalarca görselleri ile karşımıza geldi. Beyaz renkli LG G6 bugün, önceki amiral gemisi G5 ile yanyana görüntülenmişti. Şimdi ise LG G6'nın Siyah renkli modeli resmi basın görseli ile internete sızdırıldı.

https://www.maxicep.com/lg-g5-ve-lg-g6-akilli-telefonlar-yan-yana
LG G5 ve LG G6 akıllı telefonlar yan yana
Twitter’da @evleaks kullanıcı ile paylaşım yapan Evan Blass tarafından yayınlanan LG G6 basın görsellerinde, akıllı telefon önden, arkadan, sağdan ve soldan net olarak gösteriliyor.



Evan Blass'ın bu konulardaki güvenilir şöhreti göz önüne alındığında, bu görsel muhtemelen LG'nin resmi tanıtım görsellerinden olacak. Bu görüntüler yüksek kalitede görüntüler değil, bu nedenle muhtemelen LG'nin tanıtım broşürlerinden kırpılarak oluşturulmuş. Bununla birlikte, bu görüntüler LG G6'nın tasarımı konusunda kesinlikle net bilgiler veriyor.

LG G6, yuvarlatılmış köşeleri olan 5.7-inç Full Vision ekran ve metal gövdesi ile modüler olmayan bir tasarıma sahip akıllı telefon olacak. LG'nin bu cihazı 1440 x 2880 piksel ekran çözünürlüğünü sunan dünyanın ilk akıllı telefonu olmakla birlikte, toz ve suya dayanıklılık özelliği ile LG'nin ilk küresel amiral gemisi ahizesi olma özelliğini de taşıyor.

LG G6, aylardır süren söylentiler arasında en çok Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga seti yerine Snapdragon 821 yonga setine sahip olacağı dikkat çekmişti. LG bu dezavantajını, amiral gemisini rakibi Samsung'tan yaklaşık 1.5 ay erken satışa sunarak telafi etmeyi planlıyor.

LG G6'nın Siyah Rengi, Resmi Basın Görseli ile Sızdırıldı
 


Koradam

Üye
S8 karşısında hiç bir şekilde şansı yok tasarım performans ve diğer şeyler dahil.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sevmedim
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
lg g6 en net görüntüsü
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi


Üst Alt