LG G6'nın Prototipine Ait Canlı Görseller Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G6'nın Prototipine Ait Canlı Görseller Ortaya Çıktı
LG'nin yeni amiral gemisi G6'nın tanıtılmasına bir aydan az bir süre kala, heyecanla beklenen bu cihaza ait prototipin canlı görselleri internete sızdırıldı.




İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek olan MWC 2017'deki LG G6 tanıtımına bir aydan az bir süre kaldı. Ve tabi ki 26 Şubat'ta yapılacak tanıtıma yaklaştıkça LG G6 hakkında yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Bugün, G6 prototipi olduğu belirtilen birkaç görüntü ortaya çıktı. Bununla birlikte gördüğünüz gibi telefonun arka kapağı henüz son halini almamış.

https://www.maxicep.com/lg-g6-akilli-telefonun-yeni-gorseli-ortaya-cikti
LG G6 akıllı telefonun yeni görseli ortaya çıktı
Dolayısıyla, LG G6'nın arka yüzeyinde kullanılacak materyal hala belli değil diyebiliriz. Tabi ki LG G6, yekpare metal bir gövdeye sahip olabilir fakat bu prototipte test amaçlı kullanılan bir arka kapak yer alıyor olabilir. Bununla birlikte çift arka kamera kurulumu ve parmak izi algılayıcı sensörün yerleşimi daha önce gördüğümüz görselleri de doğruluyor diyebiliriz.

Cihazın altındaki USB Type-C bağlantı noktası, bir mono hoparlör ve bir mikrofon deliği ile çevrili iken, ön tarafta ortaya atılan sayısız söylentide olduğu gibi ekran neredeyse tüm ön yüzeyi kaplıyor. Bazı sızıntılarda olduğu gibi ekran panelinin köşelerinin yuvarlak olup olmadığını söylemek pek mümkün görünmüyor. Öte yandan LG'nin çerçeve oranının minimuma indirmek için çaba sarfettiği de görülüyor.

https://www.maxicep.com/galeri/lg-g6-prototipi-canli-gorselleri-sizdirildi
LG G6 Prototipi Canlı Görselleri Sızdırıldı
LG G6 ile 5.7-inç 2,880x1,440 piksel çözünürlükte dokunmatik ekran, Qualcomm'un Snapdragon 821 yonga seti ve belki de Google Asistan dahili olarak gelecek. Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga setinin gündemi oluşturduğu 2017 yılında belki de LG G6'nın en büyük handikapı Snapdragon 821 yonga setine sahip olması olacak.
LG G6'nın Prototipine Ait Canlı Görseller Ortaya Çıktı
 


Üst Alt