LG G5 Türkiye Fiyatı ve Kampanyaları Detaylanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G5 Türkiye Fiyatı ve Kampanyaları Detaylanıyor
Ülkemizde heyecanla beklenen LG G5’in fiyatı ve operatör kampanyalarına dair yeni bilgiler geldi.


Güney Kore merkezli teknoloji devi LG’nin yeni amiral gemi akıllı telefonu LG G5’in Türkiye fiyatı ve operatörler tarafından sunulacak kampanyalar hakkında en son bilgiler hakkında bazı söylentiler ortaya çıktı. Henüz resmi olarak doğrulanmayan bilgilere göre LG G5, Türkiye’de oldukça dikkat çeken fiyat ve kampanya avantajlarına sahip olacak.




Edindiğimiz son bilgilere göre LG G5, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom tarafından farklı hediye seçeneklerine sahip avantajlı tekliflerle satışa sunulacak. LG G5 Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörleri üzerinden 2.499 Türk Lirası fiyat ve Vodafone da dahil yurt dışındaki bir çok operatörde olduğu gibi Cam 360, Cam Plus, Bang and Olufsen ses kiti ve batarya kiti gibi hediye seçenekleri ile satışa sunulacağı belirtiliyor. LG G5’in Vatan ve Mediamarkt gibi teknoloji mağazalarındaki fiyatlarının ise 2.799 TL’yi bulabileceği ve aksesuarların uygun fiyattan sunulacağı iddia ediliyor.

Türkiye, 1 Nisan itibari ile 4.5G teknolojisi ile tanışacak. Operatörler de bu yeni rekabet alanında avantaj kazanmak için LG’nin yeni amiral gemisi LG G5’e son derece önem veriyor. Bu nedenle LG G5’in operatörler tarafından avantajlı fiyatlar ve ilgi çekici aksesuarlarla birlikte satışa sunulacağı belirtiliyor.

LG Mobile Türkiye, G5’in Türkiye lansmanı için ilk olarak 15 Mart tarihinde bir etkinlik düzenleyeceğini duyurmuştu. Fakat geçtiğimiz pazar günü Ankara’daki terör saldırısı nedeni ile iptal edilen LG G5 Türkiye lansmanı için yeni tarih 12 Nisan olarak açıklanırken, LG G5’in en geç 20 Nisan tarihi itibariyle, kutu içeriğinde Bang&Olufsen H3 kulaklıkla birlikte raflardaki yerini alacağı tahmin ediliyor.

LG G5 Türkiye Fiyatı ve Kampanyaları Detaylanıyor - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çok Para Arkadaş Ne Güzel 2.200e Sabitlemişlerdi Bunun Fiyatı En Fazla 1.700 TL Ye Kadar Geriler Aşasına Düşmez Yazık Günah
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Kampanyasız Amerika fiyatı zaten 800 dolar. Döviz kuru da havalarda, fiyatı aşağı yukarı z5 premium kadar olabilir tahminimce. (vergisini de katarsak)
 

Benzer Konular



Üst Alt