LG G6, 10 Mart'ta Galaxy S8'den Önce Satışa Sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LG G6, 10 Mart'ta Galaxy S8'den Önce Satışa Sunulacak


İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek olan Mobil Dünya Fuarı MWC 2017) sektördeki en büyük etkinlik ve bu yıl 27 Şubat'ta başlayacak. CES Tüketici Elektroniği Fuarı, telefon veya tablet duyuruları açısından biraz zamansız bir hale gelmiş olsa da, MWC, dikkat çeken cep telefonlarındaki en büyük markalarla her yıl Şubat ayı sonlarında düzenlenmeye devam ediyor. Genellikle HTC'nin yanı sıra Samsung ve LG, amiral gemi akıllı telefonlarını fuar günleri öncesinde veya sırasında açıkladı ve bu yıl da bir istisna olmayacak gibi görünüyor.
Samsung'un o tarihte Galaxy S8'i duyurması beklenirken, LG de MWC 2017 etkinliğinde LG G6'nın duyurulacağını doğruladı. Galaxy S8 muhtemelen LG G6 raflardaki yerini aldıktan sonra satışa sunulacak. Güney Kore'deki kaynaklar da bu iddiaları doğruluyor. İddialara göre LG G6, MWC 2017 başlamadan bir gün önce 26 Şubat tarihinde duyurulacak ve duyurudan sonra oldukça kısa bir süre sayılabilecek, 10 Mart tarihinde de satışa sunulacak. LG'nin okul dönüşü alışveriş dönemini yakalamak için Güney Kore'de bu tarihi dikkate alacağı, fakat uluslararası pazarlar için daha ileri bir tarihin de olabileceği belirtiliyor.

Geçen LG G5, 31 Mart tarihinde satışa sunulmuş, rakipleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ise 11 Mart tarihinde satışa sunulmuştu. LG, Galaxy S8'in gecikmesi muhtemel çıkışından faydalanmak için bayıl planlarını daha erken bir tarihe göre yapmış görünüyor. Note 7 fiyaskosundan sonra uzatılmış kalite güvence testleri nedeniyle Galaxy S8 gerçekten Nisan ortasında piyasaya çıkacak olursa, bu durum alıcıların LG G6'ya doğru yönlenmesine neden olacaktır.
 
Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Yılda Samsung Biraz Zor Fanatikleri Alır Onlar Patlamaya Alişmiş Nede Olsa :ehe Samsungu Bırakın Elmaya Yöneliyor Genelde.Nokiada Amiral Gemi Çıkartırsa Samsungun Durumu Hiç İyi Değil
 


Üst Alt