Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Cumartesi akşamı itibariyle bakırköy türk telekomdan , Sony Xperia Z5 Premium aldım ... 10 numara 5 yıldız cihaz .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cumartesi akşamı itibariyle bakırköy türk telekomdan , Sony Xperia Z5 Premium aldım ... 10 numara 5 yıldız cihaz .

Hayırlı olsun.
Ben G5'i bekliyorum.
Tanıtımı 12 Nisanda... Operatör kampanyaları ise 14 yada 16 Nisan'da açıklanacak. 18 Nisanda raflarda...

Yalnız Z5 hakkındaki izlenimler pek iç açıcı değil @DiaBLoS

• Beğen
Tepkiler: dark_13
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim ki normal z5 değil abi, premium olanı... Cihaz tasarım ve kamera olarak şu an efsane
4K ekranı olan cihaz...

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Benim ki normal z5 değil abi, premium olanı... Cihaz tasarım ve kamera olarak şu an efsane
4K ekranı olan cihaz...
Bataryası nası? Benim cihaz ekran kullanımda iken su gibi içiyor şarjı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

İşin ilginç yanı, G5'inbataryası daha düşük olmasına rağmen S7 ile hemen hemen aynı kullanım süresini sunması...
Jason Statham mı o? :D

Jason LG G5 reklamında oynayacak.
Reklam 1 Nisandan itibaren tvlerde görünmeye başlayacak :-)

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun.
Ben G5'i bekliyorum.
Tanıtımı 12 Nisanda... Operatör kampanyaları ise 14 yada 16 Nisan'da açıklanacak. 18 Nisanda raflarda...

Yalnız Z5 hakkındaki izlenimler pek iç açıcı değil @DiaBLoS

Phonearena'daki incelemelere hiç bakmayın bile. O sitenin isminin iPhonearena olması lazım. Apple cihazları hariç diğer cihazları övdüklerini görmedim. Çok taraflı yazılar var.

İşin ilginç yanı, G5'inbataryası daha düşük olmasına rağmen S7 ile hemen hemen aynı kullanım süresini sunması...

Umarım bizde de bu reklamlar olur. Samsung ve Apple'ın reklamları hariç diğer firmaların reklamlarını hiç görmedim doğru dürüst.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

lg g5 batarya testi sonuçları geldi abi

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şarj , G4 e göre harika... Onu çok açık söyleyebilirim .
Bir süre kullandıktan sonra tekrar yorum beklerim. İyi güzel hoşta şarj çabuk bitiyor be ya G4 te bi oyun açsam 5 dakkada %10 gidiyor herhalde takır takır takır iniyor hemen :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye

Koradam

Üye
Geniş açıda keskinlik yok keskinlik olmadığı için fotoğrafta detay yok. Böyle geniş açı olacağına olmaz olsun daha iyi :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Geniş açıda keskinlik yok keskinlik olmadığı için fotoğrafta detay yok. Böyle geniş açı olacağına olmaz olsun daha iyi :D

Bence Samsung fanı olarak burda G5i kotulemeye ugrasmak yerine gidip bi S7 alarak Samsung'a daha cok destek olabilirsiniz :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve serdar_gs

Koradam

Üye
Bence Samsung fanı olarak burda G5i kotulemeye ugrasmak yerine gidip bi S7 alarak Samsung'a daha cok destek olabilirsiniz :tebessüm:
Fanlığım falan yok. Boş yapmayınız fotoğrafçı olarak görüntü kalitesini eleştirdim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Fanlığım falan yok. Boş yapmayınız fotoğrafçı olarak görüntü kalitesini eleştirdim
geniş açıyı yakın çekimler için kullanırsın zaten uzaklaşamadığın yerlerde falan onun dışında iki kamerayı aynı anda kullanırsan senin dediğin sorun tamamen çözülüyor bunu da daha önce tartışmıştık bu konuda

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bir süre kullandıktan sonra tekrar yorum beklerim. İyi güzel hoşta şarj çabuk bitiyor be ya G4 te bi oyun açsam 5 dakkada %10 gidiyor herhalde takır takır takır iniyor hemen :D

Lg G4 şarjı Android 6 dan sonra berbat ötesi oldu. İllallah ettirmiştir beni...

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Koradam

Üye
geniş açıyı yakın çekimler için kullanırsın zaten uzaklaşamadığın yerlerde falan onun dışında iki kamerayı aynı anda kullanırsan senin dediğin sorun tamamen çözülüyor bunu da daha önce tartışmıştık bu konuda
Geniş açıyı yakın çekimlerde mi ? Bunu çok az karede yapabilirsin.
Normal açı kadraja almak için yetmiyorsa mecbur geniş açıyı kullanırsın.Hem optik kalite hemde sensör yüzünden geniş açıya aldığın için görüntüde keskinlik adına hiç bir şey kalmamış.Ayrıca iki kamerayı aynı anda kullanıp ne elde edeceksin onu da anlamış değilim.

boran9999

boran9999

Üye
O sensörden bir tam kare sensör ve 16-35 1:2.8 performansı beklemek oldukca yanlış olur.

g5 geniş acı fotoğraf

Üst Alt