gonuldostu82
Üye
hiçbir yer de yok mu lg g5 ...incelemek için avm lerde hiç mi yok yahu...
bilgisi olan var mı ?
lg g5 daha gelmemiş dh forumunda birisi lg g5 eğitimlerinin başladığı video ve resimleri paylaşmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
parmak izi testi videosu
Şu G5 in ueni arayüzü ve geniş açı kamerası muhteşem.lg g5 galaxy s7 always on display özelliği karşılaştırması
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
lg g5 galaxy s7 edge kamera karşılaştırması
G5 bence rekor kırar en kısa sürede fiyatı ençok düşen telefon olma rekoru
Bataryada yetersiz bence değişik ilginç bir telefon ama bu rakiplerle bu fiyatla hiç şansı yok...
2300 olsaydı satış rekoru gelebilirdi!!!!
lg g5 galaxy s7 always on display özelliği karşılaştırması
lg g5 galaxy s7 edge kamera karşılaştırması
Kamera konusunda S7'nin kamerası çok çok iyi renkler çok canlı ama G5 ile kıyaslandığında klasik samsung durumu renklerin sıcaklığı abartılı.G5 renkleri geçeğe daha yakın.
Param olsa şu an onu alırımg4 kullanan biri olarak lg g5 bu fiyattan çıkarsa lg ile yollarımı ayırma zamanı geldi sanırım
z5 premium için ne dersiniz arkadaşlar ?
g4 kullanan biri olarak lg g5 bu fiyattan çıkarsa lg ile yollarımı ayırma zamanı geldi sanırım
z5 premium için ne dersiniz arkadaşlar ?
garanti sorun olmaz mı ? almanyada iPhone da tr ye göre daha ucuz fiyatta satılıyor ama garanti problem diye biliyorum ?Ben de Almanya'ya gidip gelecek uzaktan bir akraba var, G5'i onunla aldırsam mı diye düşünüyorum.
Çünkü Türkiye fiyatı pek mantıklı olmayacak gibi duruyor.
Avrupa'da hemen her ülkede 699 Euro'dan satışa çıkıyor. Sadece yanında verilen hediye aksesuar değişiyor.
Avrupa'da 699 Euro olan cihaz bizde vergiler vs ile birlikte 2600-2800 arası olacaktır.
Türkiye'de hediye aksesuar olarak ne verecekler merak ediyorum açıkçası.
Bizde de kulaklık yada kamera aparatı olabilir.
Almanya'dan aldırırsam 2.250TL'ye geliyor. 140TL'de pasaport kayıt parası versem, yaklaşık 2400TL civarına bu iş hallolur.
Ben de Almanya'ya gidip gelecek uzaktan bir akraba var, G5'i onunla aldırsam mı diye düşünüyorum.
Çünkü Türkiye fiyatı pek mantıklı olmayacak gibi duruyor.
Avrupa'da hemen her ülkede 699 Euro'dan satışa çıkıyor. Sadece yanında verilen hediye aksesuar değişiyor.
Avrupa'da 699 Euro olan cihaz bizde vergiler vs ile birlikte 2600-2800 arası olacaktır.
Türkiye'de hediye aksesuar olarak ne verecekler merak ediyorum açıkçası.
Bizde de kulaklık yada kamera aparatı olabilir.
Almanya'dan aldırırsam 2.250TL'ye geliyor. 140TL'de pasaport kayıt parası versem, yaklaşık 2400TL civarına bu iş hallolur.
garanti sorun olmaz mı ? almanyada iPhone da tr ye göre daha ucuz fiyatta satılıyor ama garanti problem diye biliyorum ?
evet resmi açıklamada bu sanıırm : Satın alınan ülke haricindeki bir ülkede hizmet talep edebilirsiniz; bu durumda yürürlükteki tüm ithalat ve ihracat kanunları ve yönetmeliklerine uyacak ve tüm gümrük vergileri, KDV ile diğer ilgili vergiler ve ücretlerden sorumlu olacaksınız; garantinin ikinci yılında hizmet almak için, ürünü Türkiye'den satın aldığınıza dair bir belge gerekli olabilir.Apple Ürünü'nün satın alındığı ülkeden farklı bir ülkede talep edilen servis için Apple, ürünleri ve parçaları onarabilir ya da yerel standartlarla uyumlu benzer ürün ve parçalar ile değiştirebilir(apple.com.tr)Yurtdışından getirilen ve kayıt altına alınmış olan cihazların 1 yıl garantisi oluyor.
G4 ten Z5 Premium a geçmek mi? Ciddi misin? 4K ekranı o dananım kaldırır mı sence?Z5 premium icin ne diyorsun özgür abi.
İnceleme sansin oldu mu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?